September 28, 20213 yr 6 minutes ago, ToniAdams said: ovo su jako jezive cifre, uzasno se plasim sta ce biti kroz par nedelja Bice karma
September 28, 20213 yr 21 minutes ago, Tsai said: Burj Khalifa u izgradnji Opet mrziš Srbiju i sve što je srpsko
September 28, 20213 yr Propusnice ferceraju u MK jos od jula-avgusta i nema veze, svede se na to da se mahne ispred nosa nekom babi/dedi na ulazu u nesto. Oni nemaju pojma sta gledaju, samo traze pogledom onaj kod. Kada vide kod kazu ok, i to je to. Svako moze da podeli sertifikat telefonom bilo kome i teraj. Inace, testovi za kucnu upotrebu su tamo dostupni od ko zna kad u svim apotekama. Kostaju 5 €.
September 28, 20213 yr magichni metak zivote moj nepismeni, nije ni vazno.sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 28, 20213 yr 2 hours ago, ToniAdams said: ovo su jako jezive cifre, uzasno se plasim sta ce biti kroz par nedelja
September 28, 20213 yr 2 hours ago, vememah said: Današnji utorak: 8467 novozaraženih osoba na 26.292 testiranih, tj. 32,2% pozitivnih Utorak pre 7 dana: 7232 novozaraženih osoba na 25.014 testiranih, tj. 28,9% pozitivnih 1235 više pozitivnih na 1278 više testiranih. Ne znam šta da kažem na ovo osim zaključka da u Srbiji većinom žive pećinski ljudi. Jbt ovde je na stotine hiljada stanovnika duboko zagazilo u fazu da im je neophodan staratelj. A posle na političkim temama pričamo o Miletu i Slavici. Pa njima će uskoro biti potrebne pelene.
September 28, 20213 yr Inače zdravstveni sistem je pukao i to ozbiljno.Oni prijatelji su tek posle 4 dana dobili komplet dijagnozu da su oboje pozitivni.Žena sa obostranom upalom pluća, muž čeka rezultate rendgena sutra.Da bi došli do ovoga, tri puta svako, su bili u COVID ambulanti bukvalno molili za dodatne preglede... ... Shiit has hit the fan
September 28, 20213 yr Koliko znam.... Prvi pregled dijagnosticki i tada se po potrebi uzorkuje na covid, vadi krv i radi rengen. To potraje i vise sati.
September 28, 20213 yr 1 hour ago, Tsai said: Burj Khalifa u izgradnji Volimo tu Dubai estetiku, pa to ti je…
September 28, 20213 yr 10 minutes ago, James Marshall said: Ovdje kukam već godinama kako me niko ne nuti šljivom ni od 0,03 pa nikom ništa
September 28, 20213 yr 15 minutes ago, James Marshall said: Ovdje kukam već godinama kako me niko ne šljivi ni 0,3% pa nikom ništa Ja da sam ovde neki moderator administrator veliki drmr..Ne dao Bog da se napijem jedno vece..pobanovao bi 90% foruma.