September 21, 20213 yr Ne vidim logiku da prvo uvode propusnice za ugostiteljske objekte pa tek posle za koncerte i utakmice. U kafani bar moze distanca da se postuje.
September 21, 20213 yr Претпостављам зато што су свадбе перципирали као главног расадника заразе, поготову што се не праве "мале, укусне" свадбице са 15-так људи сходно ситуацији, и што се праве и у многим општинама са ниском вакциналном свешћу.
September 21, 20213 yr Najpogođeniji gradovi sa preko 100 novozaraženih po današnjim podacima: https://nova.rs/vesti/drustvo/broj-novozarazenih-po-gradovima/
September 22, 20213 yr mislim jebiga, ovo ce da ide zna se gde, nije da to sve vec nismo radili, naprotiv. a parametri se samo usloznjavaju, a srbinin ce da sere po neiskusnim medicinarima, kao, otkud to, iznenada. ratna medicina, moraju deca negde da nauche. ima da budu posle ko zmajevi u kanadi i australiji. gledajte da se ne razbolite.sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 22, 20213 yr 6 hours ago, kud u maglu Simoviću said: za odlazak traže Za koju destinaciju? To je valjda uslov koji zavisi od toga kuda (i preko čega) letiš.
September 22, 20213 yr Deluje da će ovo da bude neka nova normalnost, ovolike brojke celu zimu, da neće ići mnogo gore ali ni dole. ZR se za sad dobro drži u ovom talasu, osim na samom početku kad je bilo malo više zaraženih, za sad je ok, škole normalno rade, nije bilo prelazaka na druge režime, a po brojkama deluje da ih neće ni biti. Noćni klubovi rade punom parom, nikakve mere ne postoje nigde bukvalno.
September 22, 20213 yr Da je do mera, ne bi prvo skole bile pogodjene nego klubovi, svadbe, slavnja, kafici.
September 22, 20213 yr 7 hours ago, Jumanji said: Zabrinjavajuća stopa smrtnosti u kovid bolnici u Kruševcu On 21.9.2021. at 8:22, Filozof manijak said: Info iz sela oko Petrovca na Mlavi, većina pacijenata koje pošalju za Kruševac se ne vrati. Tužno. Strašno. Tužno i strašno!
September 22, 20213 yr Ja ono jesam primila i bustera ali mi je sad stvarno frka da idem u kanc. Pola ljudi kaslje, ali centrala rekla ima da se radi s posla i sad sedim s maskom ceo dan, dobicu upalu mokracnih kanala od otvorenog prozora, pomislicu kosmosa mi da hoce da nas pobiju a ko ce onda da im radi? Pola dobaljaca nam je bolesno, klijenti kao da su pili drogu a i moraju se potrositi pare iz q4, mi ne mozemo ni ponude da nabavimo, kamoli da proizvedemo. Jos neke firme s kojima saradjujem su u fazonu “rad od kuce vise nije opcija” a posto ljudi ne mogu da sacekaju da dobiju bolovanje jer za kovid bolovanje koliko sam razumela ne priznaju pcr na sopstveni zahtev vec samo iz kovid ambulante (mozda i nije tako), dolaze na posao smrkavi kasljavi i svakakvi. Ja se cak i ne plasim kovida toliko (imala sam ga), vec ove sumanute atmosfere, a da se be lazemo, ne bih volela opet ni najblazi kovid jer imam stanovitih srcanih problema koji mogu biti od ovog prvog, na oko, lakseg slucaja.