Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

1 hour ago, Anonymous said:

Pa jebo ga bog do juče smo tražili masovna testiranja i izolaciju, a sad kad to uvode opet ne valja.

Pa valja, naravno, ali ne uz konc logore.

1 hour ago, maharaja said:

Realno, radije bih umro SAM kod kuće u najtežim mukama uz bindžovanje netfliksa do poslednjeg trenutka, nego u nekom konc logoru koji su postavili Vučić i Vulin

+zilijun

97-978257_home-alone-png-macaulay-culkin

54 nova, 90 i nešto testiranih.

Edited by zgembo

Oni se bash gadno muce sa prevodom pojedinih svih reci na srpski (sa engleskog). 

Od mejkera™ do filamenata™ i nazad... 

1 minute ago, zgembo said:

54 nova, 90 i nešto testiranih.

masovno testrianje tek za 2-3 dana

ovako imamo procenat od 30% pozitivnih od ukupno testiranih

Kaže Lončar da će testirati po domovima zdravlja, u posebnim objektima, pretpostavljam da je mislio na uzimanje uzoraka.

Just now, zgembo said:

Kaže Lončar da će testirati po domovima zdravlja, u posebnim objektima, pretpostavljam da je mislio na uzimanje uzoraka.

To je i logicno. Ne moze se ogroman broj ljudi testirati na jednom mestu.

51 minutes ago, Jumanji said:

Dobio je makar ćebe u međuvremenu.

Drugi lik tvrdi da u WC-ima tamo ne rade slavine i da nema sapuna.

7 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Pa valja, naravno, ali ne uz konc logore.

+zilijun

97-978257_home-alone-png-macaulay-culkin

Ako ste očekivali da će ljudi u Vučićevoj Srbiji biti smeštani u hotele i privatne bolnice, evo realnosti.

Obrenovčane su bili smeštali na sajam, gastose sada smeštaju u Morović, čemu čuđenje.

1 minute ago, Anonymous said:

Ako ste očekivali da će ljudi u Vučićevoj Srbiji biti smeštani u hotele i privatne bolnice, evo realnosti.

Obrenovčane su bili smeštali na sajam, gastose sada smeštaju u Morović, čemu čuđenje.

Kad bi jos neko to pitao na kzs,bilo bi super

2 minutes ago, Anonymous said:

hoteli su njihova privatna imovina, pre ce na gajbe da privaljuju privatnim licima nego shto ce neshto svoje da okrnje. da su prodali sajam, ne bi bilo ni sajma.

jel neko stvarno misli da ce neko nekom da uzme privatnu bolnicu ili hotel za koronu, bilo shta privatno???

Rezime...

"To je rekla struka...blablabla...struka kaže...blablabla...struka se opredelila...blabla..."

vjerovatno da postoji neka banja, rehabilitacioni centar, bilo sta, sto nije privatizovano. ovakav smjestaj u morovicu je van svakog poimanja higijene.

Jbg,nema solidarnosti

2 minutes ago, Anonymous said:

kažu da su Kinezi tražili da objekat bude protočan, sa odvojenim ulazima, da se oni koji ulaze i izlaze ne sreću, sa posebnim ulazima za pacijente i osoblje. to ne može u konfornim zgradama

Background Picker
Customize Layout