Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

2 hours ago, Jozef K. said:

У Крагујевцу је кренуо да пада број регистрованих случајева. А Крагујевац је лидер по броју заражених у Србији. Пре пар дана је било близу 2.000 на милион. Можда је достигнут пик, а можда је само тренутни пад, јер људи одустају од тестирања и чекања. 

Једино ако нас не зезне Крстовдански вашар у понедељак. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

5 minutes ago, gospa buba said:

vecim dozama, ja se nadam? :hihi:

Koliko sam shvatio, jednom nedeljno, kao preventiva. Među njima je i moja izabrana lekarka. 

Msm, pošto kupio, poto prodao...

Једино ако нас не зезне Крстовдански вашар у понедељак. 
ne da se zelenoj grani do potoka :cry:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

То је хорор и кад није корона нарочито у Палилулама где су продавци са тезгама на тротоару, а пешаци на Лепеничком булевару којим јуре возила.

2 hours ago, Jozef K. said:

У Крагујевцу је кренуо да пада број регистрованих случајева. А Крагујевац је лидер по броју заражених у Србији. Пре пар дана је било близу 2.000 на милион. Можда је достигнут пик, а можда је само тренутни пад, јер људи одустају од тестирања и чекања. 

i kod nas opada, samo prilicno sporo.

pri cemu su podaci koje objavljuje rts (i ostali mediji) vec danima dosledno manji od onih iz lokalnog zzjz - pre neki dan za 40, juce za oko 10, danas za 20. 

tako da mozemo samo nagadjati koliko je (i da li je) usporavanje stvarno.

od ponedeljka se mozda ponovo vracamo na kombinovanu nastavu, sto je ok, sto se mene tice - samo ne znam kako ce uticati na razvoj dogadjaja. 

za vreme ove 2 nedelje onlajn nastave razbolele su se 4 koleginice i 13 ucenika.

То је хорор и кад није корона нарочито у Палилулама где су продавци са тезгама на тротоару, а пешаци на Лепеничком булевару којим јуре возила.
vashar je u gradu?

to nekad nije bilo, kolko ja znam, jel greshim :unsure:

Да, у самом центру града.

П.С. Сад сам проверио биће ове године на Шумадија сајму.

Edited by NiZdr

53 minutes ago, Aleksija said:

i kod nas opada, samo prilicno sporo.

pri cemu su podaci koje objavljuje rts (i ostali mediji) vec danima dosledno manji od onih iz lokalnog zzjz - pre neki dan za 40, juce za oko 10, danas za 20. 

tako da mozemo samo nagadjati koliko je (i da li je) usporavanje stvarno.

od ponedeljka se mozda ponovo vracamo na kombinovanu nastavu, sto je ok, sto se mene tice - samo ne znam kako ce uticati na razvoj dogadjaja. 

za vreme ove 2 nedelje onlajn nastave razbolele su se 4 koleginice i 13 ucenika.

Pratim izveštaje izjz, a ne ovo iz medija što se sazna u Beogradu. Možda nešto pogreše, ali sam siguran da ne štimaju rezultate. Tri dana uzastopno je manje, videćemo kakav će trend biti. 

10 minutes ago, Jozef K. said:

Pratim izveštaje izjz, a ne ovo iz medija što se sazna u Beogradu. Možda nešto pogreše, ali sam siguran da ne štimaju rezultate. Tri dana uzastopno je manje, videćemo kakav će trend biti. 

i meni su ovi nasi pouzdani, ali jos nema trenda.

Batut objavio da su dijagnostifikovali 15 slučajeva groznice zapadnog Nila...

... Shiit has hit the fan

predivno. kako se to prenosi?

Vakcinama

moskitosi

imala moja kolegica pre koju godinu, napati se žena, bolnica, ozbiljni neurološki problemi…

3 minutes ago, gospa buba said:

predivno. kako se to prenosi?

komarci

Background Picker
Customize Layout