October 3, 20213 yr Da, ja sam išao u dnevnu bolnicu, neke pretrage i radio sam antigenski u državnoj labaratoriji. Sigurno je da sam popravio statistiku za taj dan.
October 4, 20213 yr Izgleda u statistiku ulaze i privatne laboratorije. Salju Batutu JMBG-ove pozitivnih
October 4, 20213 yr Koliko je zemalja na svetu gde je ovakav stav, malo vakcinisanih, mere nikakve? Postacemo zemlja mrtvih i zemlja ljudi trajno ostecenog zdravlja Edited October 4, 20213 yr by Sandradjer
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 11:22, Filozof manijak said: pretpostavljam u Čadu i eventualno Džibutiju Nemoj da mi diraš Čad, juče 2 slučaja. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/chad/ Džibuti 41. Edited October 4, 20213 yr by Re-ac-tor ----
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 11:21, Sandradjer said: Koliko je zemalja na svetu gde je ovakav stav, malo vakcinisanih, mere nikakve? Postacemo zemlja mrtvih i zemlja ljudi trajno ostecenog zdravlja bugarska 15% vakcinisanih 4,12% smrtnost ne znam kakve su im mere, ali mogu da pretpostavim Edited October 4, 20213 yr by Ros
October 4, 20213 yr Tiodorović: "U ovom trenutku izlazna strategija je vrlo jasna. U roku od 10 do 15 dana vakcinisati 20 do 25 odsto onih koji nisu vakcinisani. ... Drugi, nepovoljniji scenario je priodni proces. Virus će sve zaraziti, svi ćemo biti zaraženi, ali oni koji su vakcinisani će biti zaštićeni." Pošto prvo otpada, a uzevši u obzir šta je kome izletelo ovih dana (Brnabić, Kisić) izgleda da su se definitivno opredelili a drugu varijantu.
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 12:14, Re-ac-tor said: Tiodorović: "U ovom trenutku izlazna strategija je vrlo jasna. U roku od 10 do 15 dana vakcinisati 20 do 25 odsto onih koji nisu vakcinisani. ... Drugi, nepovoljniji scenario je priodni proces. Virus će sve zaraziti, svi ćemo biti zaraženi, ali oni koji su vakcinisani će biti zaštićeni." Pošto prvo otpada, a uzevši u obzir šta je kome izletelo ovih dana (Brnabić, Kisić) izgleda da su se definitivno opredelili a drugu varijantu. vrlo je primetno da se ide na "imali ste sanse, jebiga..."
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 12:27, Ros said: vrlo je primetno da se ide na "imali ste sanse, jebiga..." to ima smisla ukoliko se leche kod kuce supicama, a bogatiji kod ludog nestora marvenim lekovima. ako ce da se guraju u sistem i narchu kako su bili najpametniji, jer platili zdravstveno i veoma poznaju ustav, to nije dobar ishod. i to shto su platili, moje troshe Edited October 4, 20213 yr by gospa buba
October 4, 20213 yr Popular Post On 4. 10. 2021. at 12:42, gospa buba said: to ima smisla ukoliko se leche kod kuce supicama, a bogatiji kod ludog nestora marvenim lekovima. ako ce da se guraju u sistem i narchu shto su bili najpametniji, jer su platili zdravstveno i veoma poznaju ustav, to nije dobar ishod. neko je u sns stabu pravio procenu kolika je steta u - slucaju prepunjavanja kapaciteta i opsteg haosa u bolnicama - uvodjenju represivnih mera i procenio da im je veca steta uvodjenje mera. ljudski zivoti tu ne igraju nikakvu ulogu. nisu nikad ni igrali neku ulogu. jeftin zivot
October 4, 20213 yr Pa da, ko jebe lekare u bolnicam, bitno da se podidje onima koji neće da se vakcinišu... Lekari treba da stupe u generalni štrajk, jer je očigledno da nikog u ovoj zemlji njihovi životi ne zanimaju... Pa nek' ovi sto neće da se vakcinišu jer ustav™, pročitaji i onaj deo ustava o pravu na štrajk...
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 12:50, Jimmy Kowalski said: Prilican broj lekara je nevakcinisan.. Oni koji rade u kovid bolnicama nisu nevakcinisani... Nek oni malo strajkuju, pa ovi lelemudi koji nece da se vakcinisu, a ne idu u Kovid bolnice, malo zamene kolege...
October 4, 20213 yr On 4. 10. 2021. at 12:50, Jimmy Kowalski said: Prilican broj lekara je nevakcinisan.. a to definitivno prebacuje neodlucne na "moje telo, moj hram" stranu. jebote, u nemackoj je 90% medicinskog osoblja vakcinisano