Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Jedan momak iz Kladova (25 godina) umro je prošle nedelje na respiratoru.

Zarazio se na svadbi svog brata. Već je troje umrlih od prisutnih na svadbi (pre oko mesec dana).

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Tihajeza said:

Jedan momak iz Kladova (25 godina) umro je prošle nedelje na respiratoru.

Zarazio se na svadbi svog brata. Već je troje umrlih od prisutnih na svadbi (pre oko mesec dana).

I opet je bitnije obuci novu haljinu iz Zare i ici na svadbu. Da l su ljudima vrane popile mozak 

"Ma kakav virus. To je običan grip. Moram živeti."

U Srbiji je život jako jeftina stvar, oduvek je nažalost tako.

Kad se ide u COVID ambulantu jel mora teritorijalno[emoji769]?
Pošto sam iz više izvora čuo da je ova kod mene "odlično organizovana, sve ide brzo i temeljno", a ovo što čujem od prijatelja o DZ Šumice je pakao.
Očigledno da zavisi od "organizatora"...

... Shiit has hit the fan

Ne mora, idi gde ti je najbliže

Srećom nisam ja, no kad videh kako se ovi napatiše....

24 minutes ago, Frank Pembleton said:

Pošto sam iz više izvora čuo da je ova kod mene "odlično organizovana, sve ide brzo i temeljno"

Koja je ta kod tebe, da ljudi znaju?

Edited by vememah

U O. Brigada tzv. Medicina rada...

8 hours ago, Sandradjer said:

Brojevi su poceli da padaju i zbog toga, samo da se pad nastavi

danas po lokalnom zzjz 124 nova (juce bilo 74). toliko o padu.

svaki dan prolazim pored gore navedene kovid ambulante na nbg i neuporedivo je sa zimskim talasom, a sada mi deluje da jenjava

Izvinjavam se onima koji su već pročitali na opštoj temi gde sam omaškom prvobitno postovao, ali mislim da je bitno da bude ovde pošto svakako ima onih koji ne čitaju opštu temu već samo ovu lokalnu:

Prekjuče:

Od 437 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 125, iz Gornjeg Milanovca od 74 uzorka pozitivnih je 32, iz Lučana od 53 uzorka pozitivnih je 25 i iz Ivanjice od 81 uzorka pozitivnih je 32. Ukupno 214 pozitivnih od 645 uzoraka u Moravičkom okrugu.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4525570/koronavirus-kovid-19-vakcine-srbija-epidemija.html

Juče:

Od 394 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 122, iz Gornjeg Milanovca od 66 uzoraka pozitivnih je 37, iz Lučana od 36 uzoraka pozitivnih je 17 i iz Ivanjice od 18 uzoraka pozitivnih je 4. Ukupno 180 pozitivnih od 514 uzoraka.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4526599/koronavirus-kovid-epidemija-vakcine-srbija-podaci.html

Zbirno za ova dva dana: 
Gornji Milanovac 49% pozitivnih 
Lučani 47% pozitivnih

Edited by vememah

Današnji podnedeljak: 6736 pozitivnih od 20.561 testirane osobe, 32,8% pozitivno
Ponedeljak pre 7 dana: 6424 pozitivno od 20.584 testiranih, 31,2% pozitivno

Oko 300 više novozaraženih na praktično isti broj testiranih.

Jel se to meni čini ili svaki dan jako polagano raste broj primunilih i ljudi na respiratorima?

Šta kaže zvanična statistika?

Edited by BlackGeorge

Da, svaki dan rastu ta dva najgora broja

...

Edited by vememah

Background Picker
Customize Layout