Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 minutes ago, radisa said:

Oni koji rade u kovid bolnicama nisu nevakcinisani...

Nek oni malo strajkuju, pa ovi lelemudi koji nece da se vakcinisu, a ne idu u Kovid bolnice, malo zamene kolege...

Odgovorni lekari prvo treba da budu ljuti na neodgovorne kolege. Pa tek onda na obican neodgovoran narod..

Slažem se. Lekare, pa srebrna medalja neka bude prosveta,  pa onda upiremo prstom u Mileta™ i civile. 

16 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Odgovorni lekari prvo treba da budu ljuti na neodgovorne kolege. Pa tek onda na obican neodgovoran narod..

Prvo na vlast, onda na kolege...

Današnji ponedeljak: 5983 novozaraženo na 19.452 testiranih, tj. 30,8% pozitivno
Ponedeljak pre 7 dana: 6736 novozaraženih na testiranih 20.561, 32,8% pozitivno

Broj novozaraženih danas je manji za 753 na 1109 manje testiranih.

Konačno jedan dan da su i broj novozaraženih i udeo pozitivnih manji nego pre 7 dana, što naravno ne mora ništa da znači pošto kosilica bilo kog dana može da radi jače ili slabije.

20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Odgovorni lakari trea sve da oteraju u kurac...

Nažalost, odgovorni su, pa ne bni mogli da žive sami sa sobom...

1 hour ago, gospa buba said:

to ima smisla ukoliko se leche kod kuce supicama, a bogatiji kod ludog nestora marvenim lekovima.

ako ce da se guraju u sistem i narchu kako su bili najpametniji, jer platili zdravstveno i veoma poznaju ustav, to nije dobar ishod.

i to shto su platili, moje troshe :dry:

treba se uvesti lex specijalis :happy: da se lepo avaxima naplati svaki dan lečenja po bolnicama po punoj ceni za vreme trajanja pandemije, čiji početak i kraj proglašava who

Oni koji rade u kovid bolnicama nisu nevakcinisani...

To si 100% siguran?

... Shiit has hit the fan

4 minutes ago, Frank Pembleton said:

To si 100% siguran?

Drugarica koja je radila na NS sajmu celu proslu godinu mi je rekla da su se svi vakcinisali, pa nisu ludi da nece, bukvalno tim recima...

Slicno mi je pricala i poznanica, sestra u jednoj od BG bolnica...

E sad, mozda ima po koji ludak, ali ne verujem da ih je bas nesto puno... Eventualno, mozda ima onih koji su prelezali, ali i to je neka zastita...

Ima tih budala koje rade kao medicinske sestre, i onda njihovi rođaci i prijatelji veruju u gluposti koje im pričaju, jer mi misle da ako rade u zdravstvu automatski znaju sve o tome, a u stvari se razumeju kao marica u...... manje nego mi ovde. Plus ima i doktora degenerika naravno, oni prave najveću štetu.

Ima tih budala koje rade kao medicinske sestre, i onda njihovi rođaci i prijatelji veruju u gluposti koje im pričaju, jer mi misle da ako rade u zdravstvu automatski znaju sve o tome, a u stvari se razumeju kao marica u...... manje nego mi ovde. Plus ima i doktora degenerika naravno, oni prave najveću štetu.

Drugarica koja je radila na NS sajmu celu proslu godinu mi je rekla da su se svi vakcinisali, pa nisu ludi da nece, bukvalno tim recima...

Slicno mi je pricala i poznanica, sestra u jednoj od BG bolnica...

E sad, mozda ima po koji ludak, ali ne verujem da ih je bas nesto puno... Eventualno, mozda ima onih koji su prelezali, ali i to je neka zastita...
Mnogo više nego što misliš...
Doduše to je info sa početka ovog talasa, ali ako su debili sve ovo vreme odolevali[emoji769] ne verujem da se nešto promenilo...

On 3.10.2021. at 18:59, General Ripper said:

Da i oni u popriličnom broju, (nisam stigao da napišem isteklo mi vreme za edit) što dobro dodje za poboljšanje statistike stope pozitivnih testova.

I ljudi koji treba da idu u bolnicu ili na neku intervenciju u medicinski centar čine solidan procenat testiranih.

a političari, sportisti, glumci, pa one strane fensi firme što redovno testiraju zaposlene, jel to ne ide u ovu zvaničnu statistiku?

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Mnogo više nego što misliš...
Doduše to je info sa početka ovog talasa, ali ako su debili sve ovo vreme odolevaliemoji769.png ne verujem da se nešto promenilo...

veljo, jel si ti pricao ovde, da direktorka batajnice kuka na nevakcinisano osoblje?

4 hours ago, slepa živana said:

a političari, sportisti, glumci, pa one strane fensi firme što redovno testiraju zaposlene, jel to ne ide u ovu zvaničnu statistiku?

Pa to zavisi od toga da li ustanova ili organizacija koja vrši testiranje dostavlja podatke Batutu, verovatno je šareno .

S obzirom koliko je postupak antigenskog testiranja brz, jeftin i lak, političari verovatno imaju zalihe test kitova i osobu zaduzenu za dzaranje sinusnih šupljina, sumnjam da ikome to prijavljuju.