Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

34 minutes ago, hefaca said:

Ne valja kada rade kako oce, ne valja kada rade kako vecini odgovara... Velika vecina zarazenih u mom okruzenju je nevakcinisana... 

Ne kapiram sta si hteo da kazes.

Sta kome ne valja i kad, ostao si nedorecen

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Admin Vox92 foruma:

Drugaričina rodjaka radi u Kruševcu, kaže da je haos, da im je u danu umrlo mnogo više ljudi nego što se javlja, skoro na zvaničnom nivou cele zemlje.

3 hours ago, Moonwalker said:

Ono kompleksasko kurcenje bez pokrica i u korist svoje stete (da parafraziram Bregovica) je ubedljivo, ali ubedljivo najgora osobina naseg mentalita.  

Ovo je sasvim tačno. Ja to zovem sindrom "Deda Pet Karata" po liku koji u Šijanovom filmu "Ko to tamo peva" igra Mića Tomić.

SaE

51 minutes ago, vememah said:

Admin Vox92 foruma:

a poropos brojeva, još uvek nisu uveli rad nedeljom u jkp pogrebne usluge

prošle zime je to bio clue na osnovu koga se došlo do koeficijenta lažiranja brojeva

šta misliš da je sada u pitanju?

Nema ni tada. Slusam vesti od kuce i stresam sam se svako malo. Sve odlaze ljudi u godinama kad se ne odlazi. Jezivo.

Znas li na sta meni to ponasanje lici?  Na ono kad  pijandura samopouzdano posle neke feste potrpa celu porodicu u auto i ubije, jer gde ce njemu/njoj refleksi da slabe od alkohola?

Ono kompleksasko kurcenje bez pokrica i u korist svoje stete (da parafraziram Bregovica) je ubedljivo, ali ubedljivo najgora osobina naseg mentalita.  
Nema, od rodjaka rodjak , dvoje umrlih od korone u užoj porodici , on i buraz u Austriji teško zaglavili bolnicu, korak do respiratora , tvrdi i dalje da su bolnice pune vakcinisanih.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

a poropos brojeva, još uvek nisu uveli rad nedeljom u jkp pogrebne usluge
prošle zime je to bio clue na osnovu koga se došlo do koeficijenta lažiranja brojeva

šta misliš da je sada u pitanju?
Nisu? Neko reče da je krenulo...

... Shiit has hit the fan

Bilo je sahrana sad u nedelju, ali ne ukopa, već samo 10 kremacija na Novom groblju. Kačio sam link.

3 minutes ago, Frank Pembleton said:

Nisu? Neko reče da je krenulo...

nema na sajtu

Ne znam koliko nas lažu, ali lažu sigurno i sad. Nema ni teoretske šanse da sa ovakvim zdravstvom imamo jednu od najnižih stopa smrtnosti.

u to niko sa zrnom mozga ne sumnja, pitanje je sa koliko treba da se množi njihov procenat od 0.88

3 ili 4, kao i dosad.

25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nema na sajtu

Nema zato što ne otvaraju više od 2-3 dana za pregled. Zakazane su sahrane za subotu i ponedeljak, ima i termina za utorak. 

Pitanje je dana kada će otvoriti nedelju i za sahrane, prvo na Novoj Bežaniji a potom i Orlovači.

Prošle nedelje je bilo ispraćaja za kremaciju na Novom groblju.

9 minutes ago, mraki said:

Ne znam koliko nas lažu, ali lažu sigurno i sad. Nema ni teoretske šanse da sa ovakvim zdravstvom imamo jednu od najnižih stopa smrtnosti.

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

u to niko sa zrnom mozga ne sumnja, pitanje je sa koliko treba da se množi njihov procenat od 0.88

Pa naravno da nema veze sa životom da imamo tako nisku stopu smrtnosti.

Meni su najbolji pokazatelj podaci mog lokalnog doma zdravlja koji objavljuje povremeno egzaktne podatke, ukupan broj zaraženih i ukupan broj preminulih od početka epidemije. 

I šta mislite koja je stopa smrtnosti? Odgovor je 3,42%, od početka epidemije se vrti stopa od oko 2-3% u celom svetu i naravno ovde uopšte ne odstupa mnogo od toga (može da bude samo gore),  sve druge brojke su masne lagarije.

Čak šta više situacija se pogoršala u zadnjem talasu dešava se da nam pristignu i po tri preminula iz Kovid bolnice Kruševac  za jedan dan.

5 hours ago, theanswer said:

Jel se oglasio neko što je jedan fudbalski klub prošle nedelje igrao utakmicu sa pozitivnim igračima a predstavio sve kao stomačni virus i koliko li je tih slučajeva koji ne izađu u javnost pošto ne putuju u Bugarsku za 3 dana? Totalna sprdnja

Moj brat je zakacio taj stomacni virus i bio je 3 dana u bolnici, istoj u kojoj je bio i jedan od fudbalera. Tu primaju samo one koji su negativni na kovid, dok pozitivni idu u kovid odeljenje. Nije kovid jedina bolest koja postoji.

Background Picker
Customize Layout