Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

imamo vishe od svih ostalih zajedno, ako ne racunamo rumuniju :ph34r:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

al kidamo u drugoj rubrici

ko ovde koga laže

8 minutes ago, Tsai said:

imamo vishe od svih ostalih zajedno, ako ne racunamo rumuniju :ph34r:

Imamo ako se i dalje vodimo najnebitnijim podatkom novozaraženih. 

U Americi je recimo juče bilo više od 150.000 novozaraženih 

Edited by theanswer

koji je po tebi najbitniji podatak u ovom talasu

Just now, kud u maglu Simoviću said:

Koji i uvek. Broj hospitalizovanih. Mada i tu mogu da postoje oscilacije. Ako je navala manja, možda se hospitalizuju i lakši slučajevi u odnosu na one kad je kapacitet prebukiran, to jeste bio slučaj u nekim drugim zemljama. U svakom slučaju posmatrati brojke novozaraženih kada i vakcinisani mogu da budu zaraženi, kada delta soj se brže prenosi a stvara lakše kliničke slike uglavnom nema neke poente. 

8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

al kidamo u drugoj rubrici

to nam je tm u pandemiji. i zgodno je sto ne zavisi od stanja na terenu.

2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Po meni to da je Kon zaposlio sina.

Za DKT nisam ni ocekivao bolje.

A možda im je taktika da objavljuju što više zaraženih jer nemaju muda da zatvaraju pa onda na ovaj način pokušavaju malo naterati ljude da vode više računa?

Realno, oni mogu ladno objaviti 4k ako im se hoće, a što se tiče političke ugroženosti, isto im je 4 i 7 i po.

1 minute ago, Milošica said:

A možda im je taktika da objavljuju što više zaraženih jer nemaju muda da zatvaraju pa onda na ovaj način pokušavaju malo naterati ljude da vode više računa?

Realno, oni mogu ladno objaviti 4k ako im se hoće, a što se tiče političke ugroženosti, isto im je 4 i 7 i po.

Taktika je toliko glupa da neki od njih verovatno tako i razmišljaju. Mada, odavno su sve pustili niz vodu. Vakcina ima, narodni je izbor što neće da se zaštiti. A mogu i da biraju vakcine kao nigde, znači sami su krivi. Sami su krivi i što nemaju vezu u državnom zdravstvenom sistemu ili se ne leče kod privatnika, znači opet vlast nije kriva. Ko preživi moći će da se teši izjavama kako je Srbija opet pobedila Koronu, i eto.

Just now, ragasto said:

Taktika je toliko glupa da neki od njih verovatno tako i razmišljaju. Mada, odavno su sve pustili niz vodu. 

Pa upravo to.

@theanswer

ne znam nisam pametan, ima to tvoje logike, isto kao i ovo o broju novoobolelih. 

ali ta dva broja nam govore različite stvari, broj zaraženih koliko se virus širi, koliko je prisutan u našem okruženju, a broj hospitalizovanih koliko je opasantm 

i koliko nam je zdravstveni sistem pred totalnim pucanjem. da ne ostane kamen na kamenu

a to koliko je opasan smo se uverili za ove skoro dve godine

Edited by vememah

• Popular Post

E_gV0uQWQAYhPU3.jpg

Tasta mog brata vrv zakacila :isuse:   ima simptome, a kaze brat cela ulica pozitivna, zarazili se na svadbi (ne i ona, neko joj doneo, bukvalno kao mojoj majci). Ceka se rezultat testa.

Primila treceg kineza pre nekoliko dana. Dzaba vakcinacija kada stoka voli da svadbuje na sedam hiljada zarazenih dnevno. Prvi smo u svet.

Rupa od drzave, rupcaga.

16 minutes ago, Caligula said:

Tasta mog brata vrv zakacila :isuse:   ima simptome, a kaze brat cela ulica pozitivna, zarazili se na svadbi (ne i ona, neko joj doneo, bukvalno kao mojoj majci). Ceka se rezultat testa.

Primila treceg kineza pre nekoliko dana. Dzaba vakcinacija kada stoka voli da svadbuje na sedam hiljada zarazenih dnevno. Prvi smo u svet.

Rupa od drzave, rupcaga.

Drzava moze da bude kriva za milion drugih stvari..ovo je samo do naroda.

Neukost dominira a internet je to prebacio na turbo.

Background Picker
Customize Layout