October 2, 20213 yr Današnja subota: 6412 od 19.752, tj. 32,5% pozitivnih Prošla subota: 6192 od 19.407, tj. 31,9% pozitivnih 220 više pozitivnih na 345 više testiranih. Edited October 2, 20213 yr by vememah
October 2, 20213 yr Dana je spremno prošle godine potpisala neko pismo protivu Đilasa, ume, dakle, da se aktivira kad treba. Perjanica osiromašeni-uranijum ekipe. 22 minutes ago, Frank Pembleton said: Kreće mašina https://lrne.org/sr/ Šta ćeš, moje dete jutros organizovalo u kući vakcinaciju protiv gripa i korone, žena, ja, mačke i lutke. Ne mogu ja protiv njenog autoriteta.
October 2, 20213 yr 6 minutes ago, Zabalujev said: Šta ćeš, moje dete jutros organizovalo u kući vakcinaciju protiv gripa i korone, žena, ja, mačke i lutke. Ne mogu ja protiv njenog autoriteta. Odoh sa teme sa ovim da mi bude lepsi ostatak dana. Edited October 2, 20213 yr by Moonwalker
October 2, 20213 yr ček, jel će to sad ppp skupljati pisane i materijalne dokaze da je Nestorović debil? U oktobru 2021, tačno godinu i po dana otkad je baš svakom ko ima bar 20 deka mozga bilo jasno da je Nestorović debil? još kad vidim kako i od koga je cela priča započela. ali dobro, samo neka je forum diskusioni, pa kud puklo da puklo.
October 2, 20213 yr Pa iznervirali su se svi jer je lik izjavio da su Nestor i psiho doprineli porastu vakcinisanih, a ne obrnuto.
October 2, 20213 yr Bilo bi dosadno bez trolovanja, ulenjili bi nam se mozgovi u unisonoj frekvenciji
October 2, 20213 yr 31 minutes ago, omiljeni said: ček, jel će to sad ppp skupljati pisane i materijalne dokaze da je Nestorović debil? U oktobru 2021, tačno godinu i po dana otkad je baš svakom ko ima bar 20 deka mozga bilo jasno da je Nestorović debil? još kad vidim kako i od koga je cela priča započela. ali dobro, samo neka je forum diskusioni, pa kud puklo da puklo. Vidis..ovako ce da izgleda ako se jednom zajebemo svi da se dogovorimo i skinemo govno sa vlasti..opet. Opet..ce se svima dati prostor i vreme da izloze svoj ugao odbrane..da kazu ko je kriv i zasto je bilo tako..i opet cemo deceniju ili dve kasnije prdnuti u cabar.
October 2, 20213 yr 1 hour ago, vememah said: Sve je Nestorović u pravu, ljubi ga njegova Danica Grujičić. Takvog stručnjaka nema nijedna zemlja. 24.4.2020. blic.rs/vesti/drustvo/srpski-scenario-je-odlicno-prosao-nestorovic-ako-se-virus-vrati-na-jesen-bice-opasan/fwmx0cc 8.5.2020. blic.rs/vesti/drustvo/dr-nestorovic-postoji-vise-od-200-tipova-korona-virusa-ali-tesko-ce-preziveti-vrucine/3p776y7 13.11.2020. blic.rs/vesti/drustvo/ne-ocekujem-katastrofu-dr-nestorovic-procenat-smrtnosti-je-opao-tesko-da-moze-da-bude/bmjk3kt 9.12.2020. blic.rs/vesti/drustvo/dr-haos-izneo-nove-sokantne-tvrdnje-nestorovic-treba-zaustaviti-testiranje-bolnice-su/xqm47gf a lažni rezultat testa onda dovodi do lažnih simptoma? koliko od pozitivnih završi u bolnici???
October 2, 20213 yr Nestor je jedini lik koji laže i lupeta koliko i Vučić. Pritom je lepša pojava od buljave riblje face.
October 2, 20213 yr 1 hour ago, omiljeni said: ček, jel će to sad ppp skupljati pisane i materijalne dokaze da je Nestorović debil? U oktobru 2021, tačno godinu i po dana otkad je baš svakom ko ima bar 20 deka mozga bilo jasno da je Nestorović debil? Izvinjavam se svima.
October 2, 20213 yr Popular Post 18 minutes ago, vememah said: Izvinjavam se svima. Nisi ti taj koji treba da se izvinjava.
October 2, 20213 yr Pa ocigledno, ima jedno 2 miliona idiota koji nemaju 20 deka u glavi, a verovatno i više... Apropo Nestorovića pre pandemije, gostovalo je to po televizijama, jer sam pre 2 godine imao okršaj sa mamom povodom njega i lečenja™ autizma... Idiot bezobrazni i govno od čoveka...Trebalo mu je uzeti licencu još davno... Samo što niko nema muda za to...
October 2, 20213 yr https://nova.rs/vesti/drustvo/prijave-protiv-brnabic-i-ruzica-glavni-krivci-za-epidemijsku-katastrofu/