Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

uchlanice se posle. kao brbana. to je taj mehanizam, prepoznatog talenta.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Haha brnaba je jedna jedina neponovljiva pa može tako, plebejci moraju da budu članovi SNS.

On 11.9.2021. at 12:30, InvisibleLight said:

A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta  sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provax

imam jednu kontra situaciju, ali je skroz bizar.. ženina prijateljica, fakultetski obrazovana ali homeopatija, priroda kurac palac, neće da se vakciniše, muž hoće ali mu je ona zabranila :ajde:, a on ok lik za sada neće da talasa.. pratimo situaciju.. :fantom: 

9 hours ago, Heaviside said:

Nema šta da ceniš, znamo da SS oficiri i nacistička nemačka generalno nisu imali problem sa IQ-om. Što se epiteta "drag" tiče, ni tu nema šta da ceniš. Znamo i da su SS oficiri imali neke majke, braću i rođake kao što ovaj birokrata iz Vučićeve Srbije ima mene. Naglasio bih da sam napisao da je meni lično drag, a ne da je duša od čoveka. 

ja se izvinjavam ako si moj komentar shvatio kao neku kritiku tebe ili tvog odnosa ili osećanja prema toj osobi. nije mi to bila namera, niti imam pravo da u to ulazim, pošto ne poznajem lično aktere.

nego me uvek fascinirala (i plašila) ta sposobnost, naizgled dragih ljudi, dobrih komšija isl, da se pretvore nemilosrdne pripadnike paravojski koji će da istrebljuju i vrše zločine nad drugim ljudima, zarad nekakvog višeg cilja

37 minutes ago, zoki said:

imam jednu kontra situaciju, ali je skroz bizar.. ženina prijateljica, fakultetski obrazovana ali homeopatija, priroda kurac palac, neće da se vakciniše, muž hoće ali mu je ona zabranila :ajde:, a on ok lik za sada neće da talasa.. pratimo situaciju.. :fantom: 

Da, ti 'alternativni medicinari', nema greske, uvek su avaxi..najtanovi krugovi, bahove kapi i sl. razvila sam avax radar i cesto kad nekog sretnem tipujem u sebi na osnovu nj.svetonazorskog profila jel se vakcinisao i retko kad se iznenadim kad cujem

Juce u labu sretnem poznanicu,vadi krv nakon korone, bila 10dana u bolnici, pitam jel bila vakcinisana (i tipujem da nije jer je u fazonu "ruski lekar) kaze nije i nakon svega i nece. 

Kad su svi strucanjaci za sve

Edited by InvisibleLight

10 hours ago, Ted said:

cenim da su SS divizije bile pune takvih "inteligentnih i dragih osoba"

priča o marisavu

možda je analogija preterana, al se svako sigurno bar jednom zapitao kako je moguće da postoje ljudi koje ništa ne dotiče, pa eto postojali su, a postoje i sada

samo su okolnosti drugačije

21 hours ago, Svarog said:

Viber grupa napravljena još 2020. godine, iliti godine nulte po novom COVID kalendaru, a namenjena organizaciji proslave godišnjice mature je danas ponovo oživela.

krajnje naivno i sa bespotrebnim naletom optimizma jedne od drugarica, kao "hajde da ipak se organizujemo, dok nas još nisu zatvorili ponovo.".

trenutno imamo solidnu šorku pro-vax i antivaxx ekipe, ok samo u porukama ali ipak.

ja u fazonu da kokam kokice i neveru'em.

Održali početkom jula, posećenost slaba, uglavnom odeljenje te jedne samopostavljene organizatorke. 

Iz mog odeljenja niko nije bio, nama je između prošlogodišnjeg planiranog održavanja i ovog sad datuma umro razredni na respiratoru. Pametnom dosta. 

1 hour ago, zoki said:

Знам и ја пуно таквих примера, на пример, брат и сестра, завршили тешке техничке (државне) факултете, интелигентни, успешни, имућни, лепи, идентично васпитавани, брат за вакцине, а сестра против. (И нико никога не притиска око тога)  Е сад, ту веома битну улогу игра женска појачана емотивност, зато што једном емотивно опредељена ка нечему, нпр. "природним решењима" (или против нечега, нпр. фармације)   женско срце тешко напушта своју везаност, чак ни суочена са јасним аргументима да је вирус природан, па и да је смрт или оштећење здравља природно, тј. да у природи нема морала и правде. Него, као што вук поједе овцу, корона поједе тебе. 

Nema to muška/ženska emotivnost. Svi su emotivni manje ili više, nezavisno od pola. To što muški u proseku to potiskuju više nego što bi trebalo je druga stvar.

Edited by Milošica

o bulshit [emoji38]ol:

zenska emotivnost...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Popular Post

Predlažem da Duhovnost i Milošica odrade zajedničku studiju, odnos vax/avax u zavisnosti od pola i/ili horoskopskog znaka. 

22 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Знам и ја пуно таквих примера, на пример, брат и сестра, завршили тешке техничке (државне) факултете, интелигентни, успешни, имућни, лепи, идентично васпитавани, брат за вакцине, а сестра против. (И нико никога не притиска око тога)  Е сад, ту веома битну улогу игра женска појачана емотивност, зато што једном емотивно опредељена ка нечему, нпр. "природним решењима" (или против нечега, нпр. фармације)   женско срце тешко напушта своју везаност, чак ни суочена са јасним аргументима да је вирус природан, па и да је смрт или оштећење здравља природно, тј. да у природи нема морала и правде. Него, као што вук поједе овцу, корона поједе тебе. 

23 minutes ago, Duhovnost, ljubav i med said:

Brate šta je sa tobom?

Just now, ronin said:

Brate šta je sa tobom?

nista, smorno troluje. 

6 minutes ago, Valkyrie said:

Predlažem da Duhovnost i Milošica odrade zajedničku studiju, odnos vax/avax u zavisnosti od pola i/ili horoskopskog znaka. 

Da se razumemo, sa polom nema veze, što si zaključila iz mog pređašnjeg posta, a sa horoskopom bi trebalo istražiti, mada biće to težak posao.

Edited by Milošica

Background Picker
Customize Layout