October 2, 20213 yr On tek sad zauzima ovoliki medijski prostor, nije bas da smo ga pratili pre, koliko vec godina, kad je konstatovan autizam pa da vidimo razmere te puknutosti. Cinjenica je da je harizmatican i da ga raja voli, a tabloidi trljaju ruke i pune rejtinge, nije bas da im je moral na prvom mestu. [emoji23]cveklom...Imao je on te svoje izlive[emoji769] na jednoj internet televiziji, gde je imao emisiju, pre korone.Jasno je da je njega medij fascinirao... ... Shiit has hit the fan
October 2, 20213 yr 4 minutes ago, Frank Pembleton said: Ali se izjašnjava o koroni jer pulmolog. I time maše, i zbog toga ga zovu. A to sa detetom i autizmom i vakcinama je blago rečeno pogrešno, pre svega prema tom detetu. Čovek je ozbiljnu štetu napravio. I ova govna su to iskoristila Ali da bi oni iskoristili, moraju da imaju ŠTA da iskoriste. ... Shiit has hit the fan +1
October 2, 20213 yr Sve je jasno, ne sporim Nestorov uticaj na sav ovaj cirkus. Al poenta je da oni koji zele da slusaju te njegove price, vec imaju taj stav, jer je on pulmolog, nije iz struke koju treba da slusas.
October 2, 20213 yr Quote Grujičić: Bolnice preopterećene, apel građanima da se vakcinišu Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Kliničkog centra Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da su bolnice preopterećene i apelovala na sve građane koji to do sada nisu učinili da se vakcinišu protiv kovida. Urgentni centar (u Beogradu) izuzetno je opterećen, neurohirurgija radi sa samo dve sale, Prva hirurška takođe sa prepolovljenim kadrom zato što jednostavno nema anesteziologa, oni su uglavnom u Batajnici i u kovid bolnicama, rekla je Grujičićeva za RTS. „Čekam Torlak za vakcinu, neka puste više tu torlakovu vakcinu, mislim da ćemo se svi vakcinisati, zato što u narodu i u mojoj generaciji postoji veliko poverenje u tu instituciju“, rekla je Grujičićeva. Institut Torlak proizvodi rusku vakcinu protiv kovida Sputnjik V. Kada je reč o Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, Grujičićeva je rekla da, uprkos povećanom broju novih slučajeva zaraze korona virusom, oni nisu prestajali sa radom, da lečenje onkoloških pacijenata nije zapostavljeno i da se dnevno na Institutu ozrači oko 360 pacijenata. https://www.danas.rs/drustvo/grujicic-bolnice-preopterecene-apel-gradjanima-da-se-vakcinisu/ Edited October 2, 20213 yr by vememah
October 2, 20213 yr 49 minutes ago, Jozef K. said: B92 niko ne gleda. Prvu slabo. Najvažnije su one tri i sve tri su pod direktnom kontrolom Vučića. Za sve ima priču, a ljudima je ostavljeno da se opredele. Ko hoće da veruje u zaštitu vakcinom mogao je da to vidi na RTS i Pinku ali mnogi ne znaju da li hoce zastitu vakcinom. najcesce cujem "ja vise ne znam sta da verujem, jedni kazu jedni, drugi kazu drugo...". i onda ne urade nista - sto je u ovoj situaciji najgore resenje. ako se na bar nekoliko tv sa nacionalnom frekvencijom promovise antivaks prica, teorije zavere, i to od strane lekara... sasvim dovoljno.
October 2, 20213 yr Ona Posle ručka lujka sa Hepija je antivakser. Tvrdi da je dva puta preležala. Uvek zove neke antivaksere, apologete ivermektina i slične. Ostale tv sa nacionalnom frekvencijom su u fazonu "treba to još ispitati, ko zna kakve će biti posledice, hoće da nas zajebu, ali se mudri Srbin ne da". Ženske što zovu Nestorovića, piške firnajz čim se ubica osmehne.
October 2, 20213 yr Ja koliko čitam, nije pozvala građane da se vakcinišu nego da "sačekaju Torlak" jer on valjda neće da ih truje nego ih špica proverenim vakcinama koje će praviti.
October 2, 20213 yr 6 minutes ago, Valkyrie said: Ja koliko čitam, nije pozvala građane da se vakcinišu nego da "sačekaju Torlak" jer on valjda neće da ih truje nego ih špica proverenim vakcinama koje će praviti. Kolika joj je provizija? Rusi proizveli svoju vakcinu, ne sumnjam da joj nesto fali i 32% svoje vakcinisane populacije. Ko pretekne da saceka Torlak? Sto nisu omogucili Torlaku ranije da izbaci tu vakcinu? Edited October 2, 20213 yr by Moonwalker
October 2, 20213 yr 58 minutes ago, vememah said: Prva je za 40% gledanija od Happyja. https://www.rts.rs/page/rts/sr/CIPA/story/171/istrazivanja/4436071/gledanost-tv-programa-s-nacionalnom-pokrivenoscu-u-prvih-sest-meseci-2021.-godine.html Još bolje ako je uticaj Hepija manji. Samo je taj kanal antivax.
October 2, 20213 yr 10 minutes ago, Aleksija said: znaci, ni grujicic nije vakcinisana jos? Nije, preležala je, ali još prošlog leta. Krajem prošle godine je izjavila da radi antitela svakog meseca. https://rs.n1info.com/vesti/a632833-danica-grujicic-objavila-da-je-zarazena-koronavirusom/ kurir.rs/vesti/drustvo/3585025/dr-grujicic-prelezala-koronu-pa-istice-ove-2-stvari-cim-sam-pojela-slaninu-bilo-mi-je-bolje-ne-ustajte-iz-kreveta Edited October 2, 20213 yr by vememah
October 2, 20213 yr 16 minutes ago, Valkyrie said: Ja koliko čitam, nije pozvala građane da se vakcinišu nego da "sačekaju Torlak" jer on valjda neće da ih truje nego ih špica proverenim vakcinama koje će praviti. Vakcinišite se, ali za par meseci. Stoka.
October 2, 20213 yr 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ona to radi za platu Jos gore. Srecna nova ‘48, pardon 2022. jos malo. Ilija Cvorovic naseg doba. Bukvalno je tragicno kako nadrljavamo kao narod sa tom geografijom. Vecna moneta za potkusurivanje. Edited October 2, 20213 yr by Moonwalker