Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

1 minute ago, gospa buba said:

patuljachku proju da jedemo

Nema lembasa bez motike :s_w:

nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu :s_d:

Just now, gone fishing said:

nestor želi da osnuje institut za narodno zdravlje, koji će propagirati zdravu ishranu i život na selu :s_d:

To zvuci dobro. Taman da se njegovi sledbenice presele u selo, gde bi mogli biti korisni drustvu

repushina ftw! kazem ja.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

17 minutes ago, gone fishing said:

uh, ajmo u kilo jagnjetine da ce Novaxx biti jedan od najvecih donatora :cry::isuse:

On 7.10.2021. at 16:43, Caligula said:

Ako smo mi za njih kovid idioti, logika kaze da je ovaj nesrecni covek kovid genijalac.

Neke tragedije su koliko toliko merljive - poplave, zemljotresi... drustvo ne sumnja u uzrok smrti, sve je nekako jasno. Ovo sto se sada dogadja je cudovisno. Ti odvedes svojim "neverovanjem" zenu i dva nerodjena deteta u smrt i puj pike, mrtav 'ladan i dalje ne verujes svojim ocima. Koliko takvih znam jebote, meni vise nista u vezi ljudskog roda nije jasno.

Da pitas ljude po Srbiji, vecina bi rekla da se od svega umire sem od kovida, nepridrzavanja mera, masovnih slavlja u sred epidemije, primitivnog straha od vakcina.

Planeta majmuna.

college gameday sport GIF

WJpxHrA.png

ipak ne :)

Edited by Aleksija

37 minutes ago, Lezilebovich said:

To zvuci dobro. Taman da se njegovi sledbenice presele u selo, gde bi mogli biti korisni drustvu

ne da se presele za stalno, već da vikendom odu na selo i na svežem vazduhu porade malo u bašti, da sami uzgajaju svoje povrće

• Author
ja se bojim da on ima sanse da udje u 2. krug
Ako Nestorovic udje u drugi krug, glasacu za njega protiv Vucica.

A prvo pitanje svakom kandidatu bi trebalo da bude "koja su ovlascenja predsednika republike?"

Ko ne navede 3/4 ovlascenja iz Ustava i zakona nema pravo da se kandiduje.

nema teoretske sanse da bih glasao za nestorovica, osim ako mu protivkandidati nisu adolf hitler ili ante pavelic

Kragujevac, trzni centar Plaza, malopre, Toca Grzan peva

IMG-3d7f6fd056c763faa29d3baeb412e1fa-V.jpg

mashallah

• Author
nema teoretske sanse da bih glasao za nestorovica, osim ako mu protivkandidati nisu adolf hitler ili ante pavelic
Necu ni ja, posto su mu sanse nikakve da udje u drugi krug.

Uostalom, njemu "veruje" 90% SNS glasaca i prilicno mali procenat ostalih.
3 hours ago, gone fishing said:

:ohmy: 

izgleda da sam nestorovac nesvesni :laugh: