September 9, 20213 yr Popular Post To je to, avaxi pobedili Pošten svet će da umire zbog bolesti koje se mogu rešiti rutinskim operacijama dok gamad zauzima sva mesta po bolnicama. Bukvalno bih svakog takvog vratio kući ako nema mesta u Batajnici i preporučio mu da gleda što više klipova na jutjubu i facebook-u.
September 9, 20213 yr Broj hospitalizovanih porastao za 326 za dan.AjooojBTW Anketa ispred kovid ambulate NBG, dosta pozitivnih bez jakih simptoma, svi koji su vakcinisani su Sinofarm.Uzorak je 10-15 ljudi... ... Shiit has hit the fan
September 9, 20213 yr 4 hours ago, borris_ said: Inace on je vec 2017 bio protiv vakcina. Pa jel bilo masovno umiranje 2019te ili ta dvogodisnja garancija vazi samo za kovid vakcine
September 9, 20213 yr 3 minutes ago, Caligula said: Pa jel bilo masovno umiranje 2019te ili ta dvogodisnja garancija vazi samo za kovid vakcine ipak on nije to izjavio, ali je definitivno protiv covid vakcine.
September 9, 20213 yr danas sam prosao pored kovid ambulante u cara dusana u zemunu, jedno 100 ljudi stoji ispred, pre mesec dana nije bilo nikog.
September 9, 20213 yr Добродошлn у ДизnилендNe razum zašto Vulin nije koordinator kriznog štaba? Kao ministar vojni mogao bi preuzeti odgovornostInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 9, 20213 yr Zato što više nije ministar vojni? To sam propustio, sad je vidim Mup(et)ovac...Ovde od marta koordinator kriznog štaba je generalčić (bio i komandant Nato snaga na Kosovu). Doveden je umesto funkcionarčića koji je završio i na sudu zbog afera oko kineskih maski...Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
September 9, 20213 yr saznadog nešto o svadbi. brat mladoženje je došao zaražen iz austrije. na svadbi su se zarazili mladoženja, njegov otac i deda i još svatova uključujući lokalca s kojim se viđam. saznadoh da bračni par, 40godišnjaci, roditelji srednješkolke i obnaštanca ne žele da se vakcinišu jer..............gomila budalastih izgovora, sumnji, "saznanja" ženini roditelji ih savetuju a se vakcinišu, nema šanse. može ovaj vrhovni bilmez da kumi, moli, ..... do pitaj boga kada ako na njegovim TVima defiluju moroni i kvarnjaci sa svojim "teorijama" deda je u kritičnomstanju.
September 9, 20213 yr Najpogođeniji gradovi/mesta u Srbiji sa 60 i više novozaraženih po današnjim podacima: novosti.rs/vesti/drustvo/1034826/korona-presek-gradovima-beogradu-najvise-zarazenih-evo-kakva-situacija-ostalim-mestima
September 9, 20213 yr prica se da od ponedeljka idemo svi onlajn, ovde u ue, videcemo. obaramo dnevne rekorde, danas bilo 130 (108 u decembru 2020) sutra koncet leb i sol, gomila svadbi i rodjendana, matorci sa sinofarmom opravdano odsutni uglavnom zbog obostrane upale pluca...
September 9, 20213 yr Hm, u okolini su mi dve svečane sale, ispred obe večeras po pedesetak automobila iako je četvrtak. Valjda rešio narod da se prokuži...S druge strane, mladi kolega otkazao svadbu koja je bila zakazana za početak oktobra, jasno mu je u kom smeru se sve kreće...