Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ne verujem da tako lako vode u Kovin…

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

A da ne kacite anegdote nn lica s tw?

On 3. 10. 2021. at 11:23, mraki said:
Ne verujem da tako lako vode u Kovin…
mozda zavisi kolko si lud, ako dosta, moraju negde, ono, da im neko struchan pogleda :unsure:

a nije da je preko sveta :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Današnja nedelja: 5334 novozaraženih na 14.950 testiranih, tj. 35,7% pozitivnih
Nedelja pre 7 dana: 5389 novozaraženih na 15.679 testiranih, tj. 34,4% pozitivnih

Danas dakle ima 55 manje novozaraženih na 729 manje testiranih.

ko to sve ide na testiranje u Srbiji ovih dana?

- ljudi sa simptomima?

- bliski kontakti pozitivnih?

- putnici?

On 2. 10. 2021. at 17:07, mraki said:

Nestorović ima harizme, ali se toliko nalupetao gluposti da je svako iole misleće biće moralo odavno shvatiti koliko je njegova priča nebulozna.
Moje je mišljenje da čovek uopšte nije toliko ćaknut, već da tačno zna šta radi i da ima veliku finansijsku korist od toga. I tu je država odavno trebala da se umeša, da je ima.

I meni tako izgleda, 

Nije da se ne slažem, ali kako mlati pare, osim što mu je ordinacija krcata? Jel dobija pare za te nastupe? Knjige ne z nam da li je počeo da piše na sve ove teme.

On 3. 10. 2021. at 14:05, Ros said:

ko to sve ide na testiranje u Srbiji ovih dana?

- ljudi sa simptomima?

- bliski kontakti pozitivnih?

- putnici?

Samo ljudi sa simptomima, kontakte niko ne prati odavno.

Putnici isto ne, eventualne iz neke ozloglašene kovid zemlje tipa Indija i Brazil.

pKPqUOO.jpeg

„Između dva sveta“ je knjiga o sudaru svetova klasične i tradicionalne medicine, prenošenja psihičke i životne energije, veri bez koje nema uspeha, pozitivnom stavu prema životu, ishrani kao bitnom faktoru zdravlja, vodi, Nikoli Tesli koji je njegova velika inspiracija, šamanskoj medicini i esencijalnim stvarima koje čine život.

https://www.delfi.rs/knjige/171713_izmedju_dva_sveta_moj_zivot_izmedju_dva_sveta_knjiga_delfi_knjizare.html

nS4ndLE.jpeg

https://www.delfi.rs/knjige/176314_karcinom_knjiga_delfi_knjizare.html

qh8FRZT.jpeg

https://www.delfi.rs/knjige/176315_dete_sa_alergijom_ekcemom_i_astmom_knjiga_delfi_knjizare.html

Edited by vememah

On 3. 10. 2021. at 14:32, Mil@n said:

Nije da se ne slažem, ali kako mlati pare, osim što mu je ordinacija krcata? Jel dobija pare za te nastupe? Knjige ne z nam da li je počeo da piše na sve ove teme.

Ima knjige, a čujem da je počeo da leči i od bolesti za koje nije stručan, ovo je info iz treće ruke.

On 3. 10. 2021. at 14:35, čekmeže said:

Ima knjige, a čujem da je počeo da leči i od bolesti za koje nije stručan, ovo je info iz treće ruke.

U mater mu.

Sad ga mrzim još više, a teško da je to bilo moguće.

On 3. 10. 2021. at 14:37, Mil@n said:

U mater mu.

Sad ga mrzim još više, a teško da je to bilo moguće.

Evo evo, sav se trese od tvoje mržnje.. 

On 3. 10. 2021. at 15:20, mareeee said:

Evo evo, sav se trese od tvoje mržnje.. 

:covid19:

On 3. 10. 2021. at 14:33, General Ripper said:

Samo ljudi sa simptomima, kontakte niko ne prati odavno.

Putnici isto ne, eventualne iz neke ozloglašene kovid zemlje tipa Indija i Brazil.

tako sam i mislio. pod putnici sam mislio ljudi iz Srbije koje treba da putuju negde gde se zahteva negativan test

On 3. 10. 2021. at 16:31, Ros said:

tako sam i mislio. pod putnici sam mislio ljudi iz Srbije koje treba da putuju negde gde se zahteva negativan test

Da i oni u popriličnom broju, (nisam stigao da napišem isteklo mi vreme za edit) što dobro dodje za poboljšanje statistike stope pozitivnih testova.

I ljudi koji treba da idu u bolnicu ili na neku intervenciju u medicinski centar čine solidan procenat testiranih.

Background Picker
Customize Layout