September 8, 20213 yr Ja na primer udjem na taj mariov tvit, kliknem da vidim ko je lajkovao i sve izblokiram. I tako redom
September 8, 20213 yr 35 minutes ago, napadaj said: 4 hours ago, napadaj said: Čekao duže od dva sata, kad izlazi sestra i kaže da tu pregledaju samo one koji imaju kartone na Paliluli. Inače niko ne izlazi da pokupi knjižice, pita bilo šta itd. Odoh do Zvezdare. Antigenski negativan, da se javim za tri dana na PCR testiranje ako temperatura ne padne ili se razviju simptomi. Da li kažu šta bi moglo da ti bude? Vidim dosta ljudi sa temperaturom ovih dana, negativni.
September 8, 20213 yr 6 hours ago, Svarog said: ja čuh sinoć argument o neefikasnosti vakcina: "u Izraelu su svi vakcinisani pa eno ih padaju kao snoplje." nije full antivax osoba, vakcinisan je ali generalno ne veruje u efikasnost. Izrael jeste ozbiljan antivax argument - možda i jedini - i baš zbog toga bi trebalo uložiti truda da se nađe uzrok zbog čega su stvari tamo krenule neželjenim tokom. Ja sam, recimo, baš dugo upotrebljavao Izrael za pro vaks argument u nekim diskusijama koje su se vodile na tu temu, te je stoga i moje razočarenje situacijom tamo bilo još veće. Svakako je pozitivno što treća doza daje rezultate i ostaje nam da se nadamo da će se tamo stanje unormaliti.
September 8, 20213 yr Indija, gdje je delta soj prvi put poceo da hara ima, po studijama baziranim na godisnjoj povecanjoj smrtnosti, vise od 4M umrlih od korone. I to najveci dio od tog delta soja. Ne vidim da je izrael nesto prenatrpan bolesnicima u bomnicama a nemaju ni neki veliki broj umrlih.
September 8, 20213 yr 13 minutes ago, keitel said: Izrael jeste ozbiljan antivax argument - možda i jedini - i baš zbog toga bi trebalo uložiti truda da se nađe uzrok zbog čega su stvari tamo krenule neželjenim tokom. Ja sam, recimo, baš dugo upotrebljavao Izrael za pro vaks argument u nekim diskusijama koje su se vodile na tu temu, te je stoga i moje razočarenje situacijom tamo bilo još veće. Svakako je pozitivno što treća doza daje rezultate i ostaje nam da se nadamo da će se tamo stanje unormaliti. izrael je oko 2/3 stanovništva vakcinisao, a full vakcinisanih je 60% ne znam dal sa takvim brojevima može da se govori o imunitetu krda
September 8, 20213 yr Pričao je danas profesor sa Med. faksa u BG hronici da se, s obzirom na mutacije, ispod 90% teško može pričati o imunitetu krda, a taj procenat je nemoguće dostići. Dakle, kada prođu svi ovi ekstremni "talasi"(negde sam pročitao da će najverovatije ova jesen i zima biti poslednji ekstremni, ali jako zajebani), virus će svakako ostati kao sezonski. Edited September 8, 20213 yr by Milošica
September 8, 20213 yr 1 minute ago, Milošica said: Pričao je danas profesor sa Med. faksa u BG hronici da se s obzirom na mutacije ispod 90% teško može pričati o imunitetu krda, a taj procenst je nemoguće dostići. Dakle, kada prođu svi ovi ekstremni "talasi"(negde sam pročitao da će najverovatije ova jesen i zima biti poslednji, ali jako zajebani), virus će svakako ostati kao sezonski. pod uslovom da se trend vakcinacije nastavi, ubace booster sa deltom i eventualno jos nekim sojem, djecu vakcinisu, a da se ne pojavi jos neki uber mutant i resetuje igricu na pocetak.
September 8, 20213 yr Da li kažu šta bi moglo da ti bude? Vidim dosta ljudi sa temperaturom ovih dana, negativni.Preksinoć sam spavao dva sata, pa onda sinoć igrao basket uveče oko 9 na vetru i jesenjoj temperaturi, a i u nedelju sam se smrzao na basketu. Kapiram da je sve to uzrok.
September 8, 20213 yr 15 minutes ago, precog said: pod uslovom da se trend vakcinacije nastavi, ubace booster sa deltom i eventualno jos nekim sojem, djecu vakcinisu, a da se ne pojavi jos neki uber mutant i resetuje igricu na pocetak. Šanse da se to desi su 5% otprilike
September 8, 20213 yr Just now, theanswer said: Šanse da se to desi su 5% otprilike mislim da je prilicno realno, pod uslovom da ne uleti mutant koji izbegava imunitet stecen putem vakcinacije.
September 8, 20213 yr Svako prenebregava činjenicu da je "samo" 61% populacije Izraela vakcinisano sa dve doze. Imaju preko tri miliona nevakcinisanih.
September 8, 20213 yr https://ucentar.rs/2021/09/08/korona-u-kragujevcu-nema-jos-vanredne-situacije-dasic-upozorava-na-stetu-po-privredu/
September 8, 20213 yr Popular Post 6 hours ago, dùda said: ja to ne bih primala u bolnicu, toliko sam više popizdela kad sam malo bacila pogled na komentare pa jbt, masa ljudi će umreti jer se sve osim kovida stopira, a sve zbog neobrazovanih, glupih idiota ma mrš bre, crkavajta kreteni Bukvalno im želim svima pogled na svet sa cevkom u jebenom grkljanu dok ja sedim pored i čitam im tvitove. Pičketine su to one najgore, samo sat vremena da sisaju plastiku i sva bi govna pojeli što su izasrali, samo da budu ok. Al dok njih zaobilazi, sve 5. Moram se naterati da izbegavam da čitam to, izvodi me iz takta načisto.