Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Neće Arena :D

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

2 minutes ago, Milosh76 said:

Negde procitah da ce Zvezdara opet u kovid ovih dana, mozda vec od ponedeljka.

Arenu ne pominju jos uvek.

I ja sam čuo za Zvezdaru. Jovo nanovo...

• Author
3 minutes ago, Milošica said:

Neće Arena :D

Nadam se, a kako smo poceli brzo ce napuniti i KS i Bataju i NS... :sad:

Edited by Milosh76

Pod velikim AKO da su brojevi tacni - znacajno je manji je broj hospitalizacija.

Spec bolnica Sokobanja od nedelje ulazi u Covid

1 minute ago, Friend said:

Pod velikim AKO da su brojevi tacni - znacajno je manji je broj hospitalizacija.

Ali je znatno skočio broj hospitalizovanih u poslednja 3 dana.

Pise da se obustavlja prijem novih pacijenata, stari se otpustaju ili sele u Zemun i sl.

3 minutes ago, Friend said:

Dosta pozitivnih je vakcinisano, pa su blaži oblici.

22 minutes ago, Milosh76 said:

Negde procitah da ce Zvezdara opet u kovid ovih dana, mozda vec od ponedeljka.

Kako nam je rečeno u KBC „Zvezdara“, čim budu završene neophodne pripreme kompletna bolnica prelazi u kovid sistem, što se očekuje da bude do početka sledeće nedelje.

7 minutes ago, dùda said:

izracunali ljudi da je to i preko hiljadu na milion, jer na sajtu srbiju vode kao da ima preko 8.5 miliona stanovnika.

49 minutes ago, az67 said:

image.png.5c0aaa6bde7b1b49ca0b3ad78c738e50.png

Maksimum hospitalizacije (~9700) i respiratora (~350) je bio 20-25. decembra.

image.thumb.png.b46169e05c6dcbb92f33e54035602180.png

Hvala na ovome!

Na osnovu dinamike ovog grafikona u naredne 2 recimo nedelje već ćemo znati profil ovog talasa - tj. da li će biti kao četvrti talas ili slabiji. Meni deluje kao da će maksimum uvećane smrtnosti biti niži ali da će sam talas biti razvučeniji.

Ova godina biće tragična po uvećanoj smrtnosti zato što će obuhvatati 3 najgora talasa korone, moguće je da će broj umrlih biti i za 25,000 veći od proseka perioda pre korone (prošle godine uvećanje je bilo oko 14,000). Zbog lošeg nataliteta, ukupna populacija Srbije samo u ovoj godini opašće za oko 65,000 (prošle godine opala je za ~51,000).

• Popular Post

Svastika pozitivna. 

Duplo vakcinisan Sinofarmom proletos, čim je krenulo. 

Drma je ozbiljno temperatura. Krvna slika loša. 

Ne može da primi većinu lekova, niti da joj snimaju pluća... Jer je trudna. 

Baš bedak. 

To su te nepravde! Zena se i vakcinisala i uradila sve sto treba i sada mora da prolazi kroz sve to. 

Koji je mesec? Hajde javljaj kako je. Drzim palceve da prodje sve ok. 

Četvrti mesec, nisam baš 100% siguran. 

Background Picker
Customize Layout