October 1, 20213 yr Ja znam dvocifren broj ljudi licno koje je nestorovic ubediotm da ne treba da se vakcinisu
October 1, 20213 yr Popular Post U ludnicu će me poslati izvlačenje generalnih zaključaka na temu Kovida na osnovu anegdota iz kruga poznanika i ličnih impresija. Ovaj magarac još kaže da mu je ili uzorak nereprezentativan ili je glup ili bezobrazan @hefaca , smrade, nema tu ili, ako uopšte uvedeš reprezntativnost u priču kada je lični babl u pitanju to znači da si glup i bezobrazan. A moderacija bi trebalo briše postove tipa "rekao mi lekar da ima isti broj umrlih vakcinisanih i nevakcinisanih" i slične lako proverljive i opštepoznate laži koje na primer @vememahna dnevnoj bazi pobija sa sve linkovima
October 1, 20213 yr Popular Post nestor je naravno antivakser broj 1 u zemlji i ne mora on ekspilcitno da kaze da se ne treba vakcinisati, on kaze to bez da izgovori te reci, i to nejgovi fanovi prilicno dobro razumeju. takodje, nestor nije samo covid antivakser, on ima decenijski staz u antivaks zajednici.
October 1, 20213 yr 1 hour ago, hefaca said: Pritom, od lekara cujem da ima vakcinisanih umrlih jednako kao nevakcinisanih Nešto mislim da bi avaxi jedva dočekali to da objavljuju, a nema baš toliko informacija koji navode da je jednako. Ima pojedinačnih, ali da je jednako, mnogo više informacija od avax tviteraša(i ostalih) bi bilo, lako se to pročuje. Uostalom, to što se pozivaš na lekare je irelevantno. Osim onih koji su usko povezani sa tom profesijom, kod ostalih se svodi jednako kao kod nas koji m od medicine nismo studirali, na čistu inteligenciju. Što se može videti i po procentu vakcinisanih lekara, a posebno onih koji se kaju što nisu vakcinisani posle težih verzija. Uostalom, moj deda, 86 godina, težak asmatičar i onkološki pacijent, pobedio Koronu posle dve vakcine. Ne verujem da bi bez vakcine to uspeo. Nemoj biti bezobrazan. A sve glumeći neki prisojniti. Edited October 1, 20213 yr by Milošica
October 2, 20213 yr Popular Post Kolega hefaca je jedan od zescih govnara koji đubre ovde. Ali nam treba drugačije mišljenje, pa trpimo njegove izlive netačnosti
October 2, 20213 yr RTS je provax, pink je od neutralno ka provax, Hepi je antivax. To je slika tri državne televizije.
October 2, 20213 yr 8 hours ago, Кристофер Лумумбо said: nestor je naravno antivakser broj 1 u zemlji i ne mora on ekspilcitno da kaze da se ne treba vakcinisati, on kaze to bez da izgovori te reci, i to nejgovi fanovi prilicno dobro razumeju. takodje, nestor nije samo covid antivakser, on ima decenijski staz u antivaks zajednici. Quote "Ja sam obećao da neću da se vakcinišem i da ću pre da umrem, pa ja sam Srbin. Kad bi država stvarno bila ugrožena, kada bi bila velika smrtnost, kada bi se raspadala, ja bih se vakcinisao, i to pred kamerama", rekao je u svom stilu dr Nestorović, koji je i bivši član Kriznog štaba. evo, ima i eksplicitno, a ima i gomila ludorija koje govore o raznim opasnostima od vakcina.
October 2, 20213 yr a prva, b92? za b92 sam skoro sigurna da naginje antivakseraju, bar prema onom malom uzorku vesti koje prenose, a koje negde vidim.
October 2, 20213 yr 3 minutes ago, Mos said: Od sad kad me bilo ko pita nesto odgovaram sa: ja sam Srbin, hvala. to je ta mutacija koja ce nas ostaviti u blatu i mnogo nakon sto korona prodje.
October 2, 20213 yr "Hocete platiti racune za struju?" - "Necu, pa ja sam Srbin, hvala." "Kakav espreso zelite?" - "Pa ja sam Srbin, jedan brzi, hvala!"
October 2, 20213 yr 8 hours ago, Кристофер Лумумбо said: nestor je naravno antivakser broj 1 u zemlji i ne mora on ekspilcitno da kaze da se ne treba vakcinisati, on kaze to bez da izgovori te reci, i to nejgovi fanovi prilicno dobro razumeju. takodje, nestor nije samo covid antivakser, on ima decenijski staz u antivaks zajednici. Nestor je broj 2, prvi se vakcinisao. Organizacija koja pokriva izbore po mesnim zajednicama, dribla eu sa pregovorima za izbore, igra mice sa neprijateljem na nekakvoj granici, provuce silovatelje, narko dilere, podvodace i raznorazne krimose kroz nanogicu ili okrene javnost kao da ne postoji ni jedno dokazivo jebeno krivicno delo da ne pominjemo prekrsaje u stotinama hiljada i funkcionalnu bolest skoro svih institucija, takva organizacija sasvim sigurno, da nije lazljiva manipulatorska druzina moze i u stanju je da dostigne 60 do 80 procenata. Da hoce, al nece, nekada neki ljudi zele lose drigima bez nekog razloga, pogotovo ako nemaju koristi za sebe u kontra ponasanju. Slazem se da se konstantno gleda rejting i te neke grupe ali ovo sa skolama i ovim cirkusom od kriznog staba je preslo sve granice da se ima neke sumnje. Toj druzini ovo je neprijatna epizoda, prvo su se svi smejali, onda se neki uozbiljio kad je video da nije smesno sada se vec nervira jer dugo traje a idu izbori pa daj da zavrsavamo, neki ce ovo/ono, ja cu zna se. Napolju realnost kreiraju samo mediji, vecina ljudi se ponasa kao da nema snage i vremena da se vise bavi virusom, to je preneseno na kolektiv neuverljivo povremeno obracanje politickog vrha plus posveceno, opusteno i zanimljivo obracanje Nestora i slicnih. Po meni procenat avaksa se povecao za sve ovo vreme necijom krivicom, nije bio ovoliki na pocetku, on se mogao smanjivati da se vodi briga o zivotima, da se ima osecaj za druge a ne povecavati, nevezano za istrazivanja. Nestor je mogao da bude blokiran na vreme da se ne gube procenti al se namerno radilo suprotno dok sada vec moze da se tvdi da bi bez njega glasovi otpadali. Konstatujem zle namere plus Srbija po njihovom kalupu zauvek, sve evo do beretki na kraju, jel ima dalje? Ko se mrzi najvise, ko je u privh pet, neki pisac, knjiga, da ne udju slucajno lose u istoriju sto pisu.
October 2, 20213 yr 39 minutes ago, Aleksija said: evo, ima i eksplicitno, a ima i gomila ludorija koje govore o raznim opasnostima od vakcina. Onomad je kod Kesića bio neki insert iz Marićeve emisije gde su Nestor, Dana i još neko, i kao priča nije da oni nešto imaju protiv vakcina, ali se zapletu u neku priču o nekom istraživanju, gde je bilo nešto, pa nešto drugo, pa ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo, Dana onda krene u sitna crevca... Prosečan gledalac Hepija nakon toga može samo da zaključi: "Jebo ovo, što je sigurno, sigurno je, ja se ne špricam!"