Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, Caligula said:

ali ova pokretna traka po kovid bolnicama je nesto sasvim drugacije, kao neka perverzna ilustracija

:thumbsup:

kovid ausvajs vazi i za one koji su prelezali? ne samo vakcinisani?

Isto kao 3G u AT i DE - vakcina, test, preležao

4 minutes ago, Heaviside said:

Samo fali da stave ovo 3G na neku karticu kod nas..

• Popular Post
2 hours ago, Arkadija said:

Kod nas je otupelost i odsustvo elementarne empatije poprimila razmere epidemije kojom je zahvaćeno skoro celo stanovništvo. Otupelost je izgleda delovala i na virus kovida, koji je kod nas zaboravio da mutira u sledeći, valjda, epsilon soj, a ima sve uslove za to.

Nisu ta otupelost  i odsustvo elementarne empatije slučajni, već se smišljeno decenijama kultivišu - sve ono nasilje, mržnja, primitivizam koje se preko 30 godina konstantno servira kroz medije sad dolazi na naplatu.

tako.je. meni npr ne deluju otupelo uopshte, naprotiv, dosta se tu energije bash namerno ulaze u zlo!

sent from novi mnogo jak bubamoto.

15 minutes ago, Heaviside said:

ladno avaks govnari ignorisu taj deo sa "prelezao" 

kako se dokazuje 'prelezalost'? ili prolaskom kroz drzvni kovid u trenutuku bolesti ili igg merenim posle?

mada mislim sa igg mora da se zada neka granica prihvatljivosti rezultata, a ko ce time da se bakce.

u stvari za sve osim vakcinacije i frishkog testa mora neki prag da se zadaje...

Mislim da je ovo prvo, rekonvalescent mora biti zaveden u sistemu

On 18.10.2021. at 15:34, Facundo Orellana said:

Mogu da potvrdim. Tast mi je fasovao koronu, vakcinisan, blagi simptomi (bol u mišićima, niska temperatura, malo kašlje). Dobio je terapiju iz ovog protokola.

Ovaj i svi drugi protokoli pisu se kada nije toliko navala, danas vec ne znam sta ce da rade, brojevi su trostruko veci, ljudi deluju jako, jako bolesni. Svi cekaju zajedno, svi kaslju, nekima uopste nije dobro vec su za hospitalizaciju. gledam vreme je lepo, moze se biti napolju. Ako nije pik sada, ne znam sta de ocekujemo, nece biti vazne te propusnice, to je cista zajebancija, zao mi sto ljudi izbegavaju da primete dok ne dodje do njih, eto danasnji utisak ispred kovida...svi kaslju, virus ne gleda na sunce. Ovi iz Vlade u stvari nisu to videli, neka izadju u masu malo.

Rade se pravi protokoli jer dolaze brojevi od juce, nisu stigli sinoc, znaci lekari svoj posao rade kako treba al zato mora da traje.

Ne znam zasto mi je tako danas, secam se ministarke za rad, zaposljavanje, boracka i socijalna pitanja, eto, naucio, djubre

Mislim da je ovo prvo, rekonvalescent mora biti zaveden u sistemu
a sistem je imao, ima i imace svoja ogranichenja, u kovid ide samo onaj ko mora. dakle vakcinacija. ishodi su lepo zamishljeni, ali dzaba govoriti.

46 minutes ago, gospa buba said:

kako se dokazuje 'prelezalost'? ili prolaskom kroz drzvni kovid u trenutuku bolesti ili igg merenim posle?

mada mislim sa igg mora da se zada neka granica prihvatljivosti rezultata, a ko ce time da se bakce.

u stvari za sve osim vakcinacije i frishkog testa mora neki prag da se zadaje...

U zelenom serifikatu stoji datum pozitivnog testa iz državnih i privatnihblabova. Pri dnu, ispod one tri kolone sa poslednjim testovima.

Ups, tek sad kontam da ako nisi vakcinisan nemas zeleni sertifikat.

U zelenom serifikatu stoji datum pozitivnog testa iz državnih i privatnihblabova. Pri dnu, ispod one tri kolone sa poslednjim testovima.
ja imam pozitivan test iz drzavnog laba i nema mi ga u sertifikatu. istina sad je vec dosta star unsure.gif

a preležali?