Jump to content

Coronavirus u Srbiji

Featured Replies

4 minutes ago, Jeremija said:

5633/24

Postavljamo standarde koje region više ne može da prati...

:ph34r:

Ne samo region. Juce u Italiji 4700

• Replies 42.5k
  • Views 4.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni ovde nista nije jasno. umiru ljudi na sve strane, bolnice pune, sve vise zarazenih, lekari skapavaju na nogama i sve vise ih je bolesnih a cim se pomenu neke mere krene pobuna kako kome treba i o

• Ja se cepio danas Fajzerom, pa šta mi bog da. Histerija oko vakcina je ogromna i meni potpuno neverovatna. Sve i da je vakcina deset puta neproverenija, trebalo bi je primiti. Sent from my iPhone

• Ne verujem da se iko na svetu u ovom trenutku oseća više bedno od srpskih lekara i osoblja iz crvene zone. Ne pamtim da su vlast i narod sa ovakvom simbiozom i sinergijom urinirali po nekome. Dubok na

Posted Images

Moja firma ukida koronu - svi na posao, vracaju se sluzbena putovanja (ne da znam gde cemo da putujemo, ali ok).

Iako vec dugo radimo u rotacijama na nedelju dana, mnogo naroda se uplasilo ove odluke. 

Moja dezurna teoreticarka zavere kaze da “budi sigurna da ti stranci nesto znaju”

Brojevi zaraženih su nam na svetskom nivou katastrofalni. 

Sa Vox92 FWIW:

Pitao sam doktora Žujovića jučr.

Doktore,
Nisam ni u ludilu sanjao da cu ovo da Vas pitam, ali moram, s obzirom da bukvalno gomila ljudi u mom okruzenju prica o nekakvoj vecini novozarazenih covidom, a da su potpuno vakcinisani. Cak i da je veci broj vakcinisanih sa tezom klinickom slikom. Sta je istina? Ja sam vakcinisan AZ vakcinom, da napomenem. Da li je zaista gomila vakciniasnih u bolnicama?

Odgovor

Ako pričamo o covid bolnicama (Bataja, Kruševac) okolini poruči da ne sere. Ima vakcinisanih, uglavnom Sinofarmom. Najviše je mladih, nevakcinisanih. Efikasnost tvoje vakcine je blizu 80%. Stavljaj masku u zatvorenom (prodavnice, tržni centri, liftovi...) i biće sve ok. Kod mene je trenutno haos od ljudi. Vakcinisanih zapadnim vakcinama skoro da nema

Edited by vememah

Ma nema nama spasa i da po ulicama padamo, bozemeoprosti.
Komentari su jezivi, a pri tome dvoje znam fakuktetski su obrazovani. Pokakim im se u te diplome, skole, inteligenciju, obavestenost, razum, savest, svest... mars u p.lepum.!

Bukvalno spasa nema...Horde luđaka...

Edited by ronin

ja to ne bih primala u bolnicu, toliko sam više popizdela kad sam malo bacila pogled na komentare

pa jbt, masa ljudi će umreti jer se sve osim kovida stopira, a sve zbog neobrazovanih, glupih idiota

ma mrš bre, crkavajta kreteni 

Ova momčina kvalitetan komad budale.

1 minute ago, Mos said:

Tviter je izvorište najvećih ludaka i najvećih careva na internetu.

Taj je jedan od jutjubera i oko 80000 ljudi mu prati kanal. Razotkriva svetske zavere i intervjuiše druge razotkrivače.

15 minutes ago, Mos said:

Nije budala u pitanju, nego čisto koristoljublje. Malo ko zna, ali bio je besednik na onim govorima u Djindjićevu čast, koji su možda interesantni i po tome što su skoro svi govornici (računajući i Maria) na ovaj ili onaj način posle završili u SNS-u.

Tako da ne, nije u pitanju ni idiot, niti kreten, ni budala, tačno on zna šta radi, i zašto to radi.

Edited by Jeremija

14 minutes ago, dùda said:

ja to ne bih primala u bolnicu, toliko sam više popizdela kad sam malo bacila pogled na komentare

pa jbt, masa ljudi će umreti jer se sve osim kovida stopira, a sve zbog neobrazovanih, glupih idiota

ma mrš bre, crkavajta kreteni 

Pogledaš im profile na socijalnim mrežama i kažeš da nema mesta...loš sam čovek, jbg

Edited by Ludi Žika

E pa hvala vam na informacijama.

Vidim smeta mu i klečanje protiv Irske juče...

[emoji185]
Ne samo region. Juce u Italiji 4700
Što i nije (još) tako mnogo posle povratka avgustovskih vakancijera. Pravo stanje će se videti za mesec dana jer škole sledeće nedelje otvaraju. Očekujem oprezniji pristup novembru od prošlogodišnjeg decembarskog fijaska sa zatvaranjem iako će se ove godine lakše disati zbog (očekivanih) 70% vakcinisanih. Oko 10 puta manje isti završavaju u bolnici a 15 puta manje na intenzivnoj.

Inače od preminulih u julu/avgustu čitam ima i vakcinisanih ali 80-godišnaka i mali broj onih između 60-80. Nema mlađih. Sad što se glavna polemika kao ping-pong prebacuje sa jednog na drugi (sve mekši) argument i ovih 0.2% neželjenih reakcija ("jao, umirem! imam temperaturu" uglavnom) posle vakcine mi je još jedno sramotno politikanstvo za povraćanje. Desnica (i ekstremna levica) tako gubi srećom poene jer iako ima i onih mentalnih instrumentalista koji su pokajani novax jer im svaki simptom dokazuje vakcinalnu manipulaciju™ ipak većina vidi gde sve to vodi. Samo čekam kad će početi da laju "zašto za nas političare nije obavezna vakcinacija?"

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

• Popular Post
Čekao duže od dva sata, kad izlazi sestra i kaže da tu pregledaju samo one koji imaju kartone na Paliluli. [emoji1787]Inače niko ne izlazi da pokupi knjižice, pita bilo šta itd.

Odoh do Zvezdare.
Antigenski negativan, da se javim za tri dana na PCR testiranje ako temperatura ne padne ili se razviju simptomi.
Background Picker
Customize Layout