September 10, 20213 yr Srbi i Albanci najpošteniji, ostali lažno podižu smrtnost. https://ourworldindata.org/explorers/coronavirus-data-explorer?tab=map&zoomToSelection=true®ion=Europe&facet=none&pickerSort=asc&pickerMetric=location&Metric=Case+fatality+rate&Interval=7-day+rolling+average&Relative+to+Population=true&Align+outbreaks=false
September 11, 20213 yr Dr Radica Kovandzic je bila divna zena. Imao sam tu cast da saradjujem sa njom.
September 11, 20213 yr Sestričina mala mi se zarazila, verovatno od drugarice koja je prespavala kod nje. Za sad sve ok, malaksalost i mala temperatura samo od simptoma. Lekarka im na pozitivan antigenski test rekla: 'ma ovo je bakterijski, nije covid, bolje da vam ne pričam o tim njihovim testovima'.
September 11, 20213 yr Popular Post Nema, ovo ce morati da protutnji kroz sve nas, pa ko ziv, ko mrtav. Jedina nada je da se sto vise ljudi vakcinise, ali ovi vode potpunu debilnu kampanju. Umesto da navuku sve moguce najjace javne licnosti i naprave promo kampanju, da uz pomoc strucnjaka naprave kratak video od tri minuta o tome kako vakcina funkcionise i ponavljaju ga do besvesti na svim kanalima, oni sa tim porukama pustaju u etar kona, tiodorovica i loncara, gde ih nadjose koju pizdu materinu.
September 11, 20213 yr Popular Post pa takva je sustina ove vlasti - jednostavno, ne umeju da naprave nesto afirmativno, produktivno, nesto sto ide u korist opsteg dobra, zdravlja i zivota. kad nesto treba da se unisti, ponizi, uprlja - tu im nema ravnih.
September 11, 20213 yr A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provax Edited September 11, 20213 yr by InvisibleLight
September 11, 20213 yr 2 hours ago, Aleksija said: pa takva je sustina ove vlasti - jednostavno, ne umeju da naprave nesto afirmativno, produktivno, nesto sto ide u korist opsteg dobra, zdravlja i zivota. kad nesto treba da se unisti, ponizi, uprlja - tu im nema ravnih. zato što ih interesuje samo lično dobro, štos kaže u se, na se i poda se možda vukanitm i milicetm dosegnu do tog nivoa svesti da će njima biti dobro samo ako svima bude dobro. njihovi roditelji, teško
September 11, 20213 yr 9 minutes ago, InvisibleLight said: A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provax Ja imam upravo suprotno. Dosta situacija jedno vakcinisano, drugo nije u smislu baš neće.
September 11, 20213 yr A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provaxMislim da generalizuješ u oba smera... ... Shiit has hit the fan
September 11, 20213 yr 40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zato što ih interesuje samo lično dobro, štos kaže u se, na se i poda se možda vukanitm i milicetm dosegnu do tog nivoa svesti da će njima biti dobro samo ako svima bude dobro. njihovi roditelji, teško jest, to je osnova. samo ima jos jedan suptilan dodatak koji potice od vrhovnog vodje - mrak, zlo i destrukcija, a ne samo egoizam i koristoljublje.
September 11, 20213 yr Pored svega toga, tu je i jedna ozbiljna ograničenost. Ne vide oni dalje od svog nosa.
September 11, 20213 yr Popular Post 8 minutes ago, ragasto said: Vide oni odlično, mnoge stvari i bolje od nas. Samo ih boli kurac. Oni vide istu stvar drugsčije, na primer, mi vidimo da je put loš i treba ga popraviti, oni vide da je put loš i da se tu može ugraditi... Bukvalno u svakom dogadjaju vide dobit za sebe, a ne rešenje problema ili unapredjenje nekog sistema ili... Nije se tesko ubaciti u taj mod samo treba jedno vreme da provedeš sa ljudima koji tako misle i da nemas skrupula, i samo ide...
September 12, 20213 yr Neko je na ulazna vrata zgrade okačio obaveštenje da će danas biti žurka, proslava punoletstva, od 14h pa do... U zgradi niko tog godišta. Ispostavilo se da je komšinica ustupila svoj stan unuku svoje sestre Edited September 12, 20213 yr by Tale