Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Današnja subota: 6412 od 19.752, tj. 32,5% pozitivnih

Prošla subota: 6192 od 19.407, tj. 31,9% pozitivnih

220 više pozitivnih na 345 više testiranih.

Edited by vememah

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Dana je spremno prošle godine potpisala neko pismo protivu Đilasa, ume, dakle, da se aktivira kad treba. Perjanica osiromašeni-uranijum ekipe.

22 minutes ago, Frank Pembleton said:

Kreće mašina

https://lrne.org/sr/

Šta ćeš, moje dete jutros organizovalo u kući vakcinaciju protiv gripa i korone, žena, ja, mačke i lutke. Ne mogu ja protiv njenog autoriteta.

6 minutes ago, Zabalujev said:

Šta ćeš, moje dete jutros organizovalo u kući vakcinaciju protiv gripa i korone, žena, ja, mačke i lutke. Ne mogu ja protiv njenog autoriteta.

:wub:

Odoh sa teme sa ovim da mi bude lepsi ostatak dana.

Edited by Moonwalker

ček, jel će to sad ppp skupljati pisane i materijalne dokaze da je Nestorović debil? U oktobru 2021, tačno godinu i po dana otkad je baš svakom ko ima bar 20 deka mozga bilo jasno da je Nestorović debil?

još kad vidim kako i od koga je cela priča započela. ali dobro, samo neka je forum diskusioni, pa kud puklo da puklo. :lolol:

bukvalno.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Pa iznervirali su se svi jer je lik izjavio da su Nestor i psiho doprineli porastu vakcinisanih, a ne obrnuto.

a trol je postigao to sto je hteo.

Bilo bi dosadno bez trolovanja, ulenjili bi nam se mozgovi u unisonoj frekvenciji :D

31 minutes ago, omiljeni said:

ček, jel će to sad ppp skupljati pisane i materijalne dokaze da je Nestorović debil? U oktobru 2021, tačno godinu i po dana otkad je baš svakom ko ima bar 20 deka mozga bilo jasno da je Nestorović debil?

još kad vidim kako i od koga je cela priča započela. ali dobro, samo neka je forum diskusioni, pa kud puklo da puklo. :lolol:

Vidis..ovako ce da izgleda ako se jednom zajebemo svi da se dogovorimo i skinemo govno sa vlasti..opet.

Opet..ce se svima dati prostor i vreme da izloze svoj ugao odbrane..da kazu ko je kriv i zasto je bilo tako..i opet cemo deceniju ili dve kasnije prdnuti u cabar.

1 hour ago, vememah said:

Sve je Nestorović u pravu, ljubi ga njegova Danica Grujičić. Takvog stručnjaka nema nijedna zemlja.

24.4.2020.

blic.rs/vesti/drustvo/srpski-scenario-je-odlicno-prosao-nestorovic-ako-se-virus-vrati-na-jesen-bice-opasan/fwmx0cc

8.5.2020.

blic.rs/vesti/drustvo/dr-nestorovic-postoji-vise-od-200-tipova-korona-virusa-ali-tesko-ce-preziveti-vrucine/3p776y7

13.11.2020.

blic.rs/vesti/drustvo/ne-ocekujem-katastrofu-dr-nestorovic-procenat-smrtnosti-je-opao-tesko-da-moze-da-bude/bmjk3kt

9.12.2020.

blic.rs/vesti/drustvo/dr-haos-izneo-nove-sokantne-tvrdnje-nestorovic-treba-zaustaviti-testiranje-bolnice-su/xqm47gf

a lažni rezultat testa onda dovodi do lažnih simptoma? koliko od pozitivnih završi u bolnici???

Nestor je jedini lik koji laže i lupeta koliko i Vučić. Pritom je lepša pojava od buljave riblje face.

1 hour ago, omiljeni said:

Izvinjavam se svima.

• Popular Post
18 minutes ago, vememah said:

Izvinjavam se svima.

Nisi ti taj koji treba da se izvinjava.

Pa ocigledno, ima jedno 2 miliona idiota koji nemaju 20 deka u glavi, a verovatno i više...

Apropo Nestorovića pre pandemije, gostovalo je to po televizijama, jer sam pre 2 godine imao okršaj sa mamom povodom njega i lečenja™ autizma... Idiot bezobrazni i govno od čoveka...Trebalo mu je uzeti licencu još davno... Samo što niko nema muda za to...

Background Picker
Customize Layout