Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

6 minutes ago, ToniAdams said:

ovo su jako jezive cifre, uzasno se plasim sta ce biti kroz par nedelja

Bice karma

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

21 minutes ago, Tsai said:

Burj Khalifa u izgradnji :fantom: :isuse:

Opet mrziš Srbiju i sve što je srpsko :mad:

Propusnice ferceraju u MK jos od jula-avgusta i nema veze, svede se na to da se mahne ispred nosa nekom babi/dedi na ulazu u nesto. Oni nemaju pojma sta gledaju, samo traze pogledom onaj kod. Kada vide kod kazu ok, i to je to. Svako moze da podeli sertifikat telefonom bilo kome i teraj.

Inace, testovi za kucnu upotrebu su tamo dostupni od ko zna kad u svim apotekama. Kostaju 5 €.

magichni metak :rolf:

zivote moj nepismeni, nije ni vazno.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

2 hours ago, ToniAdams said:

ovo su jako jezive cifre, uzasno se plasim sta ce biti kroz par nedelja

L3tNxMa.jpeg

2 hours ago, vememah said:

Današnji utorak: 8467 novozaraženih osoba na 26.292 testiranih, tj. 32,2% pozitivnih
Utorak pre 7 dana: 7232 novozaraženih osoba na 25.014 testiranih, tj. 28,9% pozitivnih

1235 više pozitivnih na 1278 više testiranih.

Ne znam šta da kažem na ovo osim zaključka da u Srbiji većinom žive pećinski ljudi. Jbt ovde je na stotine hiljada stanovnika duboko zagazilo u fazu da im je neophodan staratelj. 

A posle na političkim temama pričamo o Miletu i Slavici. :lol:

Pa njima će uskoro biti potrebne pelene.

Inače zdravstveni sistem je pukao i to ozbiljno.
Oni prijatelji su tek posle 4 dana dobili komplet dijagnozu da su oboje pozitivni.
Žena sa obostranom upalom pluća, muž čeka rezultate rendgena sutra.
Da bi došli do ovoga, tri puta svako, su bili u COVID ambulanti bukvalno molili za dodatne preglede...

... Shiit has hit the fan

Koliko znam.... 

Prvi pregled dijagnosticki i tada se po potrebi uzorkuje na covid, vadi krv i radi rengen. 

To potraje i vise sati. 

1 hour ago, Tsai said:

Burj Khalifa u izgradnji :fantom: :isuse:

Volimo tu Dubai estetiku, pa to ti je…

Eno maršal kuka na rtsu kako ga niko ne jebe ni tri posto

Ovdje kukam već godinama kako me niko ne šljivi ni 0,3% pa nikom ništa

10 minutes ago, James Marshall said:

Ovdje kukam već godinama kako me niko ne nuti šljivom ni od 0,03 pa nikom ništa

:fantom:

Tek kad se dođe do nacionalne frekvencije imaju nekog smisla kuknjava i apeli

koliko je bilo “red wedding” proteklog vikenda?

15 minutes ago, James Marshall said:

Ovdje kukam već godinama kako me niko ne šljivi ni 0,3% pa nikom ništa

Ja da sam ovde neki moderator administrator veliki drmr..Ne dao Bog da se napijem jedno vece..pobanovao bi 90% foruma.

Background Picker
Customize Layout