Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

Onaj Francuz? Mislila sam da je u pitanju neka nasa lokalna zivuljka.

Edited by Moonwalker

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Inace on je vec 2017 bio protiv vakcina. 

41 minutes ago, Ros said:

na srpskom avaks nebu postoji novi duhovni lider

najugledniji nobelovac lik montanje, izolator virusa aids-a, koji tvrdi da ce svi vakcinisani umreti za dve godine :ziga:

Zar nije bio u opticaju ovaj septembar kao termin za pomor svih vakcinicanih?

42 minutes ago, Ros said:

na srpskom avaks nebu postoji novi duhovni lider

najugledniji nobelovac lik montanje, izolator virusa aids-a, koji tvrdi da ce svi vakcinisani umreti za dve godine :ziga:

jel mogu da ga tužim za dovođenje u zabludu, ako ne umrem za 2 godine?

2 godine od prve ili druge doze?

Just now, Aleksija said:

2 godine od prve ili druge doze?

Kao da ti te 2-3 nedelje nešto znače? Osim ako nisi dobila AstroZeku™, onda ta 2-3 meseca, dobijaju na značaju... :fantom:

to ne važi za sinofarmovce, samo za ove sa mrna vakcinama

:fantom:

pa moram da planiram, imam nesto.

Just now, kud u maglu Simoviću said:

to ne važi za sinofarmovce, samo za ove sa mrna vakcinama

:fantom:

a kombinacija? zombificiranje?

Bilo bi lepo ako biste mogli manje da meandrirate - ovo nije tema o širenju virusu u Francuskoj ili bilo gde van Srbije ni o antivakserima.

Opa

• Author

Sto vise doza duze cemo ziveti :D daj 18 doza Fajzera :D

3 hours ago, Meazza said:

Ocito to ne vazi za ovu masku.

davno već ima tome godina dana) su po avionima normalnih avio-kompanija, onima koji uđu sa maskom sa fileterom, davali običnu hiruršku masku da je stave dodatno preko te svoje

dakle, gsn tiodorović bi trebalo da zna kako njegova maska radi i da nije u redu da takvu masku nosi, ali to smo mi

kad epidemiolog pravi takav gaf, šta običnim smrtnicima da zameramo

U kovid sistem od sutra će ponovo ući Kliničko-bolnički centar "Dr Dragiša Mišović", saznaje Tanjug.

Od subote, prema informacijama Tanjuga, u kovid režim ulazi i KBC "Bežanijska kosa".

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=681633

Opšta bolnica Leskovac od danas je ponovo u kovid sistemu, saopštio je direktor te ustanove Nebojša Dimitrijević.

http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=681530

[Zamenik direktora Kliničkog centra Niš Radmilo Janković] Navodi da će KC Niš, nakon pet meseci, ponovo ući u kovid sistem, već od petka.

https://www.danas.rs/drustvo/radmilo-jankovic-sad-ne-moze-nista-da-se-uradi-imacemo-i-10-000-novih-slucajeva/

Background Picker
Customize Layout