October 14, 20213 yr E i sad je bio prilog sa tribine, ista ekipa. Plus prilog sa bolesnima iz Bataje. Neki mladji lik ni da čuje za vakcinu, to je njegova odluka kaže, iako leži u teškom stanju. Edited October 14, 20213 yr by mraki
October 14, 20213 yr E i sad je bio prilog sa tribine, ista ekipa. Plus prilog sa bolesnima iz Bataje. Neki mladji lik ni da čuje za vakcinu, to je njegova odluka kaže, iako leži u teškom stanju.Pa to je to... ... Shiit has hit the fan
October 14, 20213 yr Popular Post Pobrkali su loncice Kon i Srdja, klinci ne rade ko virus pa da rasire svetlo, oni su spickali neki info sa pocetka, da to sranje ne dira mladje i postavili na trajnu memoriju, sto je njima 2 bajta, sve ostalo azuriraju i obrcu al ovdi nemaju vise pristup. Ima tinejdzera i u Portugalu pa su na 85%, za ovo su krivi, i uvek ce biti, radikali u nama i radikali u vlasti i karakterne osobine u kriznom stabu, da ih ne vidimo i ne cujemo vise, korist je ista. Al, eto nek se pomere sa mesta, ipak su zivoti u pitanju.. Edited October 14, 20213 yr by villiem
October 14, 20213 yr E majmunica ([emoji769] by Ilić) bila kod Lj. Gojgić...Skočio mi pritisak!https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/68768 ... Shiit has hit the fan
October 14, 20213 yr Popular Post crveno - sfrj zuto - litvanija, letonija, estonija zeleno - rusija, belorusija, ukrajina, moldavija svetlo sivo - rumunija, bugarska, albanija tamno sivo - poljska, ceska, slovacka, madjarska plavo - ostatak evrope Edited October 14, 20213 yr by az67
October 14, 20213 yr Ma sad kampanja...Pre neko veče rade neku tribinu o vakcinaciji, gosti Kon, Srđa i još par njih...Vodi onaj micelijum Z. StanojevićU publici stednjoškolci i studenti i pitaju ih :Jeste li vakcinisani i ako niste hoćete li?Ovi odgovaraju, "nismo i nećemo"I svi na bini hi hi ha ha... ... Shiit has hit the fanmicelijum sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 14, 20213 yr 29 minutes ago, Tsai said: Ja da imam dete ne bih ga slao u skolu uopste do vakcine. Posle toga opet u zavisnosti od jacine talasa . Pa nek me strpaju u zatvor ima u jednoj od zeninih skola takav slucaj. skola puna pozitivnih nastavnika, dosta dece ne dolazi, a nece da ih testiraju. roditelji jednog decaka mu ne dozvoljavaju da ide u skolu jer u porodici imaju onkoloske bolesnike, i traze da mali moze da ima onlajn nastavu. uprava im to ne dozvoljava jer nemaju dozvolu ministarstva. jos bi i trebalo da kazne malog jer ne dolazi u skolu, sto je suludo. i evo sad direktorka kuka i moli roditelje one slinave dece da ih testiraju, da bi mogla da odeljenje prebaci na onlajn.
October 14, 20213 yr 57 minutes ago, Sandradjer said: Pocelo je vec, pogledala sam komentare na b92. I sta da rade roditelji sa decom mladjom od 12 godina trenutno u Srbiji, mislim na one razumne. Da ispisu iz skola? Ma i treba da ispisu, nista nece ni nauciti i niko ne brine oko toga. Pre par strana je bila diskusija oko generacija. Evo vam primer jedan: U Srbiji samo 10% maturanata gimnazija zna da stavi manje ili vece izmedju Pi i sqrt(15). Pokazalo testiranje. Opasno smo zaglibili. Ovo je da covek iskoci iz koze. Sad objasnjavaju pulmolozoma kako se leci. Nekad nisi mogao da upišeš gimnaziju, a da ne znaš ovo da rešiš, a kakvo je tek stanje sa opštim obrazovanjem, mogu samo da zamislim. Ali dobro, kako neko reče na jednoj od prethodnih strana, naučili su da izbegavaju filozofiju i arheologiju, a mrze zapad, tako da je, pretpostavljam, sve OK...
October 14, 20213 yr Nekad nisi mogao da upišeš gimnaziju, a da ne znaš ovo da rešiš, a kakvo je tek stanje sa opštim obrazovanjem, mogu samo da zamislim. Ali dobro, kako neko reče na jednoj od prethodnih strana, naučili su da izbegavaju filozofiju i arheologiju, a mrze zapad, tako da je, pretpostavljam, sve OK... Nekad nisi mogao da upišeš gimnaziju, a da ne znaš ovo da rešiš, a kakvo je tek stanje sa opštim obrazovanjem, mogu samo da zamislim. Ali dobro, kako neko reče na jednoj od prethodnih strana, naučili su da izbegavaju filozofiju i arheologiju, a mrze zapad, tako da je, pretpostavljam, sve OK...Navalili na arheologe ko smrt na babu, samo ih posmatram Svaka generacija je ogledalo društva i porodice. Deca se oblikuju onako kako mi to odlučimo. Kad imaš gomilu nezainteresovanih roditelja onda dobiješ decu koja su zapuštena, koja ne mogu da pogreše, koja su uvek u pravu, koju ponosni tata uči da je Legija heroj i da treba da ga puste iz zatvora da sjebe Šiptare (ovo sam danas čuo lično od jednog omladinca). U školu se ide da se svađa s profesorima kad dete ima jedan, jer kao što rekoh moje dete nije ništa krivo već ga ne voli zli profa...Malo nas je al smo barem govna.Sent from my M2002J9G using Tapatalk
October 14, 20213 yr 56 minutes ago, az67 said: crveno - sfrj zuto - litvanija, letonija, estonija zeleno - rusija, belorusija, ukrajina, moldavija svetlo sivo - rumunija, bugarska, albanija tamno sivo - poljska, ceska, slovacka, madjarska plavo - ostatak evrope varsavski pakt razbija svetsku zaveru. tako se i sećam iz mladosti “spoljni neprijatelj”
October 14, 20213 yr 2 hours ago, Frank Pembleton said: U publici stednjoškolci i studenti i pitaju ih : Jeste li vakcinisani i ako niste hoćete li? Ovi odgovaraju, "nismo i nećemo" I svi na bini hi hi ha ha... ... Shiit has hit the fan Samo pojasni ko se smejao na bini? Ako su ovi "autoriteti", eto to je problem. Gde su nestale granice? Pa tim "nismo i necemo" se jasno kaze koje su posledice toga, ozbiljno i argumentovano i kraj. Nema dalje diskusije, to je granica preko koje se ne prelazi.
October 14, 20213 yr Samo pojasni ko se smejao na bini? Ako su ovi "autoriteti", eto to je problem. Gde su nestale granice? Pa tim "nismo i necemo" se jasno kaze koje su posledice toga, ozbiljno i argumentovano i kraj. Nema dalje diskusije, to je granica preko koje se ne prelazi. Svi na bini, onako "eto kakva nam je omladina", mislim da to nije ni ušlo u finalnu verziju snimka.Po mome, umesto da im kažu, sa bine, da to nikako nije normalno oni su na to reagovali kao na to da je neko ispričao loš vic... ... Shiit has hit the fan
October 14, 20213 yr a ne postoji niko ko zna da razgovara sa srednjosklcima, ili narodom uopste, vec se salju ovi vec odavno kompromitovani i losi komunikatori da nesto kao rade? njihova nesposobnost je ravna samo njihovoj pokvarenosti.
October 14, 20213 yr 4 minutes ago, Aleksija said: a ne postoji niko ko zna da razgovara sa srednjosklcima, ili narodom uopste, vec se salju ovi vec odavno kompromitovani i losi komunikatori da nesto kao rade? njihova nesposobnost je ravna samo njihovoj pokvarenosti. I to sto kazes, poslali cirkusante da naprave cirkus Edited October 14, 20213 yr by Sandradjer