Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 hours ago, theanswer said:

Za početak sa zatvaranjem. A ostatak je wish list koji ima šanse da se ostvari taman i koliko Vučić sutra da da ostavku. Valjda bi bilo logično da predlože nešto što se može ostvariti iole. 

Ne bi, jer ih ništa neće poslušati.

Ovako su napisali sve što treba i kako treba, ko vele da pokažu da ima neko u ovoj zemlji ko bi zapravo znao šta da radi u ovoj situaciji.

Korist za narod? Nikakva, ali ništa ih ne sprečava da objave to, pa da posle mogu da kažu kako su dali svoje predloge, kao i da ne može niko da im kaže "a šta ste vi radili", na njihove kritike kako vlast i ministarstvo zdravlja užasno hendluje situaciju. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Evo i snimka:

(od 15:16)

Slušam ovo više puta i jasno čovek kaže da su juče preminule 4 trudnice, ja sve mislim da je u pitanju neki nesporazum da se pogrešno izrazio.

Jeste ovo Stradija ali mi je too heavy da se tako nešto desilo u jednom danu, ako je istina ovo je jasan signal da je sistem potpuno pukao,  ovo je nesvojstveno bilo kakvom organizovanom i civilizovanom društvu.

1 minute ago, General Ripper said:

Slušam ovo više puta i jasno čovek kaže da su juče preminule 4 trudnice, ja sve mislim da je u pitanju neki nesporazum da se pogrešno izrazio.

Jeste ovo Stradija ali mi je too heavy da se tako nešto desilo u jednom danu, ako je istina ovo je jasan signal da je sistem potpuno pukao,  ovo je nesvojstveno bilo kakvom organizovanom i civilizovanom društvu.

Slusam treci put i samo zelim da javim nekom na jebeni rts da puste ovu stalozenu i sposobnu osobu da kaze nesto da ne traje tri minuta. Mada on tamo dole ovo prica mesecima pa nista. 

Meni se naročito svideo ovaj deo gde pita ko su ti lekari koji preporučuju da se ne valciniše i šta se dešava s njima. U cg je pre nekog vremena bio slučaj gde je porodica tužila lekara koji nije preporučio vakcinu protiv pneumokoka pacijenkinji koja je bila pod povećanim rizikom i koja je kasnije umrla od toga. Tužili su ga za lekarsku grešku. Kada bi tužilaštvo ovde pokrenulo par takvih slučajeva da vidiš kao bi se caps lock-om kucale preporuke za vakcinaciju na svakom izveštaju. 

Edited by yabadaba

27 minutes ago, villiem said:

Mada on tamo dole ovo prica mesecima pa nista. 

Lepo covek rece na kraju, nas mentalitet je kontroverzan

Koji put je sistem pukao i kad ce prestati da se regenerise? I sta je kod antivaksera tako mocno, pa su uspesni za razliku od antivucica? Mediji im nosu dostupni, vlast i struka u oba slucaja prave penale...

17 minutes ago, hefaca said:

Koji put je sistem pukao i kad ce prestati da se regenerise? I sta je kod antivaksera tako mocno, pa su uspesni za razliku od antivucica? Mediji im nosu dostupni, vlast i struka u oba slucaja prave penale...

ne bih se slozio sa ovim. fejsbuk radi punom parom, a ne sme se zanemariti sedenje po kaficima, druzenje, svadbarenje.

@faca uje, ala si kontraverzan, skoro ko idemo. 

Edited by precog

5 minutes ago, Ros said:

ne bih se slozio sa ovim. fejsbuk radi punom parom, a ne sme se zanemariti sedenje po kaficima, druzenje, svadbarenje.

Kafici? Svadbe?

Pa Vucic ce oma da ih zatvori ako restorani krenu na nj.

57 minutes ago, hefaca said:

I sta je kod antivaksera tako mocno, pa su uspesni za razliku od antivucica?

Uspesni su jer ih balavi medijski i finansijski podrzava.

Mila Aleckovic dobila jos jednu platu, Nestor visi po nacionalnim frekvencijama a ona curka sa zastavom na profilu koja ZIVI ZA SRBIJU je prva zamena Milice Zavetnice na DB klupi.

Se pravimo naivni hefaco, nije ti prvi put

najveći broj zaraženih u svetu ---> firma koja pravi torte za svadbe ima ovaj vikend naručene torte za 3 svadbe, svaka sa po 500 gostiju. kažu još da inače tek 10% pozvanih gostiju ne dođe / odustane zbog virusa.

34 minutes ago, Caligula said:

Uspesni su jer ih balavi medijski i finansijski podrzava.

Mila Aleckovic dobila jos jednu platu, Nestor visi po nacionalnim frekvencijama a ona curka sa zastavom na profilu koja ZIVI ZA SRBIJU je prva zamena Milice Zavetnice na DB klupi.

Se pravimo naivni hefaco, nije ti prvi put

A koji je njegov interes da finansira antivaksere? Hrvati ga placaju da pomru Srbi, a vakcine da propanu. Nestor se nije vakcinisao?

Nissm ja naivan, jbg ogranicen ko terasa, nmg da povatam ko koga... Finansira... Ali je sve to u svrhu ostanka na vlasti, jer rejting nije ugrozen brojem umrlih. Koji je inace namesten (i rejting i broj umrlih), jer ce i izbori biti namesteni, pa je jako vazno voditi racuna sta ce narod (koji se namesta) da misli....

Edited by hefaca

2 minutes ago, hefaca said:

A koji je njegov interes da finansira antivaksere? Hrvati ga placaju da pomru Srbi, a vakcine da propanu. Nestor se nije vakcinisao?

Koji je njegov interes da od Srbije pravi rialiti cirkus? Daj ne zajebavaj. Pa on tako vlada vec skoro deset godina. Izvlaci nam tepih ispod nogu svaki jebeni dan, muti vodu, spinuje, zbunjuje, lomi mozak. 

On kad bi mogao, iselio bi odavde svakoga ko ima IQ preko 80. Aktivno radi na zaglupljivanju nacije, ukinuo je javnu raspravu o bilo cemu, istrazivanjima odredjuje hoce li biti mera ili ne. Bolje mu je 2 ili 3% mrtvih nego da izgubi 10% birackog tela.

to i jeste problem, chovek koji se lozi na chvrstu ruku, izbegao da vlada chvrstom rukom, jer neshto. jes to malo problem, sigurno i njega boli glava povodom toga [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Background Picker
Customize Layout