Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Nestorović ima neku veštinu da načinom izlaganja nekako opusti slušaoce koji (u tom trenutku) nisu naoštreni, anestezira im deo mozga za kritično promišljanje i plasira im skandalozne laži. Ja mislim da je on dobrim delom i sam lud i da ga to čini  još uverljivijim, ali i da deo laži svesno širi iz nekog razloga.

Ono sa balkan info kada lakonski priča o avionima koji su nestali pre 30 godina u bermudskom trouglu i koji baš ovih dana sleću na aerodrome puni ljudi koji ne znaju šta im se desilo, bi trebalo puštati njegovim sledbenicima. Kome ni to ne pomogne, tome ionako nema spasa. 

I ja sam se sa kevom ozbiljno posvađao zato što ga citira. Živim daleko i retko se viđamo pa mi je baš bilo žao ali prosto nisam hteo da iskuliram i pustim je da se blamira. Posle mi se zahvalila i objasnila mi ovo što sam napisao u prvom pasusu.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Nestorović ima harizme, ali se toliko nalupetao gluposti da je svako iole misleće biće moralo odavno shvatiti koliko je njegova priča nebulozna.
Moje je mišljenje da čovek uopšte nije toliko ćaknut, već da tačno zna šta radi i da ima veliku finansijsku korist od toga. I tu je država odavno trebala da se umeša, da je ima.

Edited by mraki

Pa to govori koliko Srba su misleća a koliko nemisleća bića.

To sam i ja mislio (100% opurtunizam, 0% ludilo) jer ga ne slušam uopšte još od Milana, ali sam pogledao ovo sa putovanjem kroz vreme kao smešni video i sada mislim da je delimično i lud. Prosto, ne vidim koju bi agendu time zastupao. Ali svejedno, morao bi da izgubi licencu, verovatno i krivično da odgovara.

Nestorovic je deo nasih izgubljenih ratova i prolupalih dusa kakvi smo postali, inferiorni/iskopleksirani samo sto on pusta da tece kroz njega, mi drzimo u sebi pa nam deluje oslobadajujce kad cujemo uzivo. De ces lepse od pobede i pameti na svim poljima pa cak i pogotovo kad ceo svet gubi/ima neke poraze, zato smo pametniji i bolji kad u stvarnosti nismo sad il nismo bili kada je trebalo. Al frajer ima razlicite price za razlicite emisije, to je vec zanimljivije, nije smeo biti pusten da pravi ovakvu stetu, ko je pricao sa ljudima sto njega slusaju zna kolika je steta, ljudi prelezali i opet pricaju o zaverama, to je vec iznad svega.

Ne smemo zaboraviti kod Nestorovića i forumaški slučaj kada je pogrešno dijagnostikovao dete tipa ujaka ili tako nešto nekoga sa foruma, pa jadno dete nastradalo posle nekog vremena.

Znam da je ovo pipava izjava, ali poprilično sam siguran da je to neki slučaj, ako grešim izvinjavam se.

Pored tog slučaja, čuo sam barem još 2, 3 iz prve ruke kako mu ljudi dođu u office a on ih ne ferma i ne jebe 2%, bude bahat, nakurčen, prepotentan i slično. 

Što se mene lično tiče, mislim da mu trebaju jedne dobre batine. 

Branimir "samo ukucate i izađe vam" Nestorović. 

Edited by Mil@n

Ima on harizmu definitivno, bez ulaženja u neku definiciju šta je harizma...

Ja moram da priznam, i meni je na samom početku svega ovoga(prvi dani zatvaranja) bilo zanimljivo da ga slušam, dok nisam video ozbiljnost situacije.

Ali ko već ubrzo nije uvideo o čemu/kome se radi, ne znam šta da kažem na to...

Ne bi njegov uticaj porastao da je sklonjen na vreme, tj. odmah nakon što je postalo jasno da je njegovo lupetanje o najsmešnijem virusu greška. Pošto ni sada nema pomenutog oduzimanja licence ili neke druge kazne, kasno je za debunkovanje njegovih gluposti.

Znam, pokušao sam, i to baš sa klipom o putovanju kroz vreme. Odavno su se izabrale strane.

1 hour ago, Heaviside said:

Nestorović ima neku veštinu da načinom izlaganja nekako opusti slušaoce koji (u tom trenutku) nisu naoštreni, anestezira im deo mozga za kritično promišljanje i plasira im skandalozne laži. Ja mislim da je on dobrim delom i sam lud...

+1

42 minutes ago, Mil@n said:

Ne smemo zaboraviti kod Nestorovića i forumaški slučaj kada je pogrešno dijagnostikovao dete tipa ujaka ili tako nešto nekoga sa foruma, pa jadno dete nastradalo posle nekog vremena.

Znam da je ovo pipava izjava, ali poprilično sam siguran da je to neki slučaj, ako grešim izvinjavam se.

Pored tog slučaja, čuo sam barem još 2, 3 iz prve ruke kako mu ljudi dođu u office a on ih ne ferma i ne jebe 2%, bude bahat, nakurčen, prepotentan i slično. 

Što se mene lično tiče, mislim da mu trebaju jedne dobre batine. 

Branimir "samo ukucate i izađe vam" Nestorović. 

Dobro sad, ima i drugačijih svedočenja, a i svi lekari ili barem velika većina prave greške. Moji kumovi kažu da im je spasio ćerkicu koju su mesecima vodali po bolnicama. Ne samo da je u ovom trenutku već nebitno kakav je on kao lekar specijalista, kao što je nebitno kakav je Šešelj pravnik ili Sloba bankar, nego je i štetno dopustiti da to uopšte bude  tema razgovora. 

11 minutes ago, Heaviside said:

Dobro sad, ima i drugačijih svedočenja, a i svi lekari ili barem velika većina prave greške. Moji kumovi kažu da im je spasio ćerkicu koju su mesecima vodali po bolnicama. Ne samo da je u ovom trenutku već nebitno kakav je on kao lekar specijalista, kao što je nebitno kakav je Šešelj pravnik ili Sloba bankar, nego je i štetno dopustiti da to uopšte bude  tema razgovora. 

Apsolutno razumem da može da omaši dijagnozu, i to mu uopšte ne zameram. Hoću samo da kažem da možda i nije toliko dobar pulmolog kakvim ga svi predstavljaju.

Ali sve i da jeste, petljanje u sve ostalo samo zato što si dobar pulmolog - to je ono što mu baš zameram.

jbt da je najbolji na svetu, ove budalastine koje svesno stancuje su za kamenovanje

Pa to, možda je dobar, možda i nije, poenta je da je to teško utvrditi i ostavlja prostor za raznorazne diskusije i kontranapade da je u pitanju lična pizma protiv dobrog Nestora, a radi se o potpuno nebitnom pitanju. Mnogo je teže on zločine počinio od kurčenja bez pokrića da je dobar u svojoj profesiji, koja je inače najčasnija moguća i u kojoj je neminovno spasio živote nekoj deci. 

a i to sto je lekar, to ko kad bih ja posto sam masinac uzeo sam da projektujem grejanje ili smarao nekog da ne pravi dobro krilo za spejs satl.

ono sto sam cuo da prica o samom virusu je bukvalno nivo vikipedije.

Tačne stvari koje kaže su nivo vikipedije, samo što vikipedija tu stane, a on doda da sve prolazi do proleća i ostale pikanterije

Background Picker
Customize Layout