October 14, 20213 yr [mention=385]radisa[/mention]. kao shto rekoh. srbinin je cao. ali je sam tako reshio i sad samo dostojanstveno.[mention=11962]napadaj[/mention]. potpuno mi je nejasno shto je uopshte otishla da se testira? zato shto je zabolela glava 3 sata kasnije? mislim, lepo ako i toliko.a i ti, bash ljubljenje, to vam nije ona kriva nishta [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 14, 20213 yr 8 minutes ago, napadaj said: Koleginica osetila da ima temperaturu, ali zaključila da je to od treninga, pa ujutru došla u kancelariju. Svi je izljubili da joj čestitamo nešto, tri sata kasnije ode da se testira pošto je počela da je boli glava i dobije pozitivan rezultat. Tačno da joj se ne javiš više nikad u životu. Sta je sa vama, deco? Pa nama kao deci u doba obicnih sezonskih prehlada nisu prilazili, na matore smo pazili, a cmokic moze i u vazduh za svaki slucaj kad je ovakva situacija. Pa "bez pipanja u autobusu", sem sa bliskima ( a i s njima pod kontrolom) dok ovo ne prodje. Nije valjda cikanje korone dokaz da je neko hrabar? Edited October 14, 20213 yr by Moonwalker
October 14, 20213 yr 8 minutes ago, napadaj said: Koleginica osetila da ima temperaturu, ali zaključila da je to od treninga, pa ujutru došla u kancelariju. Svi je izljubili da joj čestitamo nešto, tri sata kasnije ode da se testira pošto je počela da je boli glava i dobije pozitivan rezultat. Tačno da joj se ne javiš više nikad u životu.
October 14, 20213 yr 7 minutes ago, gospa buba said: [mention=11962]napadaj[/mention]. potpuno mi je nejasno shto je uopshte otishla da se testira? zato shto je zabolela glava 3 sata kasnije? mislim, lepo ako i toliko. sent from novi mnogo jak bubamoto. Da, samo zbog toga. Skenjala se, kaže da nije bila tu tri meseca i sad eto bolesna, a tek se vratila. Pakao. 1 minute ago, Moonwalker said: Sta je sa vama, deco? Pa nama kao deci u doba obicnih sezonskih prehlada nisu prilazili, na matore smo pazili, a cmokic moze i u vazduh za svaki slucaj kad je ovakva situacija. Pa "bez pipanja u autobusu", sem sa bliskima ( a i snjima pod konrolom) dok ovo ne prodje. Kakva deca, ona 27, nekoliki njih 25+, mi ostali svi 30+ i stariji. A svi ili vakcinisani ili preležali, jedino ona i još dvoje niti bolovali, niti se vakcinisali.
October 14, 20213 yr 13 minutes ago, napadaj said: Kakva deca, ona 27, nekoliki njih 25+, mi ostali svi 30+ i stariji. U cosak onda, pa da se stidite bar 5 minuta. Daj, nemojte se zajebavati prosli ili neprosli kroz ovo sranje. Ne znaci da ne moze opet jedan krug, pa i lakse, jebiga nije kijavica vec sistemska bolest. Ja nigde nisam cula da je toliki broj relativno imucnih ljudi kojima je dostupno sve vaniinstitucionalnim putem poumirao kao tu kod nas. Ovo politikantsko smece ne racunam. Zdravstvena nehigijena i bez panedmije je da se prosto zabezeknes. Bas se razlikujemo generacijski, a ja nisam iz neke posh price, upravo suprotno. Edited October 14, 20213 yr by Moonwalker
October 14, 20213 yr Jebem li ga, ja nemam kontakt sa starijim osobama, na to baš pazim, vakcinisao se dvaput, čekam 19. oktobar za treću dozu. U zatvorenim prostorima s maskom, u prevozu s maskom, ali na poslu i sa društvom (s kojim ne idem po kafićima i drugim lokalima) bez.
October 14, 20213 yr 38 minutes ago, napadaj said: Koleginica osetila da ima temperaturu, ali zaključila da je to od treninga, pa ujutru došla u kancelariju. Svi je izljubili da joj čestitamo nešto, tri sata kasnije ode da se testira pošto je počela da je boli glava i dobije pozitivan rezultat. Tačno da joj se ne javiš više nikad u životu. gde je toni, da te pita kakva je riba?
October 14, 20213 yr 38 minutes ago, napadaj said: Koleginica osetila da ima temperaturu, ali zaključila da je to od treninga, pa ujutru došla u kancelariju. Svi je izljubili da joj čestitamo nešto, tri sata kasnije ode da se testira pošto je počela da je boli glava i dobije pozitivan rezultat. Tačno da joj se ne javiš više nikad u životu. U francuskoj se vise niko ne ljubi a to je jedan TM ovdje. Prije kovida kada dodjes u kancelariju izljubis se sa svim zenama. Najgore je onoj koja zadnja dodje. Sada se vise niko ne ljubi. Postadosmo skandinavci.
October 14, 20213 yr 1 hour ago, radisa said: Lekari ne znaju da leče, poslali specijalni soj na Srbina, zaprašivali iz vazduha da prckamo, Gejts, Masoni... Pocelo je vec, pogledala sam komentare na b92. I sta da rade roditelji sa decom mladjom od 12 godina trenutno u Srbiji, mislim na one razumne. Da ispisu iz skola? Ma i treba da ispisu, nista nece ni nauciti i niko ne brine oko toga. Pre par strana je bila diskusija oko generacija. Evo vam primer jedan: U Srbiji samo 10% maturanata gimnazija zna da stavi manje ili vece izmedju Pi i sqrt(15). Pokazalo testiranje. Opasno smo zaglibili. Ovo je da covek iskoci iz koze. Sad objasnjavaju pulmolozoma kako se leci.
October 14, 20213 yr Ja da imam dete ne bih ga slao u skolu uopste do vakcine. Posle toga opet u zavisnosti od jacine talasa . Pa nek me strpaju u zatvor
October 14, 20213 yr U RTS-ovom dnevniku ozbiljna kampanja za vakcinu. Da je ovakav pristup bio od početka, i ne samo RTS-a već na nivou države, drugačija bi situacija bila.
October 14, 20213 yr U RTS-ovom dnevniku ozbiljna kampanja za vakcinu. Da je ovakav pristup bio od početka, i ne samo RTS-a već na nivou države, drugačija bi situacija bila.Ma sad kampanja...Pre neko veče rade neku tribinu o vakcinaciji, gosti Kon, Srđa i još par njih...Vodi onaj micelijum Z. StanojevićU publici stednjoškolci i studenti i pitaju ih :Jeste li vakcinisani i ako niste hoćete li?Ovi odgovaraju, "nismo i nećemo"I svi na bini hi hi ha ha... ... Shiit has hit the fan