October 20, 20213 yr Just now, Lena said: -Ukoliko ste preležali kovid, u prethodnih 7 meseci, 210 dana – nakon toga smatramo da nije bezbedno; Ali samo posle 22h. Do tad je savršeno bezbedno.
October 20, 20213 yr 2 minutes ago, mraki said: Ali samo posle 22h. Do tad je savršeno bezbedno. Da, da Medicinski deo je opet tražio zatvaranje na neko vreme, ali ona nije prihvatila jer ni oni nemaju konsenzus među sobom.
October 20, 20213 yr Popular Post Kakvi idoti, pa ovo je na nivou onog autobusa koji se više neće zaustavljati ako ima više od X ljudi. Šta mi sve preživljavamo, na stranu kovid.
October 20, 20213 yr Popular Post 5 minutes ago, mraki said: Ali samo posle 22h. Do tad je savršeno bezbedno. Zalosno je sto kad ova govna jednom odu - nece nikom dlaka s glave faliti, vec ce eventualno najebati neko iz Batuta
October 20, 20213 yr Neko je pomenuo ranije izostanak bilo kakve reakcije opozicije. Hajde da vidimo, evo ga još jedan zicer.
October 20, 20213 yr Kakva kukavicka, smesna, glupa mera dobijena na najgori moguci nacin. Ocigledno je da vlast stavlja novac ispred zivota ljudi, i da nece da uradi nista drugo osim da ceka da se narod vakcinise. Takodje je ocigledno da je najmanji procenat vakcinisanih medju mladima. Posto je glavna vrednost za vreme vladavine ovih govnara procenat_podrske, smislili su meru koja ce da iziritira najmanji broj ljudi a da kao 'pritisne' mlade koji se nisu vakcinisali. Tako zavrsimo na kraju sa ovom komitetskom merom koja u svom konacnom obliku nema veze ni sa virusom, ni sa zastitom od istog, vec samo i iskljucivo sa rejtingom Aleksandra Vucica. Mrs u 3pm bre vise Edited October 20, 20213 yr by dacha
October 20, 20213 yr ГОЛЕМА ТАГА ВО КРУШЕВАЦ-16-ГОДИШЕН СРЕДНОШКОЛЕЦ ПОЧИНА ОД КОВИД: Бил во изолација поради татко му кој бил позитивен на вирусот dete 16 godina umrlo u krusevcu
October 20, 20213 yr Zalosno je sto kad ova govna jednom odu - nece nikom dlaka s glave faliti, vec ce eventualno najebati neko iz Batutameni i to ok, kad smo kod najebavanja. mislim neko mora najebat. pa kad stigne najebavanje do batuta, neka si izvade potvrde, da nisu cutali kao zaliveni na sve, bukvalno od 1 marta 2020. na mere, na prave mrtve na lazne mrtve, na sranje u shkolama, sranje u bolnicama, na finansijsko iscrpljivanje beskrajnim placanjem privatnih testova, na ne znam ni ja shta vishe. chesto to biva u ratovima da oshishaju neku zensku shto je ishla za nemcima. bese nekog domacina. jebiga.institut za javno zdravlje.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 20, 20213 yr Nikad vakcina za sezonski grip nije bila obavezna za lekare Sent using TapatalkA koje su vakcine morali da prime? Obavezna aktivna i pasivna imunizacija lica zaposlenih u zdravstvenim ustanovamaČlan 18Obavezna aktivna i pasivna imunizacija lica zaposlenih u zdravstvenim ustanovama protiv određenih zaraznih bolesti sprovodi se u skladu sa programom iz člana 13. stav 1. ovog pravilnika.Zarazne bolesti protiv kojih se sprovodi obavezna aktivna i pasivna imunizacija osetljivih lica (bez prethodno stečenog imuniteta) zaposlenih u zdravstvenim ustanovama su:1) hepatitis B;2) grip;3) male boginje;4) rubela;5) zauške;6) difterija;7) veliki kašalj;8) meningokokna bolest;9) varičela;10) druge zarazne bolesti prema epidemiološkim indikacijama.Zaposleni u zdravstvenim ustanovama i privatnoj praksi koji podležu obaveznoj aktivnoj i pasivnoj imunizaciji su oni koji pružaju usluge zdravstvene zaštite na odeljenjima sa povećanim rizikom od zaraznih bolesti i to na poslovima: dijagnostike, lečenja, nege, ishrane bolesnika i poslovima održavanja higijene.Imunizacija se sprovodi nakon provere imunizacionog statusa zaposlenog u skladu sa Zakonom. ... Shiit has hit the fan
October 20, 20213 yr Popular Post 1 hour ago, vememah said: https://nova.rs/vesti/drustvo/uzivo-brnabic-od-subote-kovid-propusnice/ Epidemiološka situacija "katastrofalna", pa uvodimo kovid propusnice posle 22, i to samo u ugostiteljskim objektima... Kao iz Alana Forda, možda bi bilo čak i smešno da se ne dešava nama, i da neće zbog ovog aktivnog neugrožavanja rejtinga mnogi ljudi nepotrebno stradati. Edited October 20, 20213 yr by Jeremija
October 20, 20213 yr 18 minutes ago, keitel said: Neko je pomenuo ranije izostanak bilo kakve reakcije opozicije. Hajde da vidimo, evo ga još jedan zicer. Opozicija ne bi pipnula tu temu ni štapom, na njoj se gube glasovi rodobulja i avaksa dok si rekao Branislav Nestorović.
October 20, 20213 yr Quote -Ukoliko ste primili drugu dozu, a posle 7 meseci niste treću – nije vam validan sertifikat; W T F Jel ovo sa 3. dozom i primoravanjem ljudi na istu pod pretnjom nevaženja certifikata ima još gde u Evropi/svetu? Kakvih 7 meseci, gde su to smislili? Kapiram da je ovo fazon aj da ne propadnu vakcine pošto će pre da ih prime oni koji su već pelcovani, ali ovo je nečuveno. Ja posle skoro 7 meseci od druge doze i dalje imam veliki broj antitela i sad to je puj pike ne važi? Pa FDA je sugerisala da 3. doza nije ni neophodna ni preporučljiva osim za ugrožene kategorije, a mi se pravimo da smo pametniji od njih (ok oni nisu imali Sinofarm koji ima tendenciju da oslabi posle 6 meseci, ali opet pobogu).
October 20, 20213 yr Mislim da se i u inostranstvu računa period od 6 meseci nakon poslednje doze. Neka me ispravi neko ako grešim...
October 20, 20213 yr Premijerka potvrdila "U svim ugostiteljskim objektima nakon 22 časa od subote nećete moći da budete bez kovid propusnice" Treba da stave samo subotom, kad je već zemlja besmisla da bude komplet Kakvi carevi, kladionice ne pominju, jel to ugostiteljski objekat? Pošto je opšte poznato da je u kladži do 10 neophodno biti. Neophodnost kao takva.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
October 20, 20213 yr 29 minutes ago, Dankan Ajdaho said: Opozicija ne bi pipnula tu temu ni štapom, na njoj se gube glasovi rodobulja i avaksa dok si rekao Branislav Nestorović. Dajte ljudi pa nije fer jbt od pocetka govore o prikrivanju mrtvih i shizofrenim merama SSP je onomad podneo krivicne prijave protiv kriznog staba i vlade, kazu da to ne zastareva 30 godina. Ja ne znam sta treba da urade vise, da se samospale verovatno Edited October 20, 20213 yr by Caligula