Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

grehota praseta...

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

neverovatno :blink:

Kod mene u kombinatu zaređalo, samo stižu obaveštenja na vajber...
Ovo baš cepa...

... Shiit has hit the fan

Današnja nedelja: 5389 zaraženih na 15.679 testiranih, tj. 34,4%
Nedelja pre 7 dana: 5255 zaraženih na 16.642 testirana, tj. 31,6%

134 više zaraženih na 963 manje testiranih.

Prijatelj preksinoć temperatura, njegova žena takođe.
Sinoć nisu stigli na brzi antigenski, jutros uradili on pozitivan ona negativna.
Nju primio neki doktor koji ne uzima u obzir simptome, da ima temperaturu, da je bole grudi, glava... I to da antigenski može da bude lažno negativan.
Sad čekaju ispred COVIdD ambulante, nešto su ih podelili u grupe nadaju se da će do 20h da uđu...
Kažu da je brdo ljudi na klupama ispred
DZ Šumice

kod nas lagano pada vec 3-4. dan, nadam se da ce tako i da ostane. cini se stvarno da se i talasi po gradovima razlikuju po pocetku, trajanju i opadanju, a od cega to zavisi....

no, tek treba da vidimo kako ce izgledati sedmodnevni trend i da li ce se pad nastaviti.

Ispred ambulanti je pakao
U Zemunu se čeka više od pet sati

On 26. 9. 2021. at 14:16, Aleksija said:

kod nas lagano pada vec 3-4. dan, nadam se da ce tako i da ostane. cini se stvarno da se i talasi po gradovima razlikuju po pocetku, trajanju i opadanju, a od cega to zavisi....

no, tek treba da vidimo kako ce izgledati sedmodnevni trend i da li ce se pad nastaviti.

Srednjoskolci onlajn? 

On 26. 9. 2021. at 14:21, Sandradjer said:

Srednjoskolci onlajn? 

da, prekjuce su nam rekli da nastavljamo jos ovu sedmicu, iako smo mislili da ce se od ponedeljka krenuti kombinovano.

ukupno ce biti 3 nedelje onlajn (ako se zavrsi sa sledecom), a nijednu nismo imali po prvom modelu, odmah krenuli na kombinovanu.

rekose mi kolege da je jedna srednja skola kod nas bila rekorder u srbiji po broju zvanicno pozitivnih ucenika u nekom trenutku, ali nije proverena informacija (mada deluje verovatno).

• Popular Post

image.png.4c17f947afbbd0363b522290af4177c8.png

image.thumb.png.9ff98a071a8b5c2133d3cb507c67af18.png

image.thumb.png.8c8c9a0a1f238da2df7d83bf2dc459f1.png

On 26. 9. 2021. at 13:56, Frank Pembleton said:
Prijatelj preksinoć temperatura, njegova žena takođe.
Sinoć nisu stigli na brzi antigenski, jutros uradili on pozitivan ona negativna.
Nju primio neki doktor koji ne uzima u obzir simptome, da ima temperaturu, da je bole grudi, glava... I to da antigenski može da bude lažno negativan.
Sad čekaju ispred COVIdD ambulante, nešto su ih podelili u grupe nadaju se da će do 20h da uđu...
Kažu da je brdo ljudi na klupama ispred
DZ Šumice

Tek sad je krenula "njihova grupa" nadaju se da ulaze do 20h.
Čuo se sa njima, situacija je baš loša ljudi "kljucaju" na klupama napolju. Ovi srećom imaju kola...

On 26. 9. 2021. at 14:26, Aleksija said:

da, prekjuce su nam rekli da nastavljamo jos ovu sedmicu, iako smo mislili da ce se od ponedeljka krenuti kombinovano.

ukupno ce biti 3 nedelje onlajn (ako se zavrsi sa sledecom), a nijednu nismo imali po prvom modelu, odmah krenuli na kombinovanu.

rekose mi kolege da je jedna srednja skola kod nas bila rekorder u srbiji po broju zvanicno pozitivnih ucenika u nekom trenutku, ali nije proverena informacija (mada deluje verovatno).

Brojevi su poceli da padaju i zbog toga, samo da se pad nastavi

On 26. 9. 2021. at 14:26, Aleksija said:

Brojevi su poceli da padaju i zbog toga, samo da se pad nastavi

Background Picker
Customize Layout