October 16, 20213 yr 1 minute ago, gospa buba said: patuljachku proju da jedemo Nema lembasa bez motike
October 16, 20213 yr nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu
October 16, 20213 yr Just now, gone fishing said: nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu To zvuci dobro. Taman da se njegovi sledbenice presele u selo, gde bi mogli biti korisni drustvu
October 16, 20213 yr nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu repushina ftw! kazem ja.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 16, 20213 yr 17 minutes ago, gone fishing said: nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu uh, ajmo u kilo jagnjetine da ce Novaxx biti jedan od najvecih donatora
October 16, 20213 yr On 7.10.2021. at 16:43, Caligula said: Ako smo mi za njih kovid idioti, logika kaze da je ovaj nesrecni covek kovid genijalac. Neke tragedije su koliko toliko merljive - poplave, zemljotresi... drustvo ne sumnja u uzrok smrti, sve je nekako jasno. Ovo sto se sada dogadja je cudovisno. Ti odvedes svojim "neverovanjem" zenu i dva nerodjena deteta u smrt i puj pike, mrtav 'ladan i dalje ne verujes svojim ocima. Koliko takvih znam jebote, meni vise nista u vezi ljudskog roda nije jasno. Da pitas ljude po Srbiji, vecina bi rekla da se od svega umire sem od kovida, nepridrzavanja mera, masovnih slavlja u sred epidemije, primitivnog straha od vakcina. Planeta majmuna.
October 16, 20213 yr 37 minutes ago, Lezilebovich said: To zvuci dobro. Taman da se njegovi sledbenice presele u selo, gde bi mogli biti korisni drustvu ne da se presele za stalno, već da vikendom odu na selo i na svežem vazduhu porade malo u bašti, da sami uzgajaju svoje povrće
October 16, 20213 yr Gradonacelnik se javio: https://www.danas.rs/drustvo/radojicic-nema-dileme-da-li-je-potrebna-vakcinacija-dece/ Bilo bi fino da preporuci literaturu i kolegama da i oni otklone dileme. Edited October 16, 20213 yr by Moonwalker
October 16, 20213 yr Author ja se bojim da on ima sanse da udje u 2. krugAko Nestorovic udje u drugi krug, glasacu za njega protiv Vucica.A prvo pitanje svakom kandidatu bi trebalo da bude "koja su ovlascenja predsednika republike?" Ko ne navede 3/4 ovlascenja iz Ustava i zakona nema pravo da se kandiduje.
October 16, 20213 yr nema teoretske sanse da bih glasao za nestorovica, osim ako mu protivkandidati nisu adolf hitler ili ante pavelic
October 16, 20213 yr Author nema teoretske sanse da bih glasao za nestorovica, osim ako mu protivkandidati nisu adolf hitler ili ante pavelicNecu ni ja, posto su mu sanse nikakve da udje u drugi krug. Uostalom, njemu "veruje" 90% SNS glasaca i prilicno mali procenat ostalih.
October 16, 20213 yr 3 hours ago, gone fishing said: nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu izgleda da sam nestorovac nesvesni