Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

5 minutes ago, Valkyrie said:

Ja sam se malo zezala ali sad već vidim klikbajt naslov na nekom "respektabilnom" portalu:

Ovi horoskopski znaci prolaze kroz koronu kao od šale a evo i zašto!! 

Pa onda Ovan 'vako, Devica' nako itd. 

Zbog tih gluposti ljudi i ne veruju :fantom:

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

[emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Спиритуалност, па и "празноверје" је људска потреба, практично од када постојимо. Можда је духовност еволуцијски старија од умности код хомо сапиенса. И сад то "исправити" за свега 100-150 година доминације науке, прилично је нереално. 

Edited by Duhovnost, ljubav i med

32 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Шта си ти, мој биограф? Реци ти нешто мислеће о теми (а тема нисам ја) ако имаш знања, воље, жеље... И под хитно обустави ово прогањање. Ево, већ други пут те љубазно молим. Следећи пут нећу ти тако фино рећи.  Хвала.

nisam tvoj biograf, samo me smara tvoj koncept koji je vec bio adekvatno nagradjen trajnim banom u prethodnoj inkarnaciji. 

Just now, precog said:

nisam tvoj biograf, samo me smara tvoj koncept koji je vec bio adekvatno nagradjen trajnim banom u prethodnoj inkarnaciji. 

Стварно ме не интересује шта си чуо о мени из прве, друге, или треће руке, од разних нет ноулајфера, или са каквим све искривљеним предубеђењима ме посматраш. Ако те нешто интересује, ето пошаљи приватну поруку, ако је фино срочиш радо ћу ти објаснити све што те занима. 

29 minutes ago, Milošica said:

Postoje i nadriastrolozi?

Just now, msv said:

Postoje i nadriastrolozi?

Dobra formulacija.

u uzicu 182 nova od juce, skoro duplo vise nego maks u decembru :ohmy:

2 minutes ago, Aleksija said:

:ohmy:

Делта је заразнија + сви се заражавају, и ми вакцинисани. Него, каква је оптерећеност ужичке болнице у односу на децембар? 

У овом конкретном случају (епидемија) делимична суспензија уставних права би била оправдана, међутим то је 1) опасан преседан 2) практично неизводљиво, јер ће изазвати грађански гнев, неоправдан, па ипак гнев, а у том гневу вирус ће се ширити још брже (видели смо то прошлог јула)

moralo bi da se uvede izvanredno stanje :happy: pa da se jure nevakcinisani po gradu, selima i vikendicama :D

15 minutes ago, gone fishing said:

moralo bi da se uvede izvanredno stanje :happy: pa da se jure nevakcinisani po gradu, selima i vikendicama :D

Ја бих то 100% подржао када бих знао да би имало ефекта. И имало би да је ово рецимо 1971. година. Данас, са једне стране људи су грађански еманципованији, у смислу да не "шљиве" голу силу и немају толики страх од репресија, додуше и због тога што знају да репресија не може бити одвише сурова. (као у "добра времена" када је чика милиционер имао овлашћења да добро умлати сваког "мангупа" по слободној процени) Друго и патријархална култура је пуно ослабила у односу на 1960-те и 1970-те, што је генерално добро, али лоше у ситуацијама које траже војничку дисциплину. Све у свему, моја претпоставка гласи: то не би ослабило антиваксере него би их ујединило у још горем фанатизму и вирус би се са репресијама више проширио него без њих.

Edited by Duhovnost, ljubav i med

7723/26

7.723/26/156        :ph34r:

Background Picker
Customize Layout