September 8, 20213 yr Taj detalj su ostavili za kraj... edit: Kelt bio brži Edited September 8, 20213 yr by msv
September 8, 20213 yr 1 hour ago, Kelt said: pričao sa drugom iz srednje, advokatom. Zarazio se pre par meseci od stranke. Došli mu u kanc, pričali, skinuli maske u nekom trenutku i trajalo je to tako.. i na izlasku kažu, znate, mi nismo bolesni, testirali su nas i upisali su nas kao pozitivne jer moraju da šteluju brojke da bi lagali narod, ali mi smo zdravi. Ovaj se sledeće dve nedelje raspadao i posle se vakcinisao čim je pre mogao. malo je reći da je ovaj narod glup Pokusaj ubistva
September 9, 20213 yr Što si onda išao na testiranje? Zbog posla?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando TapatalkDa ne bih zarazio bilo koga ako sam pozitivan.
September 9, 20213 yr 6 hours ago, vememah said: Nosi masku koja ima ventil koji direktno izbacuje vazduh napolje dok se udahnuti vazduh filtrira, što će reći da sebično štiti samo sebe od drugih. zar ne treba upravo tako? da štitiš sebe od virusa koji prenose drugi.
September 9, 20213 yr ne, poenta maske je da druge štitimo od čestica koje izbacujemo prilikom disanja pa ovo smo apsolvirali pre godinu i nešto
September 9, 20213 yr 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne, poenta maske je da druge štitimo od čestica koje izbacujemo prilikom disanja pa ovo smo apsolvirali pre godinu i nešto jasno. praštajte za brljotinu.
September 9, 20213 yr na srpskom avaks nebu postoji novi duhovni lider najugledniji nobelovac lik montanje, izolator virusa aids-a, koji tvrdi da ce svi vakcinisani umreti za dve godine
September 9, 20213 yr 7 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel to onaj flipnuti čiča? e, bas taj trenutno sluzi kao zivi primer za "nobel disease"
September 9, 20213 yr Otkrio je HIV virus o dobio nobela. Od kada je otisao u penziju ima ovakve stavove. Cini mi se da je prvi tvrdio da je virus vjestacki i da je kombinovan sa HIV virusom.