October 17, 20213 yr 42 minutes ago, gone fishing said: pa antigenski test će svakako biti pozitivan kod čipovanih Kojom magijom? Quote Receiving the COVID-19 vaccine will not affect the PCR or antigen test results since these tests check for active disease, not immunity. There is no virus present in the mRNA COVID-19 vaccine. https://www.nebraskamed.com/COVID/you-asked-we-answered-will-the-vaccine-make-you-test-positive
October 17, 20213 yr 1 hour ago, gone fishing said: pa antigenski test će svakako biti pozitivan kod čipovanih ako je to onaj brzi imam dva negativna za desetak dana, vakcinisan, danas sam na kontroli, vise to ne rade a niko ne pominje pcr, samo krv i pluca jel zna neko zasto ne rade pcr, nema?
October 17, 20213 yr On 16.10.2021. at 12:30, Re-ac-tor said: Pod uslovom da "sistem" nije još primitivniji od prosečnog čoveka. Pričam o ljudima koje dobro ili površno poznajem: jako mnogo je onih za koje ovo uopšte ne postoji, jedan deo ne uzima u obzir bilo šta jer mrzi sistem i inati se a u tragovima ima onih koji su razvili neke svoje teorije i vole da "naučno" polemišu. Jutros procitao komentar na neku vest "PA ZAR IMA JOS NEKO KO VERUJE U KORONU" ej, dve godine za par meseci kako cela planeta stoji u mestu ali qratz, nece njega niko zajebati da to nije zavera
October 17, 20213 yr Just now, Caligula said: Jutros procitao komentar na neku vest zašto to sebi radiš brate mili? misija avax polusveta je da ostavljaju komentare na takve vesti, jer je njihovo da prosvetle, oni znaju put i jedinu istinu za promenu, ako te to već toliko loži, gledaj im profile i uočićeš bezbroj sličnosti, a može da se izvuče i neka sličnost u fizionomiji lica i dubini pogleda
October 17, 20213 yr https://www.nebraskamed.com/COVID/you-asked-we-answered-will-the-vaccine-make-you-test-positiveNe moze nikako. Ja sam nekoliko desetina tih brzih uradio posle druge doze i svi negativni. Sent from my iPad using Tapatalk
October 17, 20213 yr Mene vise zanima da li moze biti lazno pozitivan i koja je verovatnoca za to? Imali smo tu pricu ovde pre izvesnog vremena. Mislim na brzi test. Kod nas u Srbiji se ponavlja prica da ne moze biti lazno pozitivan, ali moze lazno negativan Edited October 17, 20213 yr by Sandradjer
October 17, 20213 yr Znam pouzdano da AG može da bude i lažno pozitivan, iako je bias na negativno, pa se lažno negativan rezultat češće dešava od lažno pozitivnog. A znam jer mi je ćerka bila lažno pozitivna na redovnom AG testu u vrtiću (dva negativna PCR testa istog i sledećeg dana, bez simptoma) Edited October 17, 20213 yr by Heaviside
October 17, 20213 yr 10 minutes ago, Sandradjer said: Kod nas u Srbiji se ponavlja prica da ne moze biti lazno pozitivan, ali moze lazno negativan Ovde isto.
October 17, 20213 yr To je stara priča i tačno je da se ne dešava previše često, ali se dešava. Nije moja ćerka jedina, i FDA u međuvremenu to prepoznaje. https://www.fda.gov/medical-devices/letters-health-care-providers/potential-false-positive-results-antigen-tests-rapid-detection-sars-cov-2-letter-clinical-laboratory
October 17, 20213 yr 11 minutes ago, Heaviside said: Znam pouzdano da AG može da bude i lažno pozitivan, iako je bias na negativno, pa se lažno negativan rezultat češće dešava od lažno pozitivnog. A znam jer mi je ćerka bila lažno pozitivna na redovnom AG testu u vrtiću (dva negativna PCR testa istog i sledećeg dana, bez simptoma) Isti slucaj mog poznanika, poz test zbog putovanja uradjen, bez simptoma ikakvih, onda nakon toga 1 brzi neg i 1pcr negativan. Isteosio se, ali makar negativan
October 17, 20213 yr 1 hour ago, villiem said: ako je to onaj brzi imam dva negativna za desetak dana, vakcinisan, danas sam na kontroli, vise to ne rade a niko ne pominje pcr, samo krv i pluca jel zna neko zasto ne rade pcr, nema? Steluju brojeve, pitanje je po ambulantama koliko pcr-ova posalju. Da vise testiraju brojke bi bile ko zna kakve. Kako si ti prosao na kontroli?
October 17, 20213 yr Poslednjih dana sve cesce cujem price kako ne znaju da lece u Srbiji, kako mnogo ljudi umire zbog protokola lecenja i slicno. Svaljuje se krivica na doktore. Opet, s druge strane price kako neverujuci u koronu se dugo lece sami kod kuce i dolaze u veoma losem zdravstvenom stanju.
October 17, 20213 yr Štede na PCR testovima. Koriste ih, alo baš moraju. Uglavnom antigenske koriste.
October 17, 20213 yr Popular Post 1 hour ago, Sandradjer said: Steluju brojeve, pitanje je po ambulantama koliko pcr-ova posalju. Da vise testiraju brojke bi bile ko zna kakve. Kako si ti prosao na kontroli? Dobro sam prosao, sad sam bio po nalaz i to je sve u redu, pise ostale infekcije uzrokovane virusima . Nastavljam hemomicin i vitamine. Radio sam dva antigenska i nisam zakacio ili sam se izborio. Nisam imao kasalj i temperturu, bila malaksalost i mala bol u grlu svaki drugi dan. Sada lepo ne mogu ni da znam nista jer mi nisu radili pcr, mislio sam da ce to da bude u nekom momentu ali posto je sve dosta haoticno nisam bio privatno, nisam izlazio, mirovao i cekao da krene. Moram da ih pohvalim, doktore i sve al eto posto su mi pluca sve vreme bila cista nisu radili pcr, brzo je proslo, videcemo ovih dana Da, stede verovatno Edited October 17, 20213 yr by villiem