September 30, 20213 yr pre par nedelja je bio slucaj na jednoj benzinskoj pumpi u nemackoj gde radnik pumpe nije hteo da pusti tipa koji nije hteo da stavi masku, iako je imao u dzepu. lik ode i vrati se sa pistoljom, u ubije mladica na licu mesta. e, sad, zamisli to sve u srbiji...
September 30, 20213 yr Pa znaš kako, imaš 3 grupe: Tsai, nesposobna vlast da sprovede to sa propusnicama, nevakcinisani. I sada Tsai mora da ispašta zbog te dve grupe?
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:45, extragluv said: ko je koga ubio? potencijalna random mušterija je ubila radnika na pumpi, jer nije hteo da je pusti bez maske u zatvorenu prostoriju.
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:45, extragluv said: ko je koga ubio? https://www.dw.com/en/face-mask-killing-sparks-radicalization-fears-in-germany/a-59252877
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:48, Milošica said: Imaju li kovid propusnice u Hrvatskoj? Uveli su za zaposlene u zdravstvu i socijali.
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:45, extragluv said: ko je koga ubio?Lik koji je došao da napuni gorivo upucao radnika.
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:43, Ros said: pre par nedelja je bio slucaj na jednoj benzinskoj pumpi u nemackoj gde radnik pumpe nije hteo da pusti tipa koji nije hteo da stavi masku, iako je imao u dzepu. lik ode i vrati se sa pistoljom, u ubije mladica na licu mesta. e, sad, zamisli to sve u srbiji...ovde je postalo besmisleno i analizirati. policija, kad treba da ti, boraniji, udari na integritet, evo je, iz bilo kog razloga, da apsi po tviteru i instagramu, al ako treba da asistira kad ti neko ugorozava telo i imovinu, nema je, kad treba da podupiru neku agresivnu histeriju drzave, gle opet evo ih. al kad treba da se zalegne za javno dobro, odmah su primabalerine, a noge im neosigurane na 2 miliona, pa kako ce? al nisu oni krivi, ovde nema javnog dobra. zato se i privatno tako opushteno trkeljishe. i u pravu su, za ovo ne treba niko da pogine. kao shto rekoshe ovi hardkor poznavaoci materije, umrece ko mora i to je to.da ne misli neko da zagovaram ikakve mere, ne zagovaram. moj babl jebe kevu, a kafic mi ne treba nikad, moze mi se tako. moze da radi moze da ne radi, mogu da idem mogu da ne. ochigledno je lakshe opet zatvoriti ugostitelje, nego ikako hendlovati korisnike. okej.ako te dve grupe josh imaju neki presek, ihaaaj.sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:47, Filozof manijak said: Mišljenja sam da neće biti izbora na proleće, tj.da će ih odložiti. nema šanse, moralo bi da se uvede izvanredno stanje naš predsednik je legalista i drži se ustava kao pijan plota
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:47, Filozof manijak said: Mišljenja sam da neće biti izbora na proleće, tj.da će ih odložiti dupli Edited September 30, 20213 yr by gone fishing
September 30, 20213 yr On 30. 9. 2021. at 10:53, Milošica said: Odoh u Split ako bude ovo od 17h. I ja sam razmisljao o tome da zimu provedem van zemlje. Jbt uradim sve kako treba x3 a ovi povladjuju antivakserskim idiotima sve vreme. Tacno cu poceti da se bijem s ljudima na ulici