September 14, 20213 yr 13 minutes ago, msv said: Na volej mu se nabacuju Dveri i Radule, prave u subotu porodičnu avaks šetnju. Ma nece on na njih, zivi bili pa videli. Vec smo imali pricu kako "Marinika zeli da STO VISE LJUDI UMRE PA DA NAS OPTUZI ali neeee, kod nas dva meseca umirao po okruglo jadan covek, u kontinuitetu. Kakav usran narod jbt Edited September 14, 20213 yr by Caligula
September 14, 20213 yr Млади уче на тежи начин, личним искуством, па се надам да ће бар сада навалити на вакцине. Мада ми никада неће бити јасна та навала на тестирање. Уместо да одмарају, пију чај, прате температуру, кад се већ нису вакцинисани због "младости и виталности" - већ на прву назнаку симптома креће стампедо на здравствене установе.zato shto je brate frka kad si bolestan. izgubi se energija za uchenje na lichnom primeru edip. da bi bila bolja organizacija zdravstva, trebalo je da se podupre zdravstvo 2011. sad cao zdravo. u nedelju narichu roditelji pred kovidom kako dva pedijatra i dve sestre nemaju empatije za decu (nemaju! empatiju!) pa ne rade brze, pri chemu svako pred vratima ima po 15 deca and counting. kako tachno jebote. u domovima zdravlja za to vreme preostali pedijatri rade duple smene jer nema ko, a pola ih digli iz penzije. 2011. vremeplov, pa teleport.sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 14, 20213 yr Na volej mu se nabacuju Dveri i Radule, prave u subotu porodičnu avaks šetnju.U subotu je i prajd kuma N. Bekvalac...Tako da... ... Shiit has hit the fan
September 14, 20213 yr Danas dva puta prolazio pored COVID ambulante ovde na NBG i bogami mnogo ljudi ispred.Posle pričao telefonom sa svojom doktorkom i ona je u isto vreme ljuta i očajna.Pizdi zbog broja nevakcinisanih i zato što ljudi vrlo neozbiljno shvataju sranje koje nam se događa.Radila je subotu, nedelju i ponedeljak u COVID ambulanti i kaže:Subota malo manje ljudi, nedelja malo i onda ponedeljak navala. Pitam ljude jeste juče imali simptome? Oni kažu : još u subotu ali nisam hteo da prekidam vikend...I užasno veliki procenat od pozitivnih je nevakcinisan.. ... Shiit has hit the fan
September 14, 20213 yr U detetovoj skoli mladja uciteljica iz drugog odeljenja pozitivna, nekoliko dece iz tog odeljenja takodje. Ja samo cekam da predju na onlajn jbg, nece ovo ici. In adr njuz, u nekom gradu se roditelji bune sto su srednjoskolci onlajn. Ne secam se da se iko bunio sto svadbe, slave, koncerti i bir festovi. Koliko glup treba da budes. oh wait
September 14, 20213 yr 2 minutes ago, Caligula said: In adr njuz, u nekom gradu se roditelji bune sto su srednjoskolci onlajn. Ne secam se da se iko bunio sto svadbe, slave, koncerti i bir festovi. Koliko glup treba da budes. oh wait Video sam ovo, u Nisu. Ali njima je upravo argument kako mogu svadbe, koncerti i razni festovi a ne mogu skole. Ti ljudi imaju totalno drugaciju logiku od tebe (i mene). Ne smetaju im ta okupljanja
September 14, 20213 yr Just now, de Sisti said: Video sam ovo, u Nisu. Ali njima je upravo argument kako mogu svadbe, koncerti i razni festovi a ne mogu skole. Ti ljudi imaju totalno drugaciju logiku od tebe (i mene). Ne smetaju im ta okupljanja Pa to i kazem - izasli da se bune iz potpuno pogresnog razloga, kao studenti onomad. Umesto da su se bunili pre mesec ili dva. Kasno je sad za tu naopaku logiku.
September 14, 20213 yr Popular Post U detetovoj skoli mladja uciteljica iz drugog odeljenja pozitivna, nekoliko dece iz tog odeljenja takodje. Ja samo cekam da predju na onlajn jbg, nece ovo ici. In adr njuz, u nekom gradu se roditelji bune sto su srednjoskolci onlajn. Ne secam se da se iko bunio sto svadbe, slave, koncerti i bir festovi. Koliko glup treba da budes. oh waitpa nisu glupi, oni ispravno rasudjuju ali na osnovu onoga shto im se vishe svidja. nije normalno da moze svadba i utakmica unutra bez problema i bash me briga, a da onda odjednom ne moze shkola unutra. ista drzava im govori i jedno i drugo. pomoglo bi naravno da se ukljuchi i mozak, ali mi smo svi navikli da podrzavamo drzavu u oblastima koje nam se svidjaju ili imamo koristi. mi smo i za rat ako mi nosimo frizidere i televizore. po istoj logici se upinjesh da si u pravu tamo gde sigurno znash da nece da biju. a za ovo je jasno da ce da puste sve.sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 14, 20213 yr 12 minutes ago, Caligula said: U detetovoj skoli mladja uciteljica iz drugog odeljenja pozitivna, nekoliko dece iz tog odeljenja takodje. Ja samo cekam da predju na onlajn jbg, nece ovo ici. In adr njuz, u nekom gradu se roditelji bune sto su srednjoskolci onlajn. Ne secam se da se iko bunio sto svadbe, slave, koncerti i bir festovi. Koliko glup treba da budes. oh wait Nije u pitanju glupost, nego napravila sirotilja decu, pa sad ne može očima da ih gleda. Ali bukvalno... Edited September 14, 20213 yr by Jeremija
September 14, 20213 yr a dobro, jeste za nerviranje. svako razboljevanje deteta izbacuje sistem iz ravnoteze, a ljudi em shto zive u haosu, em tome pridaju mitski znachaj, tim svojim mishljenjima i aktivnostuma. em shto ce neki da poostaju bez posla i para. onda je mnogo lakshe zamishljati da je to sve bezveze i izmishljeno...sent from novi mnogo jak bubamoto.
September 15, 20213 yr Zanima me dokle će ovi da se prave ludi na brojke... ... Shiit has hit the fan