October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 11:23, mraki said: Ne verujem da tako lako vode u Kovin…mozda zavisi kolko si lud, ako dosta, moraju negde, ono, da im neko struchan pogleda a nije da je preko sveta sent from novi mnogo jak bubamoto.
October 3, 20213 yr Današnja nedelja: 5334 novozaraženih na 14.950 testiranih, tj. 35,7% pozitivnih Nedelja pre 7 dana: 5389 novozaraženih na 15.679 testiranih, tj. 34,4% pozitivnih Danas dakle ima 55 manje novozaraženih na 729 manje testiranih.
October 3, 20213 yr ko to sve ide na testiranje u Srbiji ovih dana? - ljudi sa simptomima? - bliski kontakti pozitivnih? - putnici?
October 3, 20213 yr On 2. 10. 2021. at 17:07, mraki said: Nestorović ima harizme, ali se toliko nalupetao gluposti da je svako iole misleće biće moralo odavno shvatiti koliko je njegova priča nebulozna. Moje je mišljenje da čovek uopšte nije toliko ćaknut, već da tačno zna šta radi i da ima veliku finansijsku korist od toga. I tu je država odavno trebala da se umeša, da je ima. I meni tako izgleda,
October 3, 20213 yr Nije da se ne slažem, ali kako mlati pare, osim što mu je ordinacija krcata? Jel dobija pare za te nastupe? Knjige ne z nam da li je počeo da piše na sve ove teme.
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 14:05, Ros said: ko to sve ide na testiranje u Srbiji ovih dana? - ljudi sa simptomima? - bliski kontakti pozitivnih? - putnici? Samo ljudi sa simptomima, kontakte niko ne prati odavno. Putnici isto ne, eventualne iz neke ozloglašene kovid zemlje tipa Indija i Brazil.
October 3, 20213 yr Quote „Između dva sveta“ je knjiga o sudaru svetova klasične i tradicionalne medicine, prenošenja psihičke i životne energije, veri bez koje nema uspeha, pozitivnom stavu prema životu, ishrani kao bitnom faktoru zdravlja, vodi, Nikoli Tesli koji je njegova velika inspiracija, šamanskoj medicini i esencijalnim stvarima koje čine život. https://www.delfi.rs/knjige/171713_izmedju_dva_sveta_moj_zivot_izmedju_dva_sveta_knjiga_delfi_knjizare.html https://www.delfi.rs/knjige/176314_karcinom_knjiga_delfi_knjizare.html https://www.delfi.rs/knjige/176315_dete_sa_alergijom_ekcemom_i_astmom_knjiga_delfi_knjizare.html Edited October 3, 20213 yr by vememah
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 14:32, Mil@n said: Nije da se ne slažem, ali kako mlati pare, osim što mu je ordinacija krcata? Jel dobija pare za te nastupe? Knjige ne z nam da li je počeo da piše na sve ove teme. Ima knjige, a čujem da je počeo da leči i od bolesti za koje nije stručan, ovo je info iz treće ruke.
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 14:35, čekmeže said: Ima knjige, a čujem da je počeo da leči i od bolesti za koje nije stručan, ovo je info iz treće ruke. U mater mu. Sad ga mrzim još više, a teško da je to bilo moguće.
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 14:37, Mil@n said: U mater mu. Sad ga mrzim još više, a teško da je to bilo moguće. Evo evo, sav se trese od tvoje mržnje..
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 14:33, General Ripper said: Samo ljudi sa simptomima, kontakte niko ne prati odavno. Putnici isto ne, eventualne iz neke ozloglašene kovid zemlje tipa Indija i Brazil. tako sam i mislio. pod putnici sam mislio ljudi iz Srbije koje treba da putuju negde gde se zahteva negativan test
October 3, 20213 yr On 3. 10. 2021. at 16:31, Ros said: tako sam i mislio. pod putnici sam mislio ljudi iz Srbije koje treba da putuju negde gde se zahteva negativan test Da i oni u popriličnom broju, (nisam stigao da napišem isteklo mi vreme za edit) što dobro dodje za poboljšanje statistike stope pozitivnih testova. I ljudi koji treba da idu u bolnicu ili na neku intervenciju u medicinski centar čine solidan procenat testiranih.