Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

pa, rekli su mu to tek na izlasku, inače ih ne bi ni primio..

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Taj detalj su ostavili za kraj...

:isuse:

edit: Kelt bio brži

Edited by msv

au...

pa sam bih im sudio.

1 hour ago, Kelt said:

pričao sa drugom iz srednje, advokatom. Zarazio se pre par meseci od stranke. Došli mu u kanc, pričali, skinuli maske u nekom trenutku i trajalo je to tako.. i na izlasku kažu, znate, mi nismo bolesni, testirali su nas i upisali su nas kao pozitivne jer moraju da šteluju brojke da bi lagali narod, ali mi smo zdravi. Ovaj se sledeće dve nedelje raspadao i posle se vakcinisao čim je pre mogao. :ph34r: 

malo je reći da je ovaj narod glup

Pokusaj ubistva

Što si onda išao na testiranje? Zbog posla?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Da ne bih zarazio bilo koga ako sam pozitivan.
6 hours ago, vememah said:

Nosi masku koja ima ventil koji direktno izbacuje vazduh napolje dok se udahnuti vazduh filtrira, što će reći da sebično štiti samo sebe od drugih.

zar ne treba upravo tako? da štitiš sebe od virusa koji prenose drugi.

ne, poenta maske je da druge štitimo od čestica koje izbacujemo prilikom disanja

pa ovo smo apsolvirali pre godinu i nešto

Ocito to ne vazi za ovu masku.

to je objasnio već vememah

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ne, poenta maske je da druge štitimo od čestica koje izbacujemo prilikom disanja

pa ovo smo apsolvirali pre godinu i nešto

jasno. praštajte za brljotinu.

na srpskom avaks nebu postoji novi duhovni lider

najugledniji nobelovac lik montanje, izolator virusa aids-a, koji tvrdi da ce svi vakcinisani umreti za dve godine :ziga:

jel to onaj flipnuti čiča?

7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel to onaj flipnuti čiča?

e, bas taj

trenutno sluzi kao zivi primer za "nobel disease"

Ko je to, bre?

Otkrio je HIV virus o dobio nobela. Od kada je otisao u penziju ima ovakve stavove. Cini mi se da je prvi tvrdio da je virus vjestacki i da je kombinovan sa HIV virusom. 

Background Picker
Customize Layout