October 19, 20213 yr 2 minutes ago, Halvard said: Pa ja se sve vreme nadam da će ovi iz EU u nekom trenutku da krenu da ih pritiskaju durade nešto, valjda ni njima ne odgovara da usred Evrope postoji džinovska Petrijeva posuda u kojoj će virus da neometano divlja, mutira i preliva se okolo. Možda i ova najava najave uvođenja kovid propusnica proističe iz toga. ima EU dosta svojih clanica koje nisu nista bolje, ali kojima ne mogu preko noci da zabrane prelazak granica. mi smo im manji problem. ako se ne popravi nista, onda ce za bozicne praznike da zavrnu granicu za povratnike iz srbije, i oni svoj problem resili
October 19, 20213 yr 1 hour ago, Ros said: ima EU dosta svojih clanica koje nisu nista bolje, ali kojima ne mogu preko noci da zabrane prelazak granica. mi smo im manji problem. ako se ne popravi nista, onda ce za bozicne praznike da zavrnu granicu za povratnike iz srbije, i oni svoj problem resili i ako se ne smiri do proleca, uvedu ponovo vize sa covid pasosima i to e to
October 19, 20213 yr Popular Post Just now, Filozof manijak said: jesu li nam očitavali ličnu kartu prilikom vakcinacije? Meni je samo onaj za ocitavanje priblizila levoj ruci, on je odmah zapistao i na ekranu se pojavila moja LK, pasos, vozacka, izvod iz banke i sezonska za KK Partizan. Pitao sam je hoce li to sad stalno ovako da bude..kaze hoce, ne piraj me dalje nista. Pogli smo glave, cutimo. Pametnome dosta.
October 19, 20213 yr 3 hours ago, Haralampije said: @gospa bubaJedan mi je (naoko vrlo normalan) pricao kako iza Antarktika postoji jos 33 kontinenta i kako Amerikanci cuvaju vazdusni prostor iznad istog, da niko tamo ne ode plus pokazivao ruski klip gde posle vakcinacije svi vakcinisani imaju svoju IP adresu Cudni su putevi Sotonini, inace vezan poslom za EU ali nista BOC-BOC. Fora na koju je usao letos je kao drugi vozac kamiona, njih ne diraju na granicama.Uzas Jedino ako su IPv6, IPv4 nema više ni za mašine
October 19, 20213 yr dvojica u kolektivu u ozbiljnom stanju. penzos, nastavio da šljaka kao honorarac, revax sputnjikom, šljakao 5, 6 dana kao nije korona revakcinisan je, bukvalno mu direktorka naredila da ode i da joj se javi kad se testira, eno ga na infektivnoj drugi, gojazni pametnjaković, nevakcinisan, bilo loše pre neki dan sad se stabilizovao svaki put me iznenadi ljudska glupost. sada se bukvalno fizički treba kloniti budala, pametnjakovića koji znaju sve, avaxa e izgleda je pakao zlatibora u stvari bio zlatiborski raj Edited October 19, 20213 yr by kud u maglu Simoviću
October 19, 20213 yr 4 hours ago, munze said: (u odgovoru da li su ocitavali LK prilikom vakcinacije): samo zdravstvenu Meni nijednom u domu zdravlja nikakav dokument nisu pogledali. Nasli me u sistemu na osnovu JMBGa iz onog formulara kojim pristajem na vakcinu.
October 19, 20213 yr Bas mnogo zarazenih ljudi. Rece mi koleginica danas Sto ne vrate II3 na nastavu u kompletu, svi su prelezali. A drugo odeljenje (samo troje tu) kazu Taj, taj.taj i taj imaju koronu, a taj, taj, taj i taj nemaju ali su nesto bolesni. Od muke da se smeje covek
October 19, 20213 yr Pritisak je da se ne otvaraju bolovanja kod nas. Otvorili se ljudi u zbornici, pa tako čujem da je nekom tata na respiratoru i 'pozdravili su se već', nekom žena radi u Bataji umiru joj ko muve nije joj dobro... Naravno onda nije dobro ni kolegama. Mene su danas zvali da držim 6 časova a imao sam 3, nije to tolika novost nego nisu stigli da napišu ni koga menjam ni kome držim. Deca su srećom pristojna. Utišali se i oni, jadni. Kupio sam nekom čoveku lekove za pritisak jutros, molio me. Drugi čovek je nosio devojčicu od recimo 3 godine ali baš ne zna s njom, verujem da je tata ali delovalo je da je kidnapuje u svakom slučaju ne biješ dete koje se već onoliko dere čuvo sam malu decu samo pravi kontraefekat. Zamal da zovem policiju i ne samo ja, celo troje nas u Maksima Gorkog smo ga gledali u pripravnosti. Ali realno, šta da uradiš sad? Nemam više pojma. EDIT Mrdajte ovo u psihološke posledice ako treba i ako vas ima tamo. Osećam ih onoliko. Edited October 19, 20213 yr by Hermetico
October 19, 20213 yr 5 hours ago, Dankan Ajdaho said: Ali čekaj, kako može neko da im NAPIŠE da su vakcinisani? U sertiikatu ima podataka (npr batch number lota) koji su valjda jedinstveni? Zar to neće pasti pri prvom čitanju barkoda? U teoriji bi trebalo da je tako ali meni recimo niko nije očitao barkod kada sam putovao pre par nedelja. Samo im pokažeš ekran i teraj. Čak ni Šveđani se nisu iscimali tri sekunde da to urade, a tražili su mi sve živo i mrtvo od papira da vide. U Turskoj su na ulazu u molove postavljeni barkod čitači pa moraš prvo to da prođeš i onda ti obezbeđenje reda radi izmeri temperaturu.
October 19, 20213 yr 6 hours ago, fandorin said: Ili, prođe kompletnu proceduru, a sestra/tehničar prospe sadržaj šprica. Ja sam cuo da su lekari antivakseri ovo radili i pre korone sa vakcinom za grip, jer im je obavezna. Daju vakcinu u peskir...
October 19, 20213 yr 28 minutes ago, zoki said: Nikad vakcina za sezonski grip nije bila obavezna za lekare Sent using Tapatalk Ok hvala, moja greska, nisam znao
October 20, 20213 yr Izgleda se lakse stize do pcr-a u ambulantama. Za juce znam za dva slucaja u DZ Stari Grad, bez nekih simptoma dobise pcr nakon negativnog antigenskog. Da li menjaju protokole ili mi se cini na osnovu ovog neka neko potvrdi ako ima saznanja. Pomenute osobe, jednu nije lekar ni pregledao, drugu jeste, ali kks i te analize nista. Rekli im da dodju ako su +.
October 20, 20213 yr https://www.blic.rs/vesti/drustvo/stravicna-tragedija-u-krusevcu-decak-16-preminuo-u-kucnoj-izolaciji/rg93sre