March 24, 20205 yr aha, mislio sam da pričate o Sajmu kaže Lonče da je VMA od sada civilna bolnica za sve ostale pacijente osim za Koronu, a Korona ide u KBC Zvezdara
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, morgana said: vjerovatno da postoji neka banja, rehabilitacioni centar, bilo sta, sto nije privatizovano. ovakav smjestaj u morovicu je van svakog poimanja higijene. Kukali su da hoće da vrate služenje vojske, da sad lepo nek otvore kasarne pa tamo gde bi hteli da stave regrute neka šalju ove lakše bolesnike...da ne govorim da je mnogim privatnim hotelima koji će da zvrje prazni u interesu da imaju najlakše pacijente uz skromnu nadoknadu države...bolje i to nego da su prazni... Edited March 24, 20205 yr by Tutankamon
March 24, 20205 yr 4 minutes ago, morgana said: vjerovatno da postoji neka banja, rehabilitacioni centar, bilo sta, sto nije privatizovano. ovakav smjestaj u morovicu je van svakog poimanja higijene. cuj vrv. ima cuvena 'titova vila' sad je vladina http://www.vumorovic.mod.gov.rs/
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Tutankamon said: ...skromnu nadoknadu države.... kljuchne rechi. prva najvaznija.
March 24, 20205 yr 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Ima li negde da se iskopa tabela o broju obavljenih testiranja po državama? danas sam gledao za druga koliko je testova radjeno u nemackoj. u jednom tekstu od sinoc od 20h stoji cifra od oko 400,000 uradjenih testova do sad.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, InvisibleLight said: cuj vrv. ima cuvena 'titova vila' sad je vladina http://www.vumorovic.mod.gov.rs/ nikad mali joza nije tamo ni prisao, ali je predsednik lilic tamo bio rado vidjen gost
March 24, 20205 yr Just now, Ros said: nikad mali joza nije tamo ni prisao, ali je predsednik lilic tamo bio rado vidjen gost a ima nesto tamo sto se zvalo titova vila? karadjordjevo il sl
March 24, 20205 yr 1 minute ago, Krošek said: molim nadlezne da imaju milosti za nas sa ocd-jem pridruzujem se
March 24, 20205 yr 3 minutes ago, levi said: kažu da su Kinezi tražili da objekat bude protočan, sa odvojenim ulazima, da se oni koji ulaze i izlaze ne sreću, sa posebnim ulazima za pacijente i osoblje. to ne može u konfornim zgradama To šugavi sajam ispunjava. Svako će, naravno, nastojati da izbegne odlazak tamo, onima sa više članova porodice i lakšim simptomima će biti doturana klopa, a oni koji žive sami i razviju teže simptome će morati da biraju da li će da umru, ili će da izađu i šire zarazu, ili će na sajam ili u bolnicu. Te priče 'pre ću da umrem nego što ću da idem tamo' su detinjaste.
March 24, 20205 yr 2 minutes ago, Krošek said: molim nadlezne da imaju milosti za nas sa ocd-jem fak, ovako ja zamisljam pakao. Edited March 24, 20205 yr by Joe D
March 24, 20205 yr 5 minutes ago, Tutankamon said: Kukali su da hoće da vrate služenje vojske, da sad lepo nek otvore kasarne pa tamo gde bi hteli da stave regrute neka šalju ove lakše bolesnike...da ne govorim da je mnogim privatnim hotelima koji će da zvrje prazni u interesu da imaju najlakše pacijente uz skromnu nadoknadu države...bolje i to nego da su prazni... Ko zna na šta liče te kasarne sada.
March 24, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: a ima nesto tamo sto se zvalo titova vila? karadjordjevo il sl nisam bio tamo dobrih 15-ak godina, ali tada je to bilo sasvim ok mesto. super restoran, divna priroda. cesto smo isli za prvi maj tamo. znam da jos radi, ali ne znam vise u kakvom je stanju
March 24, 20205 yr 1 minute ago, InvisibleLight said: a ima nesto tamo sto se zvalo titova vila? karadjordjevo il sl Bačvanska verzija Morovića