October 16, 20213 yr Na Euronews Boško O. kod Minje priča o ausvajsima i nametanjima, tako da toliko o ozbiljnosti vlasti u borbi protiv antivaksera
October 16, 20213 yr 6 minutes ago, Frank Pembleton said: Pa da, samo je ta cena za ove na vlasti "previsoka"... Pri tome ja mislim da bi to na kraju prošlo glatko, mi smo narod pičkica, uvek, bilo bi malo gunđanja i to bi bilo to... ... Shiit has hit the fan pre ili kasnije ce morati. jer ce ceo svet krenuti tim putem. zapravo, ovde moze i relativno mirnije da prodje nego npr u usa sa talibanima iz bible belta i moje telo moj hram idiotima. mislim da su takvi spremni na oruzani sukob, zaista
October 16, 20213 yr 3 minutes ago, James Marshall said: Na Euronews Boško O. kod Minje priča o ausvajsima i nametanjima, tako da toliko o ozbiljnosti vlasti u borbi protiv antivaksera Je li ona bese lekar po diplomi?
October 16, 20213 yr 6 minutes ago, vememah said: Nestorović je danas bio na Pinku zajedno s promoterom ivermektina Sašom Borojevićem i pričali su o raznim glupostima, pedofilima i narkomanima, ne i o vakcinama. Dakle, lik je bukvalno na dugme, kad im treba da truje o vakcinama, on truje, kad im treba da truje o nečemu drugom, on truje o tome. Sve sam bliži da poverujem u tezu da je u režimskim medijima toliko jer ga spremaju za kandidaturu da odvuče glasove stvarnoj opoziciji. Njegovi glasaci bi bili gledaoci Pinka i Hepija, dakle 90+ % SNS zombija.
October 16, 20213 yr Bukvalno jedino što ima sa tog fakulteta je ta diploma, kao papir i kao pečat. Minja. ... Shiit has hit the fan
October 16, 20213 yr Današnja subota: 6051 novozaraženih na 19.482 testiranih, tj. 31,1% pozitivnih Prošla subota: 5657 novozaraženih na 20.071 testiranih, tj. 28,2% pozitivnih Danas je dakle 394 više pozitivnih na 589 manje testiranih.
October 16, 20213 yr 9 minutes ago, vememah said: Današnja subota: 6051 novozaraženih na 19.482 testiranih, tj. 31,1% pozitivnih Prošla subota: 5657 novozaraženih na 20.071 testiranih, tj. 28,2% pozitivnih Danas je dakle 394 više pozitivnih na 589 manje testiranih. Znaci preko 500 vise da su testirali kao prosle subote. Veselo. Bice ovo duga jesen i zima
October 16, 20213 yr ja se bojim da on ima sanse da udje u 2. krugto vec vishe ne bi bio nash problem mada. nestor predsednik sa ustavnim ovlashenjima, jadan aleksandar premijer, nakon shto njegova ana potpishe shta treba. ona u poreski raj, on takodje na ustavna ovlashcenja, bek tu bejzik. mogu da truju dok su zivi, a i on da jadi doveka kako je izgubio izbore, posto voli da kuka i kinji. divota.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 16, 20213 yr 13 minutes ago, Sandradjer said: Znaci preko 500 vise da su testirali kao prosle subote. Veselo. Bice ovo duga jesen i zima Da, kad uzmemo u obzir i poražavajuću tendenciju da se preko 40% onih koji mogu (prošlo 6 meseci) ne vakcinišu busterom, crno nam se piše. Edited October 16, 20213 yr by vememah
October 16, 20213 yr 11 minutes ago, vememah said: Da, kad uzmemo u obzir i poražavajuću tendenciju da se preko 40% onih koji mogu (prošlo 6 meseci) ne vakcinišu busterom, crno nam se piše. Slabo vakcinisani, slabo se busterujemo, nema mera, visoki brojevi, zdravstveni sistem radi uglavnom kovid. Ima ovo da se razvuce, posledice ce biti katastrofalne. Prebrojavacemo narednih godina zrtve
October 16, 20213 yr 25 minutes ago, vememah said: Današnja subota: 6051 novozaraženih na 19.482 testiranih, tj. 31,1% pozitivnih Prošla subota: 5657 novozaraženih na 20.071 testiranih, tj. 28,2% pozitivnih Danas je dakle 394 više pozitivnih na 589 manje testiranih. Već sam računao da će krenuti da pada prirodnim putem, ali izgleda ne može bez neke akcije države. Izgleda da je problem što je blizu 60% vakcinisanih sinofarm i to početkom godine (isto i ostale vakcine) praktično zaštita od zaražavanja ne postoji. Kampanja za treću dozu je fejlovala najstrašnije, sabotirali su kampanju vakcinacije generalno pa kampanja za treću dozu trpi. Čeka nas Gvajakil scenario ali spori razvučeni koji se neće primetiti, ali kad se budu sabrale cifre na kraju biće gori skor nego da je jednom udarilo jako.
October 16, 20213 yr 1 hour ago, vememah said: Nestorović je danas bio na Pinku zajedno s promoterom ivermektina Sašom Borojevićem i pričali su o raznim glupostima, pedofilima i narkomanima, ne i o vakcinama. Dakle, lik je bukvalno na dugme, kad im treba da truje o vakcinama, on truje, kad im treba da truje o nečemu drugom, on truje o tome. Sve sam bliži da poverujem u tezu da je u režimskim medijima toliko jer ga spremaju za kandidaturu da odvuče glasove stvarnoj opoziciji. Njih 2 osnovali nvo, za zdravlje nacije, sa nekim pro srpsko srednj.vekovnim viteškim imenom Cilj im da se vratimo vrednostima od ranije, da odbacimo zapad, da raskrinkaju mrezu elitnih pedofila, najebasmo
October 16, 20213 yr Njih 2 osnovali nvo, za zdravlje nacije, sa nekim pro srpsko srednj.vekovnim viteškim imenom Cilj im da se vratimo vrednostima od ranije, da odbacimo zapad, da raskrinkaju mrezu elitnih pedofila, najebasmoznam! patuljachku proju da jedemo i brishemo guzicu repushinom sent from novi mnogo jak bubamoto.