Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Bez brige, kaže Kon da situacija nije katastrofalna...

- Srećom nije katastrofalno, nemamo situaciju da mora hitno negde da se proširuje (bolnički) kapacitet, stala je ta brza prepunjenost bolnica, stabilizovala se kriva na visokim brojevima

3 hours ago, vememah said:

Iz teksta:

:fur:

Zamišljam situaciju u kojoj bi takvog ostavio u životu i nikako ne mogu da smislim.

Čime se objašnjavaju oscilacije u broju novozaraženih u poslednje vreme, pored manjeg broja pregleda vikendom?

Ana Mitrovic od pocetka promovise vakcinaciju trudnica a od nje u SRB sigurno nema niko pozvaniji

Navedena dr moze biti samo penal za antivaksere posto je glavna na odjeljenju na kom se rade abortusi.

u narodu koji cepa abortuse kao kontracepciju? :unsure:

ono, vazi. nek rade shta hoce, na kraju.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

7 minutes ago, gospa buba said:

u narodu koji cepa abortuse kao kontracepciju? :unsure:

ono, vazi. nek rade shta hoce, na kraju.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

papa za poglavara i problem resen. 

To Drugovenčani i hoće :fantom:

dr stevan blagojević, direktor instituta za opštu i fizičku hemiju. za vikend je na fb grupi objavio podatak o 95% nevakcinisanih u bolnicama raspravljali smo i ovde o relevantnosti podataka

evo ga sa pojašnjenjem

/.../ dr Tatjana Adžić Vukičević, direktorka bolnice, otkriva tužnu i u isto vreme jezivu priču. Kome sledeći redovi nisu dovoljni, a još uvek nije vakcinisan, možda bi zaista trebalo da se zapita šta nije u redu s njim.

„U jednoj sobi je nedavno bilo petoro mladih pacijenata. Nisu bili intubirani i gledali su kako prvog od njih trpaju u kesu i odnose. I onda sledeći. Kroz nekoliko dana sledeći. Četvoro mladih, od 21 do 26 godina, i naša laborantkinja iz Urgentnog centra koja je tu bila najstarija, imala je 44 godine. Svi su umrli”, priseća se doktorka dok koračamo kroz hodnih ka sledećoj sobi.

A iz te sobe dolazi još jedna strašna priča – ona o bračnom paru koji je umro u isto danu.

„Prošle nedelje u jednom danu umrli su muž i žena. Oboje nevakcinisani. Ona ‘84. godište, on ‘76. Zamislite tu porodicu i to dete koje je u jednoj noći ostalo bez oba roditelja zato što se nisu vakcinisali“, priča nam doktorka Adžić na ivici suza.

https://nova.rs/vesti/drustvo/iz-sobe-pune-20-godisnjaka-u-bolnici-u-batajnici-svi-do-jednog-su-preminuli/

:sad:

Edited by msv

A gde se prijavljuje? Imam ja jednog cara u okolini za prijavu. Prosle god. na jesen primao je trudnice u ord. bez maske (ginekolog je) i govorio da virus ne postoji. Zatim je oboleo i 2 meseca bio odsutan, a sad prica da su vakcine zlo. A sestra mu, koja je bila i u Areni i Batajnici, prica da se ljudi lazno primaju u bolnicama jer moraju da ispune neku kvotu... :blink::laugh:Ima taj tandem bas hit prica, sve to pricaju trudnicama.:isuse:

Ja ponekad ne znam da li je nekima glava ili guzica zavrsavala skolu.  I da li koriste mozak po zavrsetku iste.

Za te koji sire to smece ili su placeni oportunisti, korisni idioti ili je pandemija izvukla sociopatiju i ono skriveno na povrsinu ili su kao clanovi kulta.

Veliki je problem i jedna svojevrsna getoizacija dijaspore i drvljenje o nekoj nasoj posebnosti sto nije opasno za obicne stvari, ali u slucaju pandemije je jezivo. Isto zapazeno kod ex SSSR emigranata.

Iskocih iz koze dok se izubedjivah sa porodicom tu. A u pitanju su vrlo razumne osobe. Prosto je nehumano kolikoj kolicini zlih dezinformacija je stanovnistvo izlozeno.

Onaj decko, zaboravih mu ime,  iz SAD sto je pokusavao nesto. Ali mora da bude neka vrsta organizovane podrske.

Edited by Moonwalker

3 minutes ago, Moonwalker said:

Ja ponekad ne znam da li je nekima glava ili guzica zavrsavala skolu.  I da li koriste mozak.

Za te koji sire to smece ili su placeni oportunisti, korisni idioti ili je pandemija izvukla sociopatiju na povrsinu ili su kao clanovi kulta.

ma govna.

pitnje je samo kako dokazati da daju takve savete.