Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Dr Radica Kovandzic je bila divna zena. Imao sam tu cast da saradjujem sa njom.

Sestričina mala mi se zarazila, verovatno od drugarice koja je prespavala kod nje. Za sad sve ok, malaksalost i mala temperatura samo od simptoma.

Lekarka im na pozitivan antigenski test rekla: 'ma ovo je bakterijski, nije covid, bolje da vam ne pričam o tim njihovim testovima'. :isuse:

• Popular Post

Nema, ovo ce morati da protutnji kroz sve nas, pa ko ziv, ko mrtav. Jedina nada je da se sto vise ljudi vakcinise, ali ovi vode potpunu debilnu kampanju. Umesto da navuku sve moguce najjace javne licnosti i naprave promo kampanju, da uz pomoc strucnjaka naprave kratak video od tri minuta o tome kako vakcina funkcionise i ponavljaju ga do besvesti na svim kanalima, oni sa tim porukama pustaju u etar kona, tiodorovica i loncara, gde ih nadjose koju pizdu materinu.

• Popular Post

pa takva je sustina ove vlasti - jednostavno, ne umeju da naprave nesto afirmativno, produktivno, nesto sto ide u korist opsteg dobra, zdravlja i zivota. 

kad nesto treba da se unisti, ponizi, uprlja - tu im nema ravnih.

A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta  sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provax

Edited by InvisibleLight

2 hours ago, Aleksija said:

pa takva je sustina ove vlasti - jednostavno, ne umeju da naprave nesto afirmativno, produktivno, nesto sto ide u korist opsteg dobra, zdravlja i zivota. 

kad nesto treba da se unisti, ponizi, uprlja - tu im nema ravnih.

zato što ih interesuje samo lično dobro, štos kaže u se, na se i poda se

možda vukanitm i milicetm dosegnu do tog nivoa svesti da će njima biti dobro samo ako svima bude dobro. njihovi roditelji, teško

9 minutes ago, InvisibleLight said:

A jel ste primetili kako je ovo zanimljivo za psihologiju bracnih parova. Svi avaxi koje znam imaju i zenu/muza avaxa. Taj/ta  sto u braku inace nije dominantansu bi primio vakcinu da se upario/la s nekim drugim ko je provax

Ja imam upravo suprotno. Dosta situacija jedno vakcinisano, drugo nije u smislu baš neće.

Mislim da generalizuješ u oba smera...

... Shiit has hit the fan

40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zato što ih interesuje samo lično dobro, štos kaže u se, na se i poda se

možda vukanitm i milicetm dosegnu do tog nivoa svesti da će njima biti dobro samo ako svima bude dobro. njihovi roditelji, teško

jest, to je osnova.

samo ima jos jedan suptilan dodatak koji potice od vrhovnog vodje - mrak, zlo i destrukcija, a ne samo egoizam i koristoljublje. 

Pored svega toga, tu je i jedna ozbiljna ograničenost.

Ne vide oni dalje od svog nosa.

Vide oni odlično, mnoge stvari i bolje od nas. Samo ih boli kurac.

• Popular Post
8 minutes ago, ragasto said:

Vide oni odlično, mnoge stvari i bolje od nas. Samo ih boli kurac.

Oni vide istu stvar drugsčije, na primer, mi vidimo da je put loš i treba ga popraviti, oni vide da je put loš i da se tu može ugraditi...

Bukvalno u svakom dogadjaju vide dobit za sebe, a ne rešenje problema ili unapredjenje nekog sistema ili...

Nije se tesko ubaciti u taj mod samo treba jedno vreme da provedeš sa ljudima koji tako misle i da nemas skrupula, i samo ide...

Neko je na ulazna vrata zgrade okačio obaveštenje da će danas biti žurka, proslava punoletstva, od 14h pa do...

U zgradi niko tog godišta. 

Ispostavilo se da je komšinica ustupila svoj stan unuku svoje sestre :isuse:

Edited by Tale

Background Picker
Customize Layout