Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Najbolje i bolnice da zatvore, to će skratiti agoniju.

Ali bukvalno nevjerovatno je koliko je gluposti izvaljala u tako kratkom vremenu, nevjerovatno. Ono, zdravorazumski gledano gluposti. Tipa "i onda smanji se broj zaraženih, mi popustimo mjere, onda opet poraste, pa mi zategnemo i dokle tako"

Pa tuko glupa, bolje i tako da mogu svi da prežive u bolnicama i da nam zdravstveni radnici ne pocrkaju a ne da idemo na situaciju Indija i masovna spaljivanja i sahrane u metalnim kovčezima u jednom cugu

19 minutes ago, James Marshall said:

Ali bukvalno nevjerovatno je koliko je gluposti izvaljala u tako kratkom vremenu, nevjerovatno. Ono, zdravorazumski gledano gluposti. Tipa "i onda smanji se broj zaraženih, mi popustimo mjere, onda opet poraste, pa mi zategnemo i dokle tako"

Pa tuko glupa, bolje i tako da mogu svi da prežive u bolnicama i da nam zdravstveni radnici ne pocrkaju a ne da idemo na situaciju Indija i masovna spaljivanja i sahrane u metalnim kovčezima u jednom cugu

Problem je što su alavi na glasove, ako zategnu, kako god da bude, izgubiće nešto glasova... AKO ostane ovako, možda i neće...

AKO krenu da zatežu, biće nemira, ako ne zatežu, neće biti nemira...

AKo krenu da zatežu, kako će se reketirati kafići? Ekonomija, koja je ionako u kucu, ide još više u kurac... I onda se opet gube glasovi....

Dakle, bolje da ljudi umiru, samo da one ne izgube glasove onih milion ljudi koji glasaju za njih jer im nekim čudom veruju u te gluposti što pričaju...

Razume, ali neće da izgubi privilegije.

Realno Brnaba se danas onako snažno javno popišala po medicinskom delu KŠ

... Shiit has hit the fan

realno svoji su pa nek se pishaju :dry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

solidna vuciceva strategija izbacivanja brnabe u front da laje i da nadrkava ljude na sebe. posle je samo spakuje u neku fioku, i onda jebi ga, ustav nije mogao nista pre toga.

Edited by precog

• Popular Post

mislim da bi se vucicevi glasaci vrlo malo osuli kad bi bilo zatezanja mera. on se boji ulice, i to ne zbog neke realne opasnosti u ovom trenutku, vec zato sto se bojii bilo kakve destabilizacije ionako labilne ravnoteze pred izbore. a rekla bih i da vrlo dobro zna koliko se besa skupilo, ne bi voleo da to ucini vidljivijim.

cela ova istovremeno provaks i avaks strategija koju forsira ima i za cilj da podeli ljude koji bi eventualno protestovali, sto mu je savrseno uspelo - to je postala izrazito bitna i sve nepropusnija linija podele naseg drustva, pored jos stotinjak drugih.

a i ona voli. nije ni znala da je sposobna sad skoro da uziva u novoj veshtini.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

da, bas se onako unela u poslednje vreme

• Popular Post

Definitivno cemo se svi zaraziti, ali uzdam se u vakcine, ne i razboleti. Stariji ljudi bi trebalo da smanje aktivnosti i kontakte sa mladjima, posebno ako su penzioneri pa ne idu na posao. 

Ovo sto se desava kod nas je zaista sumanuto, pocevsi od drzave, male vakcinisanosti itd.

Prosveta je nagrabusila. Moj mladi kolega, ispod 30, ne znam tacno, je u Batajnici trenutno. Vakcinisan sinofarmom. Toliko divna i draga mi osoba, i to kroz sta on prolazi trenutno mi je primer ovog ludila. Covek ni kriv ni duzan. Postuje mere, vakcinisao se, ne ide po zurkama i svadbama, miran zivot sa devojkom. Ali eto neko je rekao da deca u skoli mogu za pocetak da skinu maske itd...

Edit: Kolega se dobro drzi, bice to sve ok 

Edited by Sandradjer

Ogroman osecaj nemoci kod mene, katastrofa sta nam rade

https://rs.n1info.com/vesti/kisic-tepavcevic-nema-sukoba-u-kriznom-stabu-svi-jednoglasno-za-vakcinaciju/

Naš predlog bio je skraćenje radnog vremena do 17 časova za sve delatnosti koje nisu esencijalne. Time bismo dobili mali predah, smanjio bi se broj novoobolelih, a to vreme uz kovid propusnice trebalo bi iskoristiti za vakcinaciju“, izjavio je Kon. Tražili smo obaveznu vakcinaciju za zdravstvene radnike i zaposlene u javnim službama, molio sam da me opozovu ako im smetam, rekao je Kon, uz ocenu da je odlaganje mera pogrešno razmišljanje.

Koliko je ovo jadno...

Bezmudi čovek ne sme da sam da ostavku, nego moli da ga smene...

Kao kad Murinjo ne daje otkaz, nego čeka da ga pedaliraju, da uzme pare iz ugovora.. Koliko ovaj otpremnine očekuje?