October 15, 20213 yr 31 minutes ago, Hermetico said: Inače se ne oglašavam po pitanju mladih što je šteta, zaista.
October 15, 20213 yr 21 minutes ago, Sara said: jedno pitanje za one koji se razumeju, broj antitela 268 - jel to OK? ps-uvek sam smatrala da su tinejdzeri najbolji i najpametniji deo čovečanstva zavisi koja je ref vrednost 1, 15, 50?
October 15, 20213 yr 33 minutes ago, Hermetico said: Mislite šta hoćete, ovo je ionako postao topik za istresanje besa. Ne postoji gluplja i neodgovornija generacija od neke druge, u svakom slučaju kakvi god da su mladi neko ih je tako naučio ili ih nije naučio dovoljno. EDIT Ja sam se ionako obratio ovom 'stručnjaku'. Inače se ne oglašavam po pitanju mladih, stvarno nek misli ko šta oće. Bes je logican sled okolnosti kad te prvo zakljucavaju pa posle godinu i kusur gledas kako ljudi padaju kao snoplje jer..jebigica. Ne nabacujem nista tebi..ali ne mogu da imam pozitivno misljenje o mislecim, gotovo punoletnim ljudima koji su svesni da ako nevakcinisani sa zakacenim kovidom obilaze svoje najmilije, baba i deda gotovo sigurno umiru, mama i tata, ujaci, strine i tetke mogu jako da najebu..a o komsiluku i slicnima nema potrebe da pricamo. Ovde su ostali mahom bilmezi koji gaje bilmeze. O tome najbolje govori to da imamo 40% vakcinisanih. Tu cifru mozemo da secerimo do prekosutra, opet nece izgledati lepse.
October 15, 20213 yr Kada je reč o mladima, hajde da kažemo i da se 75% njih vozi po prevozu bez maske i aktivno blebeće tom prilikom. Ili oni nisu kako treba, ili ovi koji ne uspevaju da ih usmere. Nema treće.
October 15, 20213 yr 16 minutes ago, SNARC said: Bes je logican sled okolnosti kad te prvo zakljucavaju pa posle godinu i kusur gledas kako ljudi padaju kao snoplje jer..jebigica. Ne nabacujem nista tebi..ali ne mogu da imam pozitivno misljenje o mislecim, gotovo punoletnim ljudima koji su svesni da ako nevakcinisani sa zakacenim kovidom obilaze svoje najmilije, baba i deda gotovo sigurno umiru, mama i tata, ujaci, strine i tetke mogu jako da najebu..a o komsiluku i slicnima nema potrebe da pricamo. Ovde su ostali mahom bilmezi koji gaje bilmeze. O tome najbolje govori to da imamo 40% vakcinisanih. Tu cifru mozemo da secerimo do prekosutra, opet nece izgledati lepse. Bes je u redu i sam sam besan. Slažem se da je neodgovorno, ali više je slika doba u kome živimo. Nekad su se svi vakcinisali bez razmišljanja i imali puno poverenje u lekare, a i lekari su imali poverenje u sistem koji predstavljaju. Nastupila je kriza poverenja, mladi su odrasli u toj krizi i naravno da su njeni najjači protagonisti. Ali teško da su njen uzrok, tako da ne vidim kako je taj konkretan bes konstruktivan. @aram Radili smo sad časopise, pravili su časopise na likovnom. Prvo, gomila tih časopisa bila je o neophodnosti vakcinacije i wishful thinking vestima o merama koje Vučić uvodi (strožiji propisi o ulasku u Srbiju, obavezna vakcinacija, besplatni testovi). Ništa im ja nisam sugerisao, ja jedva stignem da obletim učionicu da vidim ko šta radi. Drugo, lajtmotiv u časopisima je bio da se u njima stvarno objavljuje samo istina i druge stvari u tom smislu koje ukazuju da su jedanaestogodišnjaci bolno svesni da se medijima ne može verovati. To je nešto o čemu moja generacija uopšte nije brinula u tim godinama. Nije crnobelo, ni blizu. Edited October 15, 20213 yr by Hermetico
October 15, 20213 yr 1 hour ago, SNARC said: Bes je logican sled okolnosti kad te prvo zakljucavaju pa posle godinu i kusur gledas kako ljudi padaju kao snoplje jer..jebigica. Ne nabacujem nista tebi..ali ne mogu da imam pozitivno misljenje o mislecim, gotovo punoletnim ljudima koji su svesni da ako nevakcinisani sa zakacenim kovidom obilaze svoje najmilije, baba i deda gotovo sigurno umiru, mama i tata, ujaci, strine i tetke mogu jako da najebu..a o komsiluku i slicnima nema potrebe da pricamo. Ovde su ostali mahom bilmezi koji gaje bilmeze. O tome najbolje govori to da imamo 40% vakcinisanih. Tu cifru mozemo da secerimo do prekosutra, opet nece izgledati lepse. To je otprilike to, gledao sam pre nekoliko meseci Paroškog (o kojem imam negativno mišljenje, i koji je i sam doprineo trenutnoj situaciji) koji se "osvestio" i jasno govori o tome, došlo je do negativne selekcije , previše je kvalitetnih ljudi otišlo, i to je to. Tako i dolazimo u situaciju čak i ovde na forumu da su preći problem filozofija, arheologija, "Zapad", itd... nego mladi koji aktivno zaražuju svoju okolinu (s obzirom da je ova bolest smrtonosna, slobodno sam mogao napisati i "ubijaju"), divljaju pred tudjom kućom, ne "veruju" u koronu, ne znaju tablicu množenja i slično...
October 15, 20213 yr 14 hours ago, Frank Pembleton said: U publici stednjoškolci i studenti i pitaju ih : Jeste li vakcinisani i ako niste hoćete li? Ovi odgovaraju, "nismo i nećemo" I svi na bini hi hi ha ha... Dobro jbg, klasika, ipak su srednjoskolci. Ono, bunt, Seka Aleksic i Amadeus bend. Neka im pricaju sede glave malo o iskorenjenom poliu, koliko dece je oboljevalo, kako se bolest zavrsava i ostalo pa neka kenjaju po vakcinama. Boginje, meninigitisi, tetanusi kurci palci. Do obavestenosti je jbg, a to je u Srbiji generalno zabranjena stvar. "... ne znate sta je polio? Sta mislite, zasto ne znate?" Proizvodimo debile jbg Edited October 15, 20213 yr by Caligula
October 15, 20213 yr 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: zavisi koja je ref vrednost 1, 15, 50? 50
October 15, 20213 yr 2 minutes ago, Friend said: Sve je to isti qrazz. I mi i oni pre nas i posle. Pa nije. Mi smo bili glupi i nismo pitali kada sektasi dodju u skolu da nas pelcuju, a danasnji mladi su pametni i samosvesni, ne daju na sebe
October 15, 20213 yr Sa Vox92 foruma: Quote Hajde i ja da podelim anegdotu. Juče bio kod lekara, imam neki problem sa grlom, privatna klinika, pristojna, ne nešto fensi, da je ne reklamiram. I sad, kako pregled nekako uključuje mene koji sam razjapljen, ja malo požurim i dva dana ranije se ipak testiram (vaspitačice u školi, nastavnice u školi, svi samo padaju a imali su konakt sa decom, inače sam planirao, iako nemam nikakvih simptoma ni blizu). Dolazim kod lekara, simpa lik i prva stvar kažem mu da sam 3x čipovan i da sam negativan. Jbt kako se čovek ozario, samo što me nije izljubio. I onda krene da mi ređa strašne priče, o supšerbakteriji (tu nisam znao), o nanobakteriji, o otrovu iz aviona... Ali najjača mi je bila priča o pacijentkinji koja je došla jer je boli grlo i na pitanje da li ima još neke simptome mrtva ladna kaže pa imam temperaturu jedno 3 4 dana i ne osećam ukus ni miris već dva dana. Nije vam palo na pamet da možda imate Koronu? -Uf, ja sam se nadala da ste vi ozbiljan doktor i da ne verujete u te zavere... Jbg. Edited October 15, 20213 yr by vememah
October 15, 20213 yr Ova smesna drzava je ispravno procenila da bi ispala jos smesnija ako bi uvela obavezno vakcinisanje, iz prostog razloga sto to ne bi umela ili mogla da sprovede. Isto vazi i za kovid propusnice. Generacije koje odgajaju ili su odagajile generacije bilmeza ce ozbiljno najebati. Onaj ko nece sebi da pomogne, njemu nema pomoci.da drzi slabije od sebe u apsu, dok ne atrofiraju, to je umela. da lovi didu dok baca djubre ispred kuce u 00:05, to je umela, da ga odveze preko pola grada da mu napishe kaznu, a onda da ga, u 02:05 izbaci i kaze snadji se do kuce, to je umela. ih, da ne ume srbija u represiju, i nema alate da je sprovede, to je jednio shto srbija ume. uostalom, kad se zaljulja gazda, zivi bili pa videli.ne kazem da treba, ali da ne moze/ume nema shanse.sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 15, 20213 yr Nece se to ponoviti jer nema vise opasnosti od zabarskog modela Za zaboravne mislil su na bergamo gde je u martu 2020 umesto uobicajenih 100 umrlo 450 ljudi Plasili su se da ce u srbistanu u aprilu 2020 umesto uobicajenih 8500 umreti 38500 Otuda vuckarine price da ce nam groblja biti mala i brnabine panike kada je broj okuzenih presao 300 po danu...
October 15, 20213 yr Meni je od svega najporaznija ona mapa koju je @vememahokačio, da su u razvijenim zemljama stigli do toga da je stopa smrtnosti na sedmičnom nivou nešto tipa 1-3 na milion a kod nas 42 a u Bosni 75. Pa jbt.