September 17, 20213 yr Nestorovića opet pripustilo na Happy, rekao da će se fizički obračunati sa svakim ko mu zatraži kovid propusnicu i da je sledeći korak streljanje. Dakle, ništa se neće menjati do daljnjeg, smatraju da je i ubuduće OK ovako, samo će nadalje da pored brojeva umrlih šišaju i brojeve zaraženih kao što vidimo već nekoliko dana.
September 17, 20213 yr 34 minutes ago, vememah said: Nestorovića opet pripustilo na Happy, rekao da će se fizički obračunati sa svakim ko mu zatraži kovid propusnicu i da je sledeći korak streljanje. Dakle, ništa se neće menjati do daljnjeg, smatraju da je i ubuduće OK ovako, samo će nadalje da pored brojeva umrlih šišaju i brojeve zaraženih kao što vidimo već nekoliko dana. nisam razumeo, ko ce kog da strelja, vlasttm antivaksere ili oni ove trazioce propusnica?
September 17, 20213 yr Ne, nego je po Nestorovićevom mišljenju posle traženja kovid propusnica sledeći korak streljanje onih koji ne žele da se vakcinišu. Edited September 17, 20213 yr by vememah
September 17, 20213 yr 46 minutes ago, vememah said: Nestorovića opet pripustilo na Happy, rekao da će se fizički obračunati sa svakim ko mu zatraži kovid propusnicu i da je sledeći korak streljanje. Dakle, ništa se neće menjati do daljnjeg, smatraju da je i ubuduće OK ovako, samo će nadalje da pored brojeva umrlih šišaju i brojeve zaraženih kao što vidimo već nekoliko dana. Pa jesi gledao šta je još rekao Nestorović? Da mu je savetovano da ćuti ali da mora da kaže šta je zdravstveni sistem radio da se spremi za četvrti talas, kako je moguće da ništa nisu uradili da se spreme, pa kaže plaše narod prepunim grobljima a groblja su puna drugih pacijenata itd itd.
September 17, 20213 yr Naravno da mi ne pada na pamet da gledam budalu. I naravno da Nestorović sa svojim trovačkim stavovima i o propusnicama i o svemu ostalom ne bi mogao da prismrdi na Happy da postoji iole ozbiljna namera da se uvedu propusnice. To je razlog zbog kojeg sam preneo šta je rekao, svakako ne da bih zapodenuo raspravu o njemu i njegovim nakaznim stavovima ovde. Edited September 17, 20213 yr by vememah
September 17, 20213 yr 23 minutes ago, theanswer said: Pa jesi gledao šta je još rekao Nestorović? Da mu je savetovano da ćuti ali da mora da kaže šta je zdravstveni sistem radio da se spremi za četvrti talas, kako je moguće da ništa nisu uradili da se spreme, pa kaže plaše narod prepunim grobljima a groblja su puna drugih pacijenata itd itd. Kontam da lagano prelaziš u “ne možemo više ovo da izdržimo” tabor, nisam ni ja daleko, ali mora li odbrana Nestorovića?
September 17, 20213 yr 17 minutes ago, vememah said: Naravno da mi ne pada na pamet da gledam budalu. I naravno da Nestorović sa svojim trovačkim stavovima i o propusnicama i o svemu ostalom ne bi mogao da prismrdi na Happy da postoji iole ozbiljna namera da se uvedu propusnice. To je razlog zbog kojeg sam preneo šta je rekao, svakako ne da bih zapodenuo raspravu o njemu i njegovim nakaznim stavovima ovde. Ne pada ti na pamet da gledaš budalu ali prenosiš šta je budala rekla. Samo ovaj očigledan udar na Vučića sa pominjanjem groblja i loše situacije u zdravstvenom sistemu ne ide uz konstataciju koju si dao. Živi bili pa videli. 3 minutes ago, Mos said: Kontam da lagano prelaziš u “ne možemo više ovo da izdržimo” tabor, nisam ni ja daleko, ali mora li odbrana Nestorovića? Nema brate ja šta da izdržavam, ponašam se apsolutno normalno svakako. I ranije sam vodio računa o higijeni, vodim i sad. Jedino što ne uvidjam potrebu da se svaki dan u 3 sata sablažnjavam nad trenutnom nam situacijom. Nestorovića ne branim samo sam ga stavio u kontekst koji realno fali za priču o propusnicama.
September 17, 20213 yr 4 minutes ago, theanswer said: Ne pada ti na pamet da gledaš budalu ali prenosiš šta je budala rekla. Samo ovaj očigledan udar na Vučića sa pominjanjem groblja i loše situacije u zdravstvenom sistemu ne ide uz konstataciju koju si dao. Živi bili pa videli. Nema brate ja šta da izdržavam, ponašam se apsolutno normalno svakako. I ranije sam vodio računa o higijeni, vodim i sad. Jedino što ne uvidjam potrebu da se svaki dan u 3 sata sablažnjavam nad trenutnom nam situacijom. Nestorovića ne branim samo sam ga stavio u kontekst koji realno fali za priču o propusnicama. ono peres zube uvece i ruke posle upotrebe toaleta?
September 17, 20213 yr 38 minutes ago, theanswer said: Pa jesi gledao šta je još rekao Nestorović? Da mu je savetovano da ćuti ali da mora da kaže šta je zdravstveni sistem radio da se spremi za četvrti talas, kako je moguće da ništa nisu uradili da se spreme, pa kaže plaše narod prepunim grobljima a groblja su puna drugih pacijenata itd itd. Pa jesu puna groblja samo drugih pacijenata? Ili ima preminulih i od korone? Ili nisu radjene obdukcije, sta?
September 17, 20213 yr 4 minutes ago, precog said: ono peres zube uvece i ruke posle upotrebe toaleta? Aha, a ti?
September 17, 20213 yr Meni prepričano ne zvuči kao napad na Vučića, već tipično srpsko razmišljanje u stilu država duradi nešto ali tako da to mene ne dotiče (zato su nam i mere takve kakve su), a i koji kurac više ta korona, koliko ljudi samo umre od XY bolesti svaki dan pa šta (što lagano postaje dominantan stav, ako već nije). Sve u svemu, ništa što ne bih očekivao na toj televiziji.