Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 hour ago, Milosh76 said:

Necu ni ja, posto su mu sanse nikakve da udje u drugi krug.

ne mogu da verujem da bi i milisekundu razmislio da glasaš za njega da ima teoretske šanse da uđe u drugi krug

:ohmy:

7 hours ago, Tsai said:

Zakon o obaveznoj vakcinaciji po cenu ulicnih sukoba,jbg. Druge nema, bukvalno

Nema od toga ništa. Policija još i može da iskontroliše ulične nerede ali po kućama bi bio totalni haos.

Obavezna vakcinacija zahteva ili izuzetno visoko poverenje građanja u vlast (Danska) ili izuzetno visok nivo poslušnosti i discipline kod građana (Kina i možda Japan). Društva u kojima je pravo svake budale na mišljenje pobrkano sa pravom svake budale da se bavi prirodnim naukama, nemaju drugog izbora nego da idu na mufte i izokola. Po meni, najbolji način je ovo što par zemalja već sprovodi: imate pravo da se ne vakcinišete ali u tom slučaju prvo nećete moći da uđete u šoping mol i na stadion, onda u bioskop i restoran, pa u supermarket, i na kraju u javni prevoz odnosno u firmu u kojoj radite. Pa ako vam tako odgovara, bujrum.

• Author

ne mogu da verujem da bi i milisekundu razmislio da glasaš za njega da ima teoretske šanse da uđe u drugi krug
:ohmy:

U pravu si, ne bih glasao za njega.

Današnja nedelja: 5077 novozaraženih na 15.437 testiranih, tj. 32,9% pozitivnih
Nedelja pre 7 dana: 4803 novozaraženih na 15.784 testiranih, tj. 30,4% pozitivnih

Dakle, danas imamo 274 više novozaraženih na 347 manje testiranih.

• Popular Post

image.png.1e93d93a0b9c666f27c2d7fdf116bfca.png

image.png.70e4da7cf9b351f26695759a75a8acc9.png

image.png.4a755aae27a4fd9ce70427b310d099ca.png

image.png.f77400d8ef26713fb47604ac52c0650d.png

image.png.965789ed7a3e1ecffbdc83fc33ac0b12.png

image.png.9cc421c0ef4b50c0d7acfbfba1afa559.png

image.png.14ac05d8e6cdc3e59bc93f6cb8e83242.png

image.thumb.png.e5c62948a96627e4c6c81cb9438dd2fd.png

image.thumb.png.9928b90c3ed7130008bb3cc370e2628f.png

Sledi anegdota:
Pričam sa kumom koji je avax i kome je tašta sa kojom je u domaćinstvu pozitivna...

-kako je tašta?
-ma dobro je, ko zna da li je uopšte imala virus...
-kako nije, simptomi i testirala se dvaput i pozitivna?
-Pa rekao nam je ovaj naš pedijatar da verovatno test pokazuje da je pozitivna jer se vakcinisala.
-pa čekaj bre jesi ti zvao na posao da imaš pozitivnog u domaćinstvu i da treba da ideš u izolaciju?
-hihihaha pa hteo sam dve nedelje da se odmorim...

... Shiit has hit the fan

32 minutes ago, Frank Pembleton said:

Sledi anegdota:
Pričam sa kumom koji je avax i kome je tašta sa kojom je u domaćinstvu pozitivna...

-kako je tašta?
-ma dobro je, ko zna da li je uopšte imala virus...
-kako nije, simptomi i testirala se dvaput i pozitivna?
-Pa rekao nam je ovaj naš pedijatar da verovatno test pokazuje da je pozitivna jer se vakcinisala.
-pa čekaj bre jesi ti zvao na posao da imaš pozitivnog u domaćinstvu i da treba da ideš u izolaciju?
-hihihaha pa hteo sam dve nedelje da se odmorim...

ovo je bolje nego penal protiv avaxa

ovo je bolje nego penal protiv avaxa
Pa ti vidi...

11 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pa ti vidi...

ne znam da li si video ovaj bold na koji sam to napisao:

verovatno test pokazuje da je pozitivna jer se vakcinisala.

• Popular Post

Danas teglim neke crteže, izložbu smo postavljali. Uđem u tramvaj bez maske, pune mi ruke jedva se uvatio za šipku. Neka baka kaže ženi koja je stala pored nje da stavi masku, žena počne da joj kenja. Devojka koja sedi pored nje počne da joj kenja da živi u strahu i nemam pojma šta cela  ta litija klasična. Lik koji stoji pored nje počne da joj kenja. Vadim masku koju sam svakako hteo da izvadim, ali svejedno grozno što sam ušao bez nje, živ me blam jede. Stavljam i kažem žena je u pravu. Lik kaže ali napada me bez razloga. Ja mu kažem u al te napala baš si ti neki osetljiv. I nije bez razloga nego je u pravu. 

I sad obrt, lik kaže u pravu je, VADI masku iz džepa i stavlja. Devojka pored bake je već izvadila i stavila dok smo pričali, znači svi ih imaju na izvolte. Bukvalno za sekund stavljaju. Lik dodaje ja imam potvrdu od lekara da ne smem da nosim masku. Ja kažem nemaš potvrdu, ne postoji takva potvrda. Lik kaže da ti pokažem, imam. Ja kažem aj baš da vidim ali već okrećem glavu ka prozoru jer me mrzi dalje i znam da nema i samo čupa obraz malo jer je kao trebalo da se tučemo ili ne znam šta. Dođem kući mrtav umoran, zaspim čim sam ušo. Budim se pričam ženi ona kaže sigurno si bio nadrkan. Nisam uopšte, majke mi, skroz sam mirno reko. Kaže ma uplašili su se ti si uvek besan u prevozu. Možda su se uplašili neke inspekcije, ali ja sam bio skroz flegma, imam metar i žilet debeljko smešni, među nogama držim tri uramljena crteža klatim se jedva stojim znači nema šanse da sam bio fizička pretnja. Naročito što je ovaj lik ko kuća mogo bi da me bije žmureći (svako bi mogo).

Bukvalno BILO KOJA odrasla osoba da uđe i kaže stavite maske ljudi bi stavili. Gunđali bi al bi stavili. Pičke smo mi kakvih nema, svi se kurče a svi usrani cela država radi na strah. Nije to ni zbog glasova, jednostavno ih boli kurac da uteraju da se ljudi štite. Nema nikakav razlog što se ne nose, jednostavno nas niko ne tera jer ih mrzi i nije njima oglavu. Eto.

Edited by Hermetico

ne znam da li si video ovaj bold na koji sam to napisao:

verovatno test pokazuje da je pozitivna jer se vakcinisala.

Pa da, "ubrizgali virus pa test pokazuje", rekao pedijatar...

41 minutes ago, Frank Pembleton said:

i još bolje. ako vakcinisanom bude test pozitivan, lažan je. znaci da nema vakcinisanih sa koronom :)

ljudi uglavnom lazu, uglavnom mnogo stvari.

mada sam ja jako protiv, ispada da je tako.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

pa antigenski test će svakako biti pozitivan kod čipovanih :happy:

pričaju u ono što veruju, da ne postoji, da postoji, reptilijance, masonsku zaveru….

korpus debila