Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Petrušić: Ovo je svesno žrtvovanje naroda, neko mora da odgovara

"Ministar zdravlja ne samo da ne traži međunarodnu pomoć, nego nesebično nudi lekare Min. odbrane za humanitarnu misiju u Centralnoafričkoj Republici, gde dnevno ima 100 novozaraženih!"

https://rs.n1info.com/vesti/petrusic-ovo-je-svesno-zrtvovanje-naroda-neko-mora-da-odgovara/?utm_campaign=ug.contentexchange.me&utm_medium=referral&utm_source=ug.contentexchange.me

Kod mene su pocele izolacije u vrticu, deca su pozitivna. Simptom: jedan dan niska temp.:blink: Jednog iz te grupe, dete bez simptoma, testirali za svaki sl. da bi ga cuvali baka i deka, pozitivan. Roditelji nista, negativni, vakcinisani. Kad bi random poceli da testiraju decu, svaki drugi bi bio pozitivan. 

I pored toga što je izgubio ženu i dvoje dece, [22-godišnji Miloš Mitić, verenik preminule trudnice iz Knjaževca koja je nosila blizance] kaže da ne veruje baš u koronu, da je on dobro i da se nije ni testirao.

- Jovana je najpre bila negativna i zavedeno je bilo da ima bronhitis. Tek drugi test je pokazao da je pozitivna. Ne kažem da virus ne postoji, ali da tek tako i tako brzo ljudi umiru od njega nije mi baš jasno - kaže Miloš, koji nije vakcinisan, kao što nije bila ni Jovana.

espreso.co.rs/vesti/hronika/887221/oglasio-se-verenik-preminule-trudnice-ne-mogu-da-je-poverujem-planirali-smo-svadbu-i-cekali-bebu-izjavio-je

Edited by vememah

...

Edited by vememah

šta li mu nije baš jasno

• Popular Post

image.png.3851ea87be3f59ddc58fc10f32ed1a33.png

image.png.a8beca96b37a89ce70c09cbb5dbf2552.png

image.png.d75b16fb815b13a46e935550d07ff576.png

image.png.3f2c7809aa12facbde6e60ddfe129f87.png

image.png.e3b88b5cd3f10fda9ebdb65be07bed55.png

image.thumb.png.041466a3222758916ff1d23b5fe7a801.png

• Popular Post
17 hours ago, Drako said:

Ponizeni ili ne, lekari su sada jedina prepreka totalnom kolapsu i bukvalnom armagedonu...

Bratu medicinske sestre kod nas u kovidu,stanje se rapidno pogorsalo od ujutru do uvece, da ga hitno nisu transportovali u bolnicu na kiseonik, verovatno covek ne bi danas bio ziv...

Ne prizivajte strajk, previse ce glava odleteti, da ne bude i vasa medju njima, korona mnogo ne bira...

Ne mora štrajk u bukvalnom smislu ali neki protest bi bio koristan za društvo. Eno, brnabićka (brnabićeva ili šta već) je jasno rekla da je krizni štab doneo odluku da ne preduzima nikakve nove mere UZ OGRADU MEDICINSKOG DELA kriznog štaba. Šta to znači? Da su svesno teret nošenja sa epidemijom spustili na medicinsko osoblje koje gine već skoro dve godine.

U takvoj situaciji medicinski radnici treba da podignu glas i insistiraju da se upravljanje epidemijom vrati u zakonske okvire. 

Ovom prilikom bih hteo da vas sve obavestim da je buster doza stigla prekasno i da imamo već preminule nakon primljene treće doze. Ovo jasno ukazuje da trenutna strategija ovog i ovakvog nemedicinskog  kriznog štaba nema osnova i da nije dovoljno da se oslonimo samo na vakcinaciju bez preduzimanja nekih drugih mera.

Ponoviću da je, prema onome što vidim, na delu jedan pravi genocid koji oteta država pod upravom organizovanog kriminala sprovodi nad sopstvenim narodom.

Edited by Tale

17 hours ago, Tsai said:

Ja ne vidim da ce ovo proxi u dogledno vreme uopste. Juce sam saznao da mi je ortak treci put zvanicno pozitivan (sva tri puta pcr)

Icice u krug dok ne poludimo svi

Verovatno je svaki put sve blaže. Retki će biti koji će u drugom ili nekom sledećem slučaju biti u težoj situaciji nego prvi put. Vakcina po ovome što čitamo ne štiti od zaraze, već da prođe sa lakšom kliničkom slikom. I tako će valjda ovo kinesko čudo da se pripitomi.

Danas mi se javila kuma, kum 37 godina, vakcinisan Sinofarmom zarazen i ima obostranu upalu pluća. Taman mu stigao termin za buster, mislim da mu je u ponedeljak isticalo 6 meseci od druge doze. Toliko o tome da nema potrebe za bilo kakvim merama osim vakcinacije, naročito kada ti pola stanovništva nije vakcinisano, a oni koji jesu su većinski vakcinisani Sinofarmom.

Edited by Heaviside

Nevjerovatno je da što je situacija gora ovi naši sve luđe izjave daju. Vučić upravo daje izjavu da smo blizu pobjede. Štakojikurac.

ima li nekih naznaka da ce to da smanjuju na 5 meseci za buster? negde se nesto pominjalo ili sam ja sanjao.

Pa zaravnili krivu i to prirodno i bez da pati ekonomija!

Spominjalo se, ali je Brnabićka rekla da su zasad odložili odluku za sledeću nedelju.

3 hours ago, vememah said:

espreso.co.rs/vesti/hronika/887221/oglasio-se-verenik-preminule-trudnice-ne-mogu-da-je-poverujem-planirali-smo-svadbu-i-cekali-bebu-izjavio-je

Ako smo mi za njih kovid idioti, logika kaze da je ovaj nesrecni covek kovid genijalac.

Neke tragedije su koliko toliko merljive - poplave, zemljotresi... drustvo ne sumnja u uzrok smrti, sve je nekako jasno. Ovo sto se sada dogadja je cudovisno. Ti odvedes svojim "neverovanjem" zenu i dva nerodjena deteta u smrt i puj pike, mrtav 'ladan i dalje ne verujes svojim ocima. Koliko takvih znam jebote, meni vise nista u vezi ljudskog roda nije jasno.

Da pitas ljude po Srbiji, vecina bi rekla da se od svega umire sem od kovida, nepridrzavanja mera, masovnih slavlja u sred epidemije, primitivnog straha od vakcina.

Planeta majmuna.

Edited by Caligula

Brnabić nastavlja da piša po beskičmenjacima iz medicinskog dela kriznog štaba kojima naravno ne pada na pamet da podnesu ostavke.

Prema njenim rečima, „nerazumno je da imate iste mere sa vakcinama kao što ste imali pre vakcina“.

https://rs.n1info.com/vesti/brnabic-o-tome-zasto-nema-novih-mera-protiv-korone/

A razumno je verovatno da u obilju vakcina budeš najgori po broju slučajeva i hospitalizovanih u Evropi. To je onda dokaz da je vlast radila sve kako treba.

Edited by vememah