September 13, 20213 yr Ma, nije njima uopšte cilj zaražavanje kao takvo. Cilj je rejting, a zaražavanje je nus pojava. Pored svih počinjenih zlodela, najžešće proteste su imali kada su najavili ozbiljnije mere. Naravno da ova ekipa neće da povlači nepopularne poteze da bi sačuvala zdravlje nacije niti su u stanju da ubede ljude da promene mišljenje. Pa to, ponavljam i ponavljaću, jedino što njih interesuje je kako se sve ovo odražava na njihov rejting.Tj. da li će nešto moći da im se "prilepi", i ako se nešto i pojavi kako to spinovati.I ovo sa školama će lepo da napakuju Ružiću i da koriste u trgovini sa Dačićem. ... Shiit has hit the fan
September 13, 20213 yr 5 minutes ago, Heaviside said: Ma, nije njima uopšte cilj zaražavanje kao takvo. Cilj je rejting, a zaražavanje je nus pojava. Pored svih počinjenih zlodela, najžešće proteste su imali kada su najavili ozbiljnije mere. Naravno da ova ekipa neće da povlači nepopularne poteze da bi sačuvala zdravlje nacije niti su u stanju da ubede ljude da promene mišljenje. Sve se slazem, samo me buni ta mnozina, odrzava(ju) bioloski minimum onoliko koliko treba za vladati necim.
September 13, 20213 yr 8 hours ago, Mil@n said: Baci neki screen shot. Ili me ubaci u grupu. Ne mogu, jbg previše je zatvorena grupa i skoro sve poruke su sa ličnom notom, ni blurovanje ne bi pomoglo. Al evo ti jedan hajlajt od malopre, lik piše reply na komentar da su nevakcinisani u bolnicama a vakcinisani imaju lakše simptome: Na zalost u nasim firmama je upravo suprotno, svi bolesni i po bolnicama su vakcinisani i sa svakim sam licno pricao, tako da morate da gledate malo i nesto drugo sem televizije i zvanicnih drusvenih mreza Ja sad pokušavam da skontam šta je pisac ovde hteo da kaže. Po ovome ispada da RTS i "zvanične" društvene mreže šire lažnu paniku. Kako se to uklapa sa onim što stvarno ide na našim televizijama ja ne znam.
September 13, 20213 yr 58 minutes ago, villiem said: Sve se slazem, samo me buni ta mnozina, odrzava(ju) bioloski minimum onoliko koliko treba za vladati necim. Pričao sam sa jednim naprednjakom letos, nije aktivista, možda nije ni član ali se zaposlio preko njih, radi u ministarstvu, sluša naprednjačke priče svaki dan. Inteligentna i meni draga osoba koju poznajem iz detinjstva. Kaž da jbg jeste umrlo više ljudi od korone nego što je zvanično prijavljeno, ali da to nije bitno, da su to sve starci i onemoćali koji em ništa ne doprinose, em bi ionako umrli za koju godinu, pa ćemo zbog toga za nekoliko godina imati isti broj živih kao i da nije bilo korone. Kaže objasnio mu čovek iz zavoda za statistiku. Naravno, nema problem ni sa manipulisanjem brojeva, kaže da mora tako i da je glup sistem u kome se sve transparetno saopštava narodu, da to mnogo komplikuje stvari Nije mu iz prve uopšte bilo jasno da meni netransparetnost ili još gore manipulacija podatka smeta principijelno, već mi je objašnjavao koja laž je optimalna (smanjivanje brojeva).
September 13, 20213 yr Najcrnje je što nije prirodno imbecil, nije ni neobrazovan. Završio je regularno pravni u Beogradu, prvu gimnaziju, video svet...očigledno je sklon manipulaciji ili nešto laže sebe. Nema neku veliku vajdu od naprednjaka, platica i možda neka pilićarska šema tu i tamo, sve ukupno 700-800 evra. Edited September 13, 20213 yr by Heaviside
September 13, 20213 yr E, to neka bude na konto onog "Ne razumeju, ograničeni su, itd". Sve razumeju, i sve rade svesno.
September 13, 20213 yr 2 minutes ago, ragasto said: E, to neka bude na konto onog "Ne razumeju, ograničeni su, itd". Sve razumeju, i sve rade svesno. pa lazovi po prirodi stvari nemaju nikakav problem kad ih se postavi u situaciju da lazu ili da organizuju laganje. lik lazov, prirodan talenat, nashao posao svog zivota. ne dobija se preko radikala namjeshtenje bez veze, imaju se sposobnosti.
September 13, 20213 yr Ma, ja mislim da je još gore od toga. Ne traži se ni da znaš da lažeš, dovoljno je da želiš da naučiš i da generalno sa laganjem nemaš neki problem.
September 13, 20213 yr Pa ovoga zapravo održava ekipa "šta sad, meni je dobro, nemam vremena da čekam bolje, mene se to njegovo blato ne dotiče..."To su ljudi formalno obrazovani, formalno pristojni, formalno...I mnogo ih viđam, i mnogo me nerviraju... ... Shiit has hit the fan
September 13, 20213 yr 9 minutes ago, Ted said: cenim da su SS divizije bile pune takvih "inteligentnih i dragih osoba" Nema šta da ceniš, znamo da SS oficiri i nacistička nemačka generalno nisu imali problem sa IQ-om. Što se epiteta "drag" tiče, ni tu nema šta da ceniš. Znamo i da su SS oficiri imali neke majke, braću i rođake kao što ovaj birokrata iz Vučićeve Srbije ima mene. Naglasio bih da sam napisao da je meni lično drag, a ne da je duša od čoveka. Edited September 13, 20213 yr by Heaviside
September 13, 20213 yr Jbg nije usamljen slucaj i da ljudi iznenade, mislim da se radi taktiziranju koje ode predaleko jer igras sa djavolom, u smislu da imas nekakvu zamisao, da uzmes nesto za sebe i da se izvuces. Sistem ojaca, postane beskrupolozniji a ti si gubitnik bio svestan ili ne, to je jedna od karakteristika fasizma. Tako smo od 2012-te dosli dovde, jede nas.
September 14, 20213 yr 9 hours ago, Heaviside said: Pričao sam sa jednim naprednjakom letos, nije aktivista, možda nije ni član ali se zaposlio preko njih, radi u ministarstvu, sluša naprednjačke priče svaki dan. Inteligentna i meni draga osoba koju poznajem iz detinjstva. Nema šanse da se zaposlio preko SNS a da nije član SNS.