Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Ne vidim logiku da prvo uvode propusnice za ugostiteljske objekte pa tek posle za koncerte i utakmice. U kafani bar moze distanca da se postuje.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Претпостављам зато што су свадбе перципирали као главног расадника заразе, поготову што се не праве "мале, укусне" свадбице са 15-так људи сходно ситуацији, и што се праве и у многим општинама са ниском вакциналном свешћу. 

nas zzjz kaze 141, a ne 103. opet misterija.

na aerodromu traže potvrdu o vakcinaciji na čekiranju

:ohmy:

• Author

I pri odlasku i pri povratku u Srbiju.

za povratak ću da vidim, za odlazak traže

nisu tražili pre 7-8 dana

Zabrinjavajuća stopa smrtnosti u kovid bolnici u Kruševcu

mislim jebiga, ovo ce da ide zna se gde, nije da to sve vec nismo radili, naprotiv. a parametri se samo usloznjavaju, a srbinin ce da sere po neiskusnim medicinarima, kao, otkud to, iznenada. ratna medicina, moraju deca negde da nauche. ima da budu posle ko zmajevi u kanadi i australiji. gledajte da se ne razbolite.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

za odlazak traže

Za koju destinaciju? To je valjda uslov koji zavisi od toga kuda (i preko čega) letiš.

za cg

Deluje da će ovo da bude neka nova normalnost, ovolike brojke celu zimu, da neće ići mnogo gore ali ni dole. ZR se za sad dobro drži u ovom talasu, osim na samom početku kad je bilo malo više zaraženih, za sad je ok, škole normalno rade, nije bilo prelazaka na druge režime, a po brojkama deluje da ih neće ni biti. Noćni klubovi rade punom parom, nikakve mere ne postoje nigde bukvalno. 

Da je do mera, ne bi prvo skole bile pogodjene nego klubovi, svadbe, slavnja, kafici.

7 hours ago, Jumanji said:

Zabrinjavajuća stopa smrtnosti u kovid bolnici u Kruševcu

On 21.9.2021. at 8:22, Filozof manijak said:

Info iz sela oko Petrovca na Mlavi, većina pacijenata koje pošalju za Kruševac se ne vrati.

Tužno. Strašno. Tužno i strašno!

Ja ono jesam primila i bustera ali mi je sad stvarno frka da idem u kanc. 

Pola ljudi kaslje, ali centrala rekla ima da se radi s posla i sad sedim s maskom ceo dan, dobicu upalu mokracnih kanala od otvorenog prozora, pomislicu kosmosa mi da hoce da nas pobiju a ko ce onda da im radi?

Pola dobaljaca nam je bolesno, klijenti kao da su pili drogu a i moraju se potrositi pare iz q4, mi ne mozemo ni ponude da nabavimo, kamoli da proizvedemo.

Jos neke firme s kojima saradjujem su u fazonu “rad od kuce vise nije opcija” a posto ljudi ne mogu da sacekaju da dobiju bolovanje jer za kovid bolovanje koliko sam razumela ne priznaju pcr na sopstveni zahtev vec samo iz kovid ambulante (mozda i nije tako), dolaze na posao smrkavi kasljavi i svakakvi.

Ja se cak i ne plasim kovida toliko (imala sam ga), vec ove sumanute atmosfere, a da se be lazemo, ne bih volela opet ni najblazi kovid jer imam stanovitih srcanih problema koji mogu biti od ovog prvog, na oko, lakseg slucaja. 

Background Picker
Customize Layout