Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

12 hours ago, hefaca said:

Ima li neki link gde na nacionalnoj frekvenciji neko nesto prica protiv vakcina?

Da li me zajebavas oh wait zajebavas me

pa nisam lud da se pecam na ovo

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

17 minutes ago, Aleksija said:

meni je forumas na ignoru odavno, iz razloga sto nema potrebe da citam nemusto spinovanje i bezobrazluk ovde, kad vec uspevam da pobegnem od svih 99% medija koji spadaju u drzavne.

ali to ti je zvanicni narativ: ljudi su sami krivi, prate internet i zatucani su, nek se sami lece. koliko god imalo nesto istine u tome, udeo drzave je ogroman, jos od prvog slanja na soping u milano.

dakle, ovi iz vlasti ce kao papagaji ponavljati da su uradili sve sto je moglo, pustati svuda, osim mozda na rts-u, otvoreno ili uvijeno antivaks ekipu, i nadati se da ce ovo da stane. ako relativno uskoro stane, cak i posledice ovako razvaljenog sistema se nece odmah videti, bar ne do izbora; ako ne stane, a ne vidim zasto bi, cak ce i oni u panici morati da uvedu restrikcije, uprkos rejtingu. u sranju smo, kako god okrenes, a ne znam da li nam je lakse sto ni gazda nema jos nikakvu ideju osim da ceka da prodje.

+1000

Dajte, da pogledam...

Da ne ponavljam da ga gledah par puta... Sta je tesko...

Evo, Aleksija radi u skoli, po statistici 50% nije vakcinisano. Nek kaze da li je to zbog Nestora, hepija, pinka, Vucica, drustvenih mreza, srpskog mentaliteta, straha od igle, svakodnevnog susretanja sa obolelima, lekarima i prica rekla-kazala...

Bez argumenata, bezobrazluk, bahatost i zvanicnog narativa.

Jer zvanicnici nabave vakcine, zbune one koji treba da ih prime, a onda im kazu sami ste krivi. Druga opcija je da zvanicnici nabave vakcine, onda edukuju ljude, oni se vakcinisu i mi izadjemo kao pobednici protiv korone. 

Zvanicnici biraju prvo, jer ce tako rejting biti visi... Pa kakvo objasnjavanje, Nestor nivo...

Ja imam novu mantru za 'teoretičare' iz okruženja. NE ČITAM, glup sam, nisam obavešten, idem kod lekara radim šta mi kaže, uzmem vakcinu koju mi daju. Lekar će svakako da me ubije jednog dana, ako je zlonameran i nesposoban. Počeo sam da se ježim kad neko počne razgovor sa 'čitao sam...'. Nisam čitao, ne čitam, zombi sam nisam obavešten. 

Edited by Hermetico

4 hours ago, Aleksija said:

a prva, b92? za b92 sam skoro sigurna da naginje antivakseraju, bar prema onom malom uzorku vesti koje prenose, a koje negde vidim.

B92 niko ne gleda. Prvu slabo. Najvažnije su one tri i sve tri su pod direktnom kontrolom Vučića. Za sve ima priču, a ljudima je ostavljeno da se opredele. Ko hoće da veruje u zaštitu vakcinom mogao je da to vidi na RTS i Pinku

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je epidemiološka situacija "katastrofalna" i da je jedini izlaz vakcinacija, navodeći da će se Krizni štab za borbu protiv korone sastati iduće sedmice.

„Da uvedemo sada restriktivne mere smirilo bi se i imali bi ponovo katastrofalnu situaciju. Jedini način je vakcinacija i podrška čitavog našeg društva procesu vakcinacije. Država je svoj posao uradila na najbolji način“, rekla je Brnabić.

Edited by vememah

Super.

Drug @vememah brzi..pa mogu samo da dodam da joj jebem mater mutavu i nemustu.

Edited by SNARC

Ja se suzdrzavam da pljujem po Nestoru jer sam pre nesto godina zaglavila s bebom kod njega na Tirsovoj. Nakon pogresnih dijagnoza i pogresnih terapija, Nestor je u petominutnoj viziti konstatovao bolest i sin se jako brzo oporavio. Pocela sam da se informisem o njemu nakon toga jer sam bila fascinirana njime tada. Poznato je, pre korone, da je antivakser. Protiv je MMR-a i ubedjen je da izaziva autizam, i svi ti stavovi koje zastupa su se ustalili kod njega nakon sto su njegovom detetu konstatovali autizam i prica se da je tu puko, da je mozda cak i na antipsihoticima, sto se podudara s njegovim izjavama o vremeplovima i sl.

Nestor je deciji pulmolog i tu se treba zaustaviti. Nije ni virusolog, ni epidemiolog, ni imunolog. 

pa u pravu je zena :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

2 minutes ago, gospa buba said:

pa u pravu je zena :hihi:

Jeste. U delu o vakcinaciji. 

Sad da je drzava sve uradila, ne bas. Mislim da su mogli smanjti medijsko prisustvo ovih anti. 

njegovom detetu su konstatovali autizam kada, pre dvadeset, koliko godina? nije prekjuche, pa da je malo odlepio unsure.gif

i to ga naravno ne sprechava da tudju decu sa autizmom lechi sokom od cvekle. lechi. od autizma. doktor za pluca. sokom od cvekle. dry.png

pare kaplju a taj trlja ruke, samo da mu se obezbedi redovan pristup televizijama, da ne splasne ego.

edip[mention=11253]radnik[/mention]. tako je, ali drzava sada vishe ne moze da uradi nishta, ni da veze ni da pusti. niti ce moci, taj voz je cao. da nisam tu, zabavljala bih se kao zmaj biggrin.png isuse.gif

Just now, gospa buba said:

njegovom detetu su konstatovali autizam kada, pre dvadeset, koliko godina? nije prekjuche, pa da je malo odlepio :unsure:

i to ga naravno ne sprechava da tudju decu sa autizmom lechi sokom od cvekle. lechi. od autizma. doktor za pluca :dry:

pare kaplju a taj trlja ruke, samo da mu se obezbedi redovan pristup televizijama, da ne splasne ego.

On tek sad zauzima ovoliki medijski prostor, nije bas da smo ga pratili pre, koliko vec godina, kad je konstatovan autizam pa da vidimo razmere te puknutosti.

Cinjenica je da je harizmatican i da ga raja voli, a tabloidi trljaju ruke i pune rejtinge, nije bas da im je moral na prvom mestu.

:laugh:cveklom...

Ja se suzdrzavam da pljujem po Nestoru jer sam pre nesto godina zaglavila s bebom kod njega na Tirsovoj. Nakon pogresnih dijagnoza i pogresnih terapija, Nestor je u petominutnoj viziti konstatovao bolest i sin se jako brzo oporavio. Pocela sam da se informisem o njemu nakon toga jer sam bila fascinirana njime tada. Poznato je, pre korone, da je antivakser. Protiv je MMR-a i ubedjen je da izaziva autizam, i svi ti stavovi koje zastupa su se ustalili kod njega nakon sto su njegovom detetu konstatovali autizam i prica se da je tu puko, da je mozda cak i na antipsihoticima, sto se podudara s njegovim izjavama o vremeplovima i sl.
Nestor je deciji pulmolog i tu se treba zaustaviti. Nije ni virusolog, ni epidemiolog, ni imunolog. 
Ali se izjašnjava o koroni jer pulmolog.
I time maše, i zbog toga ga zovu.
A to sa detetom i autizmom i vakcinama je blago rečeno pogrešno, pre svega prema tom detetu.
Čovek je ozbiljnu štetu napravio. I ova govna su to iskoristila
Ali da bi oni iskoristili, moraju da imaju ŠTA da iskoriste.

... Shiit has hit the fan

Background Picker
Customize Layout