September 29, 20213 yr 2 minutes ago, Delija67 said: Moj brat je zakacio taj stomacni virus i bio je 3 dana u bolnici, istoj u kojoj je bio i jedan od fudbalera. Tu primaju samo one koji su negativni na kovid, dok pozitivni idu u kovid odeljenje. Nije kovid jedina bolest koja postoji. Nije. Ima još bolesti. Al ovi što bivaju pozitivni na covid nekako mislim da ipak imaju covid. To što je taj sa tvojim bratom bio negativan ne znači ništa za ove druge
September 29, 20213 yr 10 minutes ago, General Ripper said: Meni su najbolji pokazatelj podaci mog lokalnog doma zdravlja koji objavljuje povremeno egzaktne podatke, ukupan broj zaraženih i ukupan broj preminulih od početka epidemije. I šta mislite koja je stopa smrtnosti? Odgovor je 3,42%, od početka epidemije Može link?
September 29, 20213 yr Ti drugi su mogli da se zaraze i u Novim Pazaru gde su igrali utakmicu. Ovi sto su imali stomacni virus nisu bili u stanju da igraju fudbal. Mani patkometriju gde joj nije mesto
September 29, 20213 yr 8 minutes ago, General Ripper said: Pa naravno da nema veze sa životom da imamo tako nisku stopu smrtnosti. Meni su najbolji pokazatelj podaci mog lokalnog doma zdravlja koji objavljuje povremeno egzaktne podatke, ukupan broj zaraženih i ukupan broj preminulih od početka epidemije. I šta mislite koja je stopa smrtnosti? Odgovor je 3,42%, od početka epidemije se vrti stopa od oko 2-3% u celom svetu i naravno ovde uopšte ne odstupa mnogo od toga (može da bude samo gore), sve druge brojke su masne lagarije. Čak šta više situacija se pogoršala u zadnjem talasu dešava se da nam pristignu i po tri preminula iz Kovid bolnice Kruševac za jedan dan. 3% smrtnost od potvrdjenih slučajeva u svetu? Ne znam baš. U Njujorku koji je baš pogodjen bio je npr 1,4% sa velikom disproporcijom izmedju onih preko 65 god i mladjih. Npr 0,09% mladjih od 65god je ukupno umrlo od covida tamo. Ne od zaraženih nego od ukupnog broja stanovnika. Ali sa ogromnom količinom asimptomatskih naravno.
September 29, 20213 yr Just now, Delija67 said: Ti drugi su mogli da se zaraze i u Novim Pazaru gde su igrali utakmicu. Ovi sto su imali stomacni virus nisu bili u stanju da igraju fudbal. Mani patkometriju gde joj nije mesto Nema veze sa patkometrijom samo sa zdravim razumom. Jeste Borjan se zarazio u NP, nemoj da se zajebavaš. Prvo je neko pustio korona a onda daj brže pod tepih. Tako da jedino ti možeš da patkometrišeš jer zbog kluba ne vidiš činjenice
September 29, 20213 yr Ludnica, kao da je samo jedan bio pozitivan, citam sa tvitera neki Lebovski lepo pita da li je moguce da ne postoji ni jedna osoba u KS koja ce dati ostavku
September 29, 20213 yr Inače taj Kruševac već nedelju dana najmanje "gori"...Gledao sam kako ona Jovanović iz Batuta sa sve Đerlekom izbegava konkretno pitanje zašto su ukinuli da daju podatke po gradovima nego samo zbirno i "šta se dešava sa Kruševcom..." ... Shiit has hit the fan
September 29, 20213 yr 22 minutes ago, theanswer said: 3% smrtnost od potvrdjenih slučajeva u svetu? Ne znam baš. 2%. https://coronavirus.jhu.edu/map.html
September 29, 20213 yr Ludnica, kao da je samo jedan bio pozitivan, citam sa tvitera neki Lebovski lepo pita da li je moguce da ne postoji ni jedna osoba u KS koja ce dati ostavkunije to neki lebovski, nego pekar, skroz fin chovek, sklon chudjenju ali da, ne znam shta treba da se desi pa da tamo neko kaze, bemliga mozda ovo i nije za mene...sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 29, 20213 yr 29 minutes ago, vememah said: ali i ovi koji se zale a pristali su svojevoljno da dodju na okupljanje od 300 ljudi garant preko 50% nevakcinisanih
September 30, 20213 yr 2 hours ago, gospa buba said: ali da, ne znam shta treba da se desi pa da tamo neko kaze, bemliga mozda ovo i nije za mene... Da prestanu da im isplaćuju dnevnice.
September 30, 20213 yr Da prestanu da im isplaćuju dnevnice.zar nije recheno da je krizni shtab placen svako na svom radnom mestu i nishta vishe, da ne kazem ne placa se fodatno nishta? kad smo se jednom vec pitali isto to, pre godinu i pol? sent from novi mnogo jak bubamoto.