September 28, 20213 yr 3 minutes ago, Ros said: koliko je bilo “red wedding” proteklog vikenda? savrsen naziv! koliko hoces...
September 28, 20213 yr 7 minutes ago, SNARC said: Ja da sam ovde neki moderator administrator veliki drmr..Ne dao Bog da se napijem jedno vece..pobanovao bi 90% foruma. Ti zaboravio da je toga već bilo
September 28, 20213 yr 9 minutes ago, SNARC said: Ja da sam ovde neki moderator administrator veliki drmr..Ne dao Bog da se napijem jedno vece..pobanovao bi 90% foruma. Ja bih trolovao forum Endi Kaufman stajl
September 28, 20213 yr 2 minutes ago, renne said: Ti zaboravio da je toga već bilo Nit zaboravio nit znao..ja sam banovan samo sa ozbiljnim razlogom vazda.
September 28, 20213 yr 4 minutes ago, Mos said: Da se stvori neki novi soj kod nas, kontam da se to ne bi ni provalilo? Fali nam dobro ime za nas soj. Nesto kratko..univerzalno..da se lako pamti..a da bude prva asocijacija Srbija. Novak soj.
September 28, 20213 yr 2 minutes ago, SNARC said: Nit zaboravio nit znao..ja sam banovan samo sa ozbiljnim razlogom vazda. Nije te bus banovo onomad?
September 28, 20213 yr Just now, renne said: Nije te bus banovo onomad? Ne da mogu da se setim. Sad kad rece bud setih se nekog sranja..ali detalja jok.
September 28, 20213 yr 1 hour ago, SNARC said: Fali nam dobro ime za nas soj. Nesto kratko..univerzalno..da se lako pamti..a da bude prva asocijacija Srbija. Novak soj. Душан Силни. 😂