Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

nismo se mogli pokazati boljim domacinima. vucic jos samo da pocne da daje subvencije delti po zarazenom. 

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Ne znam da li je do mog babla, ali mi izgleda kao da je ovo najgore stanje od početka pandemije. Ko zna na šta će ovo ličiti za deset dana ako ne pozatvaraju škole i stadione i ostale događaje gde se omladina masovno okuplja. Jebeni srednjoškolci, niko od njih masku ne nosi ali zato uredno arlauču jedni u druge, usta ne zaklapaju.

1 minute ago, Malvo said:

Ne znam da li je do mog babla, ali mi izgleda kao da je ovo najgore stanje od početka pandemije. Ko zna na šta će ovo ličiti za deset dana ako ne pozatvaraju škole i stadione i ostale događaje gde se omladina masovno okuplja. Jebeni srednjoškolci, niko od njih masku ne nosi ali zato uredno arlauču jedni u druge, usta ne zaklapaju.

mi smo gori nego u decembru, i zvanicno i subjektivno. no, sto bi rekao tibor, 60% naroda je htelo da zaglavljuje po bolnicama od korone. fokus grupa trazi respirator i ivermektin.

Preksinoć sam spavao dva sata, pa onda sinoć igrao basket uveče oko 9 na vetru i jesenjoj temperaturi, a i u nedelju sam se smrzao na basketu. Kapiram da je sve to uzrok.
Što si onda išao na testiranje? Zbog posla?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

23 minutes ago, Malvo said:

Nema vise babla, kao da gledam onaj cunami talas kako ide ka ovdi, srecom ima vakcina. Da smo ozbiljni neko bi morao da odgovara za ovo neobavezno savetovanje, za mere sto se ne sprovode, svaki dan najave nesto, evo sam sto nisu krenuli da se pozabave. Ti(e)odorovic sav bitan izadje posle neke od tih sprdacina od sastanaka i kaze doneli smo odluku  - od danas pa za vijek vjekova - na kafice ce biti zalepljeno velikim slovima - Prednost imaju vakcinisani, eto vam, tako smo odlucili i za to smo se izborili, za vas narode. bilo je tesko al od danas nema vise slobodnih stolova, ima da se ceka. Plus ovo sa skolom i decom sto raznose svuda svima jer mora pedercina da istera svoje, dosta mu je svega.

11 hours ago, djordje geprat said:

razmišljam o onom izgovoru: "TE VAKCINE NISU (DOVOLJNO) ISPITANE."

istovremeno kupuje se po apotekama ono što se reklamira na TVima uz naznaku "posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom". razni vitalisi, oni A i B za mlade i stare žene, ono što reklamiraju babe i dede na kaučima, ono što reklamiraju leka i onaj što donosi ženi cveće u krevet. to je sve međunarodno ispitano, testirano, do Q.

da, ono o glupostima je za lektiru.

nego, šta mislite, da li bi neka "antivakser" lista sa nestorovićevom i onom drugom lekarkom (alečković?) na čelu prebacila cenzus i postala parlamentarna. ja mislim da bi. samostalno.

Nestor bi usho u drugi krug protiv Vucica na predsednickim

a sto tiodorovic nosi ovu paja patak masku stalno, jesmo to obradili?

Tiodorović: Potrebne su nove mere, treći talas je već u toku -

16 minutes ago, Aleksija said:

a sto tiodorovic nosi ovu paja patak masku stalno, jesmo to obradili?

Tiodorović: Potrebne su nove mere, treći talas je već u toku -

Ne znam, ako nosi stalno masku onda je za pohvalu taj deo, ja ga procitam kada jadan iznosi neke zakljucke i tu mi nikad nije nista jasan, pokusavm da saznam sta su pricali, sta su njihovi predlozi sta oce vesic i sl. - to je vec davno proslo vreme. Dobar je Jankovic iz Nisa i sve ove doktorke sto se javljaju sa odeljenja pod opremom. Teren je konkretan al nece to da forsiraju. Moze da se poveca broj vakcinisanih jos uvek, sa malo nekom kampanjom i passom al razvlace prirodno zarazavanje maksimalno.

8 minutes ago, villiem said:

Ne znam, ako nosi stalno masku onda je za pohvalu taj deo

Nosi masku koja ima ventil koji direktno izbacuje vazduh napolje dok se udahnuti vazduh filtrira, što će reći da sebično štiti samo sebe od drugih.

mislila sam sto nosi bas ovu masku, nisam je vidjala kod drugih. meni uvek ima neki malo komican efekat.

pričao sa drugom iz srednje, advokatom. Zarazio se pre par meseci od stranke. Došli mu u kanc, pričali, skinuli maske u nekom trenutku i trajalo je to tako.. i na izlasku kažu, znate, mi nismo bolesni, testirali su nas i upisali su nas kao pozitivne jer moraju da šteluju brojke da bi lagali narod, ali mi smo zdravi. Ovaj se sledeće dve nedelje raspadao i posle se vakcinisao čim je pre mogao. :ph34r: 

malo je reći da je ovaj narod glup

:ohmy:

Brate mili...

7 minutes ago, Kelt said:

pričao sa drugom iz srednje, advokatom. Zarazio se pre par meseci od stranke. Došli mu u kanc, pričali, skinuli maske u nekom trenutku i trajalo je to tako.. i na izlasku kažu, znate, mi nismo bolesni, testirali su nas i upisali su nas kao pozitivne jer moraju da šteluju brojke da bi lagali narod, ali mi smo zdravi. Ovaj se sledeće dve nedelje raspadao i posle se vakcinisao čim je pre mogao. :ph34r: 

malo je reći da je ovaj narod glup

Može li da ih tuži za ovo?

5 minutes ago, mraki said:

Može li da ih tuži za ovo?

verovatno može, ali ne verujem da hoće da se bakće... bio je šokiran, a ja još više kad mi je ispričao. NIsmo se baš dugo videli i krenemo da ćaskamo, preležao koronu, je l' znaš kako, ma od stranke i rekoh, pa da, tako ide, verovatno nisu nosili maske.. ma, da, ali čekaj da čuješ celu priču.. :isuse:

jbg, ovaj momenat da su zdravi al da su upisani kao bolesni jer vlast budzi statistiku je trebao da mu dovoljno toga kaze.

al ok, jebes sad naknadnu pamet.

Background Picker
Customize Layout