September 14, 20213 yr ako se neko pitao kako je to izgledalo u indiji, eto i u nasim bioskopima. sreca u nesreci da je ipak oko polovine stanovnistva vakcinisano, nekom vakcinom.
September 14, 20213 yr al po broju hospitalizzovanih i na respiratoru nismo ni na 50% od decembarskog pika.. edit> podaci https://rs.n1info.com/vesti/a671271-koronavirus-srbija-u-brojkama/ Edited September 14, 20213 yr by InvisibleLight
September 14, 20213 yr Često idem u svemirski brod u Batajnici ali tek danas sam prvi put video da vozila dovoze pacijente. Za kratko vreme se napunila čekaonica, neki svesni drugi ležeći. Teško nama sa nama.
September 14, 20213 yr 4 minutes ago, InvisibleLight said: al po broju hospitalizzovanih i na respiratoru nismo ni na 50% od decembarskog pika.. edit> podaci https://rs.n1info.com/vesti/a671271-koronavirus-srbija-u-brojkama/ izgleda da jurimo da pristignemo. kod nas je ovde vec alarmantno, ali mi smo skoro duplirali decembar.
September 14, 20213 yr 8 minutes ago, precog said: ako se neko pitao kako je to izgledalo u indiji, eto i u nasim bioskopima. sreca u nesreci da je ipak oko polovine stanovnistva vakcinisano, nekom vakcinom. sve vreme razmisljam o tome, mi smo evropska indija. sad pocinjem da se pitam kuva li se neki novi, domaci soj.
September 14, 20213 yr 8 minutes ago, Aleksija said: sve vreme razmisljam o tome, mi smo evropska indija. sad pocinjem da se pitam kuva li se neki novi, domaci soj. radikalno gori soj.
September 14, 20213 yr 19 minutes ago, gospa buba said: srpski soj mora biti ∑ Samo Sigma Srbina Satire... (kamo sreće da je samo sigma)
September 14, 20213 yr pogledao sta kaze kisic t. osecaj je kao da smo u onom velikom ratu i da smo napadnuti/da setaju 5 raznih vojski okolo
September 14, 20213 yr 40 minutes ago, precog said: sreca u nesreci da je ipak oko polovine stanovnistva vakcinisano, nekom vakcinom. Додај на то (званично) још 10% прележалих и још непознати проценат асимптоматских неоткривених заражавања од марта 2020. Општеприхваћена научна хипотеза је да су асимптоматски случајеви вишеструко бројнији од потврђених. Да је остао стари сој короне колективни имунитет би издржао овај напад.
September 14, 20213 yr to sto je neko prelezao koronu prosle godine i nije neka zastita od od delte, pogotovo ako je bilo asimptomatski.
September 14, 20213 yr 1 hour ago, Duhovnost, ljubav i med said: Додај на то (званично) још 10% прележалих и још непознати проценат асимптоматских неоткривених заражавања од марта 2020. Општеприхваћена научна хипотеза је да су асимптоматски случајеви вишеструко бројнији од потврђених. Да је остао стари сој короне колективни имунитет би издржао овај напад. pogrešna hipoteza, sada se računa da je tek 20% slučajeva asimptomatsko, na početku su tvrdili da je asimptomatskih 10x više, što bi značilo da je kod nas korolu preležalo 120% stanovništva - imho ako se ovaj talas bude ponašao u skladu sa prethodnim očekujem da dostignemo peak u petak 24 ili subotu 25, posle toga će uslediti 3 nedelje oštrog opadanja broja pozitivnih, da bi se brojevi nakon toga mogli stabilizovati na oko 2-3k dnevno i da se tako nastavi do božića kada bi mogao da krene 6 peak ovog prvog talasa korole Edited September 14, 20213 yr by gone fishing
September 14, 20213 yr U Sremskoj Mitrovici haos ispred bolnice, toliko ih ima koji čekaju na test da do ponoći neće preći. Mahom mladi, većina u 20-im i 30-im godinama koliko sam u prolazu primetioSent from my M2002J9G using Tapatalk