Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

31 minutes ago, Caligula said:

Tasta mog brata vrv zakacila :isuse:   ima simptome, a kaze brat cela ulica pozitivna, zarazili se na svadbi (ne i ona, neko joj doneo, bukvalno kao mojoj majci). Ceka se rezultat testa.

Primila treceg kineza pre nekoliko dana. Dzaba vakcinacija kada stoka voli da svadbuje na sedam hiljada zarazenih dnevno. Prvi smo u svet.

Rupa od drzave, rupcaga.

Ja idem na svadbu dragih prijatelja sledeći vikend. Želeli još prošle godine,  pa došla korona, i konačno u vreme prolećnog optimizma kada smo mislili da će vakcine odneti koronu zakažu za septembar. Ja sam ih potpuno podržao tada.

Jbg, lako ih je osuđivati,  al ja im uopšte ne bih bio u koži i donosio odluku o odlaganju sada kad si vec sve poplaćali i zakazali. Plus znam da im svadba mnogo znači.

Sa pozitivne strane, veliki je stepen vakcinacije u tom delu moga društva.

Mnogo me više iznervirala tetka antivakser koja je odlučila da penzionerske dane počne putovanjem na 18 rođendan rođakinog sina u bosnu. I njen jadan muž koji se nije vakcinisao jer ne sme, nikada ništa protiv vakcina nije rekao, ali ništa nikad nije uradio suprotno njoj u zivotu.

Edited by Spooky

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

8 minutes ago, SNARC said:

Drzava moze da bude kriva za milion drugih stvari..ovo je samo do naroda.

Neukost dominira a internet je to prebacio na turbo.

da je tako, nijedna zemlja ne bi donosila niakve drzavne mere... civilizovani narodi bi se vec sami snasli.

nisi u pravu.

btw, od nekoliko mladjih i starijih osoba sam cula, povodom veselja na koje su pozvane, da im se ne ide, da se ne osecaju dobro, ali da ne ide da odbiju, da nije red... i da bi im drzava ucinila uslugu kad bi opet zabranila okupljanja, da ne ispadnu one nepristojne.

15 minutes ago, Aleksija said:

da je tako, nijedna zemlja ne bi donosila niakve drzavne mere... civilizovani narodi bi se vec sami snasli.

nisi u pravu.

btw, od nekoliko mladjih i starijih osoba sam cula, povodom veselja na koje su pozvane, da im se ne ide, da se ne osecaju dobro, ali da ne ide da odbiju, da nije red... i da bi im drzava ucinila uslugu kad bi opet zabranila okupljanja, da ne ispadnu one nepristojne.

Neka bude da nisam u pravu.

Ali, majku mu..pa jel treba drzava ljudima da usadjuje razum.."Hajde drzava da uvede zabranu jer je nas sramota da ne odemo na svadbu..jer sta ce selo/familijada kaze".

Ima ovaj narod apsolutno pravog predsednika drzave.

Kumin brat umro, i spremamo se sutra sahrana, ja već razmišljam da li da idem.
Kad javlja se ona i kaže:
E nemojte dolaziti, korona je, videćemo se...
Žao mi je, voleo bih da budem uz njih u ovakvom trenutku, ali opet ovo se baš zalaufava...

... Shiit has hit the fan

2 minutes ago, SNARC said:

Neka bude da nisam u pravu.

Ali, majku mu..pa jel treba drzava ljudima da usadjuje razum.."Hajde drzava da uvede zabranu jer je nas sramota da ne odemo na svadbu..jer sta ce selo/familijada kaze".

Ima ovaj narod apsolutno pravog predsednika drzave.

uopste to nije tako jednostavno. nekad je u pitanju vrlo bliska rodbina, bliski prijatelji.... pogotovu za starije ljude je to teska odluka. a svesni rizika, nisu budale.

nije to ekskluzivno srpski izum, svuda je teze ici protiv dominantnog ponasanja i osecati se dobro nakon toga.

u drugim vestim, kod nas, paralelno sa svadbama i slavljima, vrlo vrlo primetno veci broj maski, pa cak i napolju. neki se vesele, a neki i ne.

Više se nose maske. Od letnjih 20% pravilno ppstavljenih maski u zatvorenom prostoru, dogurali smo do 60%. Ja znam za svadbu gde je već 130 ljudi otkazalo, što zbog straha, što zbog zaražavanja. Neke veilke manifestacije tokom pandemije ne razumem, suludo je planirati u ovakvoj situaciji.

Bome zveknulo po mom okruženju solidno, par kolega pozitivno, al dobro se drže, trudna koleginica dobila upalu pluća i u bolnici je. Ima i ovih koji su zaraženi, a nisu bukvalno nigde išli van  kuće, van odbacivanja dece do škola i vrtića, pa je pretpostavka da su zarazu pokupili odtle. Ja neko veče išao da gledam Rajana Renoldsa, pored premijera Tome, maske nič, ima i selebritija, toče im rakiju, udri brigu na veselje. Idi begaj, koliko je bilo pametno i meni da dolazim, sala je bila poluprazna, deca bez maski, zabole ih, ja najstariji u publici i nabio masku do očiju, a preko standardnih đozluka 3d naočari 😁. Prijavio se za vakcinaciju protiv sezonskog gripa, baš da vidim da li će medicinsko osoblje i sad da se čudi što mlad i prav oću da se vakcinišem protiv gripa.

15 hours ago, munze said:

E_gV0uQWQAYhPU3.jpg

e jebiga miko ne ide to tako,  kad sam videla da nije ovo nakacio na svoju privatnu ordinaciju, stoji samo crtez maske tj 'obavezne maske', kad si privatni lekar onda  fercera 'musterija je uvek u pravu'

15 hours ago, Caligula said:

Prvi smo u svet.

Rupa od drzave, rupcaga.

Ne da branim kloaku™, ali niste ni blizu najgori... ako je za utehu (a nije.)

15 hours ago, SNARC said:

Drzava moze da bude kriva za milion drugih stvari..ovo je samo do naroda.

Neukost dominira a internet je to prebacio na turbo.

juce doneta odluka da svi ovdasnji srednjoskolci od ponedeljka prelaze na online nastavu jer njihov udeo medju zarazenima je 3%

sinoc, u  omiljenom mestu za izlaske srednjoskolaca, diskoteci gde mahom gostuju zvezde granda i sl. pevala jedna od tih zg, guzva, pevanje, gomile i gomile u ekstazi (mslm da na tim koncertima bude i vise od 500 ljudi)

naravno, ide najava za veceras, novo gostovanje, neki bend i ludilooooooooooo

Edited by InvisibleLight

image.png.5f4a5b31d9a37b92c9df7636e8cbaca1.png

image.thumb.png.e4e3f419d88cd636f287d30b7c507fa1.png

image.thumb.png.27d1ec34b369c15bb12a87db29319150.png

ovo se razvijatm

Pobeda antivaksera: Skinuli obaveštenje oftalmologa, dobio i opomenu

„Kada je reč o medijskom obraćanju, prema Statutu Opšte bolnice Sremska Mitrovica, izjave daje isključivo direktor ili lice koje direktor ovlasti. Lični stav ne može biti stav ustanove. Obaveštenja ne može niko dostavljati u svoje ime na uvid javnosti ukoliko nije odobreno i potpisano od strane direktora. Obaveštenje doktora Martinovića je uklonjeno, a direktor će, u skladu sa svojim ovlašćenjima, izreći opomenu“, navodi se u odgovoru RTS-u.

Doktor iz Mitrovice ne odustaje: „Skinuli obaveštenje? Ima da ga vratim“

https://nova.rs/vesti/drustvo/doktor-iz-mitrovice-ne-odustaje-skinuli-obavestenje-ima-da-ga-vratim/

ocemo li doci do toga da lekar sme da nece da se vakcinishe i moze da radi, a ne sme da nece da radi sa nevakcinisanima? sme da ugrozava i mora da se ugrozi, moze da se mete u neki imperativ :hihi:

14 minutes ago, gospa buba said:

ocemo li doci do toga da lekar sme da nece da se vakcinishe i moze da radi, a ne sme da nece da radi sa nevakcinisanima? sme da ugrozava i mora da se ugrozi, moze da se mete u neki imperativ :hihi:

Ja bih ovo uveo umesto alko testa..Procitaj bato ovo, reci sta si razumeo pa ako valja, vozi dalje.

Background Picker
Customize Layout