October 7, 20213 yr Zajebi tu podelu na dobar i loš dr. Dobar lekar je i veseli Mitar koji je sprdnja za svoje kolege jer ne uzima pare, al šije npr transplantiranu jetru ne bi je trojica onako zašili. A vozi Šarana 2001 godište. Loš je lekar, usput i govno od čoveka Ljuba koji em što ne zna ono čime se bavi, al zato uzme 2k evra za skidanje masnog tkiva sa leđa. Vozi 2019. godište X6 čini mi se. Još gore kad se ukrsti, slatkorečivo govno od čoveka, dobar kao Đolov Bane, a u stvari mesar, ili majstor za tanko crevo al jbg, lečen alkos pa te prvo napuši a onda spašava glavu. Mnogo bolja podela je na 1 ljude koji su prihvatili ovu reku govana od države i svega što je sačinjava, iz ko zna kojih razloga, i plivaju tako da neko drži nos iznad, neki potonuo a nekima super, i one 2 kojima je pun kurac te reke govana i koji su zapalili da se nikad ne vrate. U obe grupe imaš i pametnih i glupih, vrednih/lenjih, jeftinih/skupih itd.
October 7, 20213 yr 4 hours ago, InvisibleLight said: Korona kosi: Samo u jednoj bolnici za 24 sata umrlo 10 ljudi a ukupno 50, a ha Dakle, u bolnici u Sremskoj Mitrovici je smešteno 159 a umrlo 10 za 24 sata. U celoj Srbiji je u bolnice smešteno 6579, što je 41x više. Ako je smrtnost od kovida u Mitrovici na nivou proseka za srpske bolnice, znači da imamo preko 400 mrtvih dnevno, ako je 2x lošija od proseka, znači da imamo preko 200 mrtvih dnevno.
October 7, 20213 yr 3 hours ago, General Ripper said: Još sedam u Pirotu, ali izgleda da su Mitrovica i Pirot bili dežurni za umiranje juče tako da ne treba sumnjati u zvanične podatke. Opšta bolnica u Pirotu opslužuje ceo Pirotski okrug, koji ima 78x manje stanovnika od cele Srbije. Ako je smrtnost tamo na nivou proseka u Srbiji, u celoj Srbiji juče je bilo oko 550 umrlih, ako je dvostruko manja, onda je oko 275 umrlih. Edited October 7, 20213 yr by vememah
October 8, 20213 yr koliko ovaj papir iz mitrovice može da bude relevantan? jedino ga uporediti sa brojem pokopa u mitrovici za neki dan ranije pa izvući neki zaključak. gledajući brojeve sa sajta beogradskog jkp-a to bi moralo da se oseti. npr nbgd i krajevi koji gravitiraju prema lokalnom groblju koje ima 16 sahrana sutra imaju cca 4 puta više stanovnika od smitrovice. ovih 10 bi bukvalno moralo da se primeti ne znam, pitam ne znam više ništa
October 8, 20213 yr 5 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koliko ovaj papir iz mitrovice može da bude relevantan? jedino ga uporediti sa brojem pokopa u mitrovici za neki dan ranije pa izvući neki zaključak. gledajući brojeve sa sajta beogradskog jkp-a to bi moralo da se oseti. npr nbgd i krajevi koji gravitiraju prema lokalnom groblju koje ima 16 sahrana sutra imaju cca 4 puta više stanovnika od smitrovice. ovih 10 bi bukvalno moralo da se primeti ne znam, pitam ne znam više ništa Mitrovačka bolnica pokriva Šid, Mitrovicu, Rumu, vrv i Inđiju i Pazovu, cirka 200 hiljada ljudi.
October 8, 20213 yr Ali šta oni dobijaju lažiranjem broja umrlih, koja je tu logika sem da budemo najbolji? Na kraju to dovede do još više zaraženih i mrtvih, da ne pominjem opterećenje sistema. Da prikažu realne brojke, valjda bi bar malo više ljudi poštovalo mere i vakcinisalo se. Edited October 8, 20213 yr by mraki
October 8, 20213 yr Vredi procitati https://www.danas.rs/drustvo/mere-su-obesmisljene-a-narod-igra-ruski-rulet/
October 8, 20213 yr 9 hours ago, Forest said: Do kraja ove godine ukupan broj umrlih od korone u Srbiji doći će skoro do brojke od 40,000 dok će zvanični podaci pokazivati oko 10,000 smrti. Tako da slobodno koristite faktor 4x kada iz zvaničnih podataka żelite da znate istinu. Ovde je neko na samom pocetku pandemije, proslog proleca, baratao cifrom od potencijalno 30k preminulih kod nas ako smrtnost bude oko 1-2%. Sad se vidi koliko nismo mogli da zamislimo koliko ce gore zapravo biti. I tu se vidi koliko su oni zapravo gori cak i od onoga koliko mi lose mislimo o njima.
October 8, 20213 yr On 6.10.2021. at 21:19, Drako said: Na primarnom nivou sistem nije jos uvek u raspadu, ali se polako kumulira jedna malo gora stvar - ravnodusnost... Jer pri svom ovom haosu, oni koji nisu u kovidu obavljaju sve ostale poslove, a institucije iznad se prave kao da se nista ne desava,i dalje zahtevaju sve gluposti koje i inace zahtevaju i onda sve nas pocinje polako da bude bas briga. Upravo to je strasno. Normalan covek ne moze da se ponasa da je sve u redu kad nije u redu. To je matrica u Srbiji i zato je sizofreno ziveti i raditi ovde
October 8, 20213 yr Ma sad lekari povrh svega treba da predvode i narodnu pobunu. Važi. Što svi ne štrajkuju?
October 8, 20213 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: koliko ovaj papir iz mitrovice može da bude relevantan? jedino ga uporediti sa brojem pokopa u mitrovici za neki dan ranije pa izvući neki zaključak. gledajući brojeve sa sajta beogradskog jkp-a to bi moralo da se oseti. npr nbgd i krajevi koji gravitiraju prema lokalnom groblju koje ima 16 sahrana sutra imaju cca 4 puta više stanovnika od smitrovice. ovih 10 bi bukvalno moralo da se primeti ne znam, pitam ne znam više ništa to sam i ja pomislila, prvo N1 nije objavio nego nova S, buduci da je izvor neimoenovan pa su objavili na polutabloidnom portalu Spoiler al dobila sam potvrdu od ..(ne pisem ime nit fukciju, radi u sm kovid-u ) na pitanje jel tacno za taj prilog sa nove S o 10 umrlih kaze: "pa? umiru ko muve.." broj ukopa ne bi bio samo u sm nego i sva okolna sela (jedno od njih ima 10k ljudi) i ruma valjda, u sm bolnicu se smestaju svi oni... sta sam se ince naslusala od sinoc , u epicentru izvora, pocevsi od avax bisera da vakcinisani sire koronu telesnim tecnostima pa nece da ima seks s muzem ako se vakcinise (od "nemoj me zvati antivaxerkom, ja sam obrazovana zena" nju ejdz hobi-medicinarke, preko toga da je ovo bioloski rat da se sklone najslabiji sa lica zemlje te da je sigurna da je deo ljudi koji primili sinofarm dobio placebo- misljenje doktorke iz kovida, do toga da je sad neka s trecim stepenom frizeraja i polozenom razlikom za medicin.thenicara koja je do sad imala radno iskustvo frizeraja za pse i 'radila nokte' pocela da radi u batajnici - "sta, imacu oko 70k din plus putne troskove". pa sta ona moze da nekom pomogne, jbt, ona je samo da skida leseve i pakuje ih, pazi prvo radno mesto u zdravstvu. sa 46 godina i to batajnica kovid bolnica. jbt zasto neko ne napravi reportazu stanja u zdravstvu sa svim ovim biserima, i jedna doktorka (iz kovida, ko svi), inace uvek vesela, zarazno se smeje, koja se nije zadrzavala, sada vidno utucena i ispizdjena svim sto se desava. edit e da ,zaboravila - pominjala i pritisak direktora, msm bivseg, da pisu druge bolesti kao uzrok smrti , ne kovid imali su juce posetu gojkovica u bonici, kaze vise kosta drzavu ovo stanje, lecenje na respiratoru 3milona dinara itd,,,nego sto bi kostao i lokdaun, ali eto ostaje se da sve ide kao do sad, nema nikakvih mera, oni su pruzili vakcine.. to smo i znali, fokus grupe odlucuje, a mrtve prikrivaj Edited October 8, 20213 yr by InvisibleLight
October 8, 20213 yr @Filozof manijak Mene blam često kad otvorim ovo, počinjem da mislim da sam mazohista. Ustvari mi je lakše da pratim vesti ovde, pre sam dolazio i da probijem babl ali sad bih pravio još uži. Edited October 8, 20213 yr by Hermetico